Xenosidian

Publiceras av

Xenolith Xenosidian

Beskrivning: En medelålders man som nyligen blivit far. Har under hela mitt liv till och från funderat på livsåskådningsfrågor i kombination med ett stor intresse för naturen, vetenskap och människan. Har läst en hel del, har bland annat doktorsexamen i teknisk fysik. Har även läst några terminer filosofi på Sth. Univ samt religionhistoria och psykologi. Still confused, but on a higher level! Är sedan unga år ateist. Det vill säga, jag har en inre stark övertygelse (tro) om att det inte finns några gudar eller andra övernaturliga metafysiska väsen.

E-post: xenosidian@gmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Xenosidian

Ateistisk Livsåskådning

Ambitionen med denna blogg är att sortera tankar kring en ateistisk livsåskådning. Försöka dokumentera och diskutera det jag kommer fram till. Är naturligtvis tacksam för kommentarer och frågor förutsatt att de håller sig någorlunda till ämnet.
URL: http://xenosidian.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: december, 2010
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Livet är en gåva. Den värdefullaste o...

PUBLICERAT: 2015-11-24, kl: 10:30
"Livet är en gåva. Den värdefullaste och viktigaste gåvan vi någonsin får. En gåva från våra föräldrar, från våra förfäder från evolutionen, jorden och universum. Det bästa sättet att hantera den är att förvalta den väl och sedan lämna vidare till nästa ..."

Gott om grannar

PUBLICERAT: 2013-11-06, kl: 10:12
"Nu har det kommit experimentella resultat som visar på att det är mycket gott om jordliknande planeter i universum - vår jord är inte alls så unik som man tidigare trott, se PNAS: Prevalence of Earth-size planets orbiting Sun-like stars och även SVT , ..."

Bloggen har legat i träda senaste halvåret beroend...

PUBLICERAT: 2013-10-29, kl: 10:22
"Bloggen har legat i träda senaste halvåret beroende på att den kommit till en punkt där funderingarna tagit sig igenom de flesta av de initiala frågorna kring en " Ateistiskt livsåskådning ". Är det nu dags att börja bygga? Det svåraste i en tidig ..."