Chewpakka

Publiceras av

Lisa Pedersen

Beskrivning: Lisa heter jag och är 22 år. Äter enligt LCHF (Low Carb High Fat) sedan 2:e april 2012 och har hittills gått ner 10 kg. Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv

Ort: Nol

[Välj som favorit!]

Chewpakka

Lisa Pedersen – En blogg om LCHF och mycket annat

Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv. Hoppas kunna inspirera andra till att leva ett sundare liv med LCHF!
URL: http://www.chewpakka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Nol
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Mat och dryck:26
Placering, Mode och design:32
Placering, Vardagsbetraktelser:28

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vinnaren av Bara Bär från Finnerödja!

PUBLICERAT: 2014-04-17, kl: 22:19
"Vinnaren är….. Anna med kommentaren ” Mitt favoritbär är blåbär. Och jag säger som min dotter: (3år) Jag längtar till sommaren för då finns det blåbär,vinbär och hallon. Alla de är hennes favoriter! ” Grattis säger vi till Anna och ett stort tack till ..."

Lördag

PUBLICERAT: 2014-04-12, kl: 12:08
"Hej på er! Äntligen helg, eller hur? Dagens frukost bestod av FinnCrisp med leverpastej och gurka, samt jordgubbar! Och gårdagens smarriga middag bestod av ryggbiff och sötpotatis. MUMS! Idag ska jag och Michael dra till Frölunda Torg en sväng, och ..."

TÄVLING – Bara Bär från Finnerödja

PUBLICERAT: 2014-04-09, kl: 20:40
"Nu är det dags för en tävling! Det var änna längesedan, eller hur? Denna gången tävlar jag ut Bara Bär från Finnerödja – 1 av varje smak, dvs dessa på bilden! Bara Bär med frukt är precis som det låter. Varsamt behandlat, helt fritt från tillsatser för ..."