Roffes rubank

Publiceras av

Rolf Carlbom

Beskrivning: Jag jobbar normalt sett som belysningsmästare (sätter upp lampor på filminspelningar) men har tillräckligt mycket fritid för att kunna nörda in mig rejält i finsnickeri. Jag har ett pyttelitet snickeri i garaget på gården där jag jobbar både med maskiner och handverktyg. Här tänkte jag lägga upp vad jag gör där ute.

Ort: Gröndal

[Välj som favorit!]

Roffes rubank

Roffes rubank

En blogg om att bygga möbler både med handverktyg och maskiner
URL: http://snickeri.questmedia.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Gröndal
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bokhyllan 3

PUBLICERAT: 2014-02-10, kl: 20:12
"Det har varit lite stressigt sista tiden att få bokhyllan klar. Nästa vecka sticker jag och familjen iväg till Kroatien i 3 månader för att filma nästa års julkalender och då kommer vi hyra ut lägenheten så bokhyllan var tvungen att bli klar. Linoljefärg ..."

Bokhylla 2

PUBLICERAT: 2014-01-09, kl: 00:42
"Efter jul kunde jag börja på bokhyllan på allvar – det var liksom inte lönt att börja riva någonting innan helgen var över men i ett bakfullt ursinne så packade jag ur och rev gamla bokhyllan på nyårsdagen. Så nu är det bara att sätta igång. Materialet ..."

Trimhyvel och stötlådehyvel

PUBLICERAT: 2013-11-26, kl: 01:57
"Jag var förbi Rubank Verktygs AB idag för att hämta en ny stötlådehyvel som jag suktat efter ett tag. För er som inte vet så använder man den på en sk stötlåda för att putsa ändträt rakt och i lod till sidan. Lite som en kapsåg fast med helt annan ..."