Roffes rubank

Publiceras av

Rolf Carlbom

Beskrivning: Jag jobbar normalt sett som belysningsmästare (sätter upp lampor på filminspelningar) men har tillräckligt mycket fritid för att kunna nörda in mig rejält i finsnickeri. Jag har ett pyttelitet snickeri i garaget på gården där jag jobbar både med maskiner och handverktyg. Här tänkte jag lägga upp vad jag gör där ute.

Ort: Gröndal

[Välj som favorit!]

Roffes rubank

Roffes rubank

En blogg om att bygga möbler både med handverktyg och maskiner
URL: http://snickeri.questmedia.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Gröndal
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hur man räddar en stol

PUBLICERAT: 2014-07-16, kl: 10:09
"Jag har jobbat på en stol nu där jag valt ett lite annat arbetssätt, istället för att ha en färdig ritning på allt så har varje del fått växa fram med prototyper och skisser. Från början hade jag en idé på en lite större ryggplatta och en sits med ..."

Verktygsförvaring

PUBLICERAT: 2014-07-03, kl: 11:06
"Efter den senaste pallen så har jag haft lite tid över och väldigt mycket energi så det har bland annat blivit lite verktygsorganisation. Förut hade jag bara en byggplywood uppspikad där jag hängde allt på men nu fick jag för mig att göra något lite mer ..."

Badrumspall

PUBLICERAT: 2014-06-23, kl: 00:46
"Hej! Det var ett tag sen jag skrev här eftersom hela våren tillbringades i Kroatien på jobb. Nu är jag i alla fall tillbaka och har börjat småpillla lite i verkstan och första projektet är just litet. Min dotter behöver en badrumspall för att nå upp ..."