Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Roffes rubank

Publiceras av

Rolf Carlbom

Beskrivning: Jag jobbar normalt sett som belysningsmästare (sätter upp lampor på filminspelningar) men har tillräckligt mycket fritid för att kunna nörda in mig rejält i finsnickeri. Jag har ett pyttelitet snickeri i garaget på gården där jag jobbar både med maskiner och handverktyg. Här tänkte jag lägga upp vad jag gör där ute.

Ort: Gröndal

 

[Välj som favorit!]

Roffes rubank

Roffes rubank

En blogg om att bygga möbler både med handverktyg och maskiner
URL: http://snickeri.questmedia.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Gröndal
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En liten låda

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 19:35
"Jag är mitt uppe i ett lite större byråprojekt men medan limmet torkar tänkte jag göra en lite mindre sak som kanske inte är helt nödvändig men kul. Det blir en liten låda i valnöt för diskmedel och sånt som ska stå vid diskhon. Jag tänkte att om man ..."

Tips

PUBLICERAT: 2015-09-23, kl: 18:36
"Lite ot men ikväll kl 21:00 är det premiär för Modus på 4:an som är serien jag jobbade på i våras (alltså mitt vanliga jobb som ljussättare). Kolla in för det blev rätt ..."

Hallmöbel III

PUBLICERAT: 2015-09-05, kl: 10:02
"När kabinettet var klart kunde jag börja ägna mig åt sitsen. Jag hade sparat en del av 2 tums plankad oklyvd så jag hade en 32cm bred bit att börja med men den räckte inte riktigt till så jag limmade på ett par bitar i kanterna Fördjupningen i stolen ..."