Ps i love shoes

Publiceras av

Maria

Beskrivning: Jag är en tjej som bor på en gård i den lilla byn Horred i Västra Götaland. Jag har ett stort intresse för inredning, pyssel, blommor och sömnad. Här i bloggen kan ni följa alla mina projekt jag har för mig. Ni får även följa med i min utveckling i skolan där jag utbildar mig till Svetsare.
Ålder: 32

[Välj som favorit!]

Ps i love shoes

Pyssel tjej med mycket inspiration.

Jag är en tjej som bor på en gård i den lilla byn Horred i Västra Götaland. Jag har ett stort intresse för inredning, pyssel, blommor och sömnad. Här i bloggen kan ni följa alla mina projekt jag har för mig. Ni får även följa med i min utveckling i skolan där jag utbildar mig till Svetsare.
URL: http://psiloveshoes.blogg.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: februari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ensam igen.

PUBLICERAT: 2014-01-08, kl: 12:42
"Igår började Jocke jobba igen. Konstigt när han var hemma så länge. Var en lång jul och nyår. Försöker ta igen tvätten som vi halkat efter med. Tråkigt måste. Eldar just nu oxå då det var lite kallt i morse. Hade tänkt åka till Varberg och handla lite."

Nytt År

PUBLICERAT: 2014-01-01, kl: 13:05
"Nu vart det nytt år o jag sitter i soffan med en sovande Maja på magen. Var en ansträngande dag igår. Massa folk på nyårsfest. Nu när man har telefon igen o en surfplatta ska jag börja blogga igen. Är bara så många olika sidor nu. Facebook har jag ..."

Lite uppehåll.

PUBLICERAT: 2013-12-09, kl: 18:50
"Just nu har ja lite uppehåll från bloggen som ni märkt. Men hänt en del i mitt liv just nu som gör att jag inte haft tid och ork. Sen hjälper de inte att jag har tappat telefonen i toaletten så den e död och jag nu har en gammal telefon man knappt kan ..."