Jessicas hörna

Publiceras av

Jessica

Beskrivning: Bosatt i Stockholm. Lever med diverse allergier och IBS och delar mer än gärna med mig av mina erfarenheter. Studerar heltid inom lön och ekonomi samtidigt som jag arbetar extra som konsult. Är i ett långdistansförhållande med en från Storbritannien. Gillar inredning, foto, mat, spel, design, träning och mycket mer.

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Jessicas hörna

Med fokus på födoämnesallergi och IBS

En blogg som förutom det vanliga (mode, inredning, musik, filmer och tankar m m) också handlar om allergi och IBS samt innehåller recept. Jag hoppas på att kunna nå ut till andra med liknande situation och dela erfarenheter. Har även ett stort intresse för ekonomi, video-redigering, företagande och inredning.
URL: http://jesscorner.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: december, 2012
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bio och mys med familjen

PUBLICERAT: 2013-01-13, kl: 01:55
"Idag har jag spenderat hela dagen med mina föräldrar och det har varit hur härligt som helst. Vi passade på att kolla på den senaste Bond-filmen, Skyfall och den var väldigt bra, har velat kollat på den sen den kom ut men det var aldrig någon som kunde."

Dagens inköp

PUBLICERAT: 2013-01-10, kl: 16:27
"Mina naglar är i så dåligt skick så kände att jag skulle unna mig själv ett par fina produkter från märket essie . Har hört bra omdömen om märket men aldrig testat det själv. Det var väldigt svårt att fånga färgen på lacket på bild, men det är i alla ..."

Stekpanna by Leif Mannerström

PUBLICERAT: 2013-01-10, kl: 14:24
"Gåvokortet fick jag som julklapp av mamma och det var fantastiskt roligt att bläddra igenom en mindre katalog och få välja exakt vad som helst. Visste inte vad jag ville gå för! Slutligen bestämde jag mig för en läcker vit stekpanna av Leif Mannerström ..."