In My World

Publiceras av

In My World

Beskrivning: På min blogg hittar du mina funderingar, här finns tips, ideer, recensioner på produkter jag testar och såklart en smula av min vardag! Mitt namn eller var jag bor nämns inte på min blogg då min familj ska slippa vara med här.Välkommen till mig!

[Välj som favorit!]

In My World

Livet är en ända lång läxa, lär dig nåt nytt varje dag!!

På min blogg hittar du mina funderingar, här finns tips, ideer, recensioner på produkter jag testar och såklart en smula av min vardag! Mitt namn eller var jag bor nämns inte på min blogg då min familj ska slippa vara med här.Välkommen till mig!
URL: http://www.nattstad.se/inmyworld
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2012
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 6
Placering privata,alla:5152
Placering privata,Prylar:139
Placering privata,Utbildning:166
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1784

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Promenix och Müsli :)

PUBLICERAT: 2014-06-07, kl: 19:29
"Idag har det varit en hyfsat lugn dag. Det blev en promenad med bästa svägerskan och en snabb kopp kaffe. Jag har även hunnit med att göra Coleslaw till kvällens grillning och Müsli för första gången med fröer, nötter och kakao. Hoppas den blir lika god ..."

Knäckebröd o tacobröd

PUBLICERAT: 2014-06-06, kl: 17:32
"Idag har det varit fullt ös från morgonen, började med att storstäda huset. Jisses vad skönt det är när allt är klart och medans tvättmaskinen o torktumlaren snurrar så passade jag på att baka lågkolhydrats-knäckebröd och tacobröd till kvällens middag."

Acaibär och dagens vikt!

PUBLICERAT: 2014-06-06, kl: 09:34
"Nu har vi precis ätit frukost och min frukost såg ut enligt nedan. Det blev ett halvt lchf-knäckebröd (de är så goda) och en smoothie på acaibär. Det var alltså första gången jag smaka detta "superbär" och ja hmmm det smaka skit kan man säga. Jag får ..."