Chewpakka

Publiceras av

Lisa Pedersen

Beskrivning: Lisa heter jag och är 22 år. Äter enligt LCHF (Low Carb High Fat) sedan 2:e april 2012 och har hittills gått ner 10 kg. Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv

Ort: Nol

[Välj som favorit!]

Chewpakka

Lisa Pedersen – En blogg om LCHF och mycket annat

Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv. Hoppas kunna inspirera andra till att leva ett sundare liv med LCHF!
URL: http://www.chewpakka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Nol
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nya tag!

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 20:23
"Japp! Nu är det nya tag som gäller!!! Detta året har varit tufft för mig både jobbmässigt och privat. Jag har slarvat en heeel del med maten pga detta vilket resulterat i en viktuppgång på 5-6 kg Jag ligger någonstans mellan dessa bilder viktmässigt."

Fransförlängning!

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 20:05
"I lördags gjorde jag fransförlängning för första gången! Kul att testa något nytt Blev superfint och jag har ju långa naturligt så nu blev de extra låååånga! Alexandra Sjögren heter tjejen som gjorde det på mig (hon gör privat) och bor i Kungälv utanför ..."

LCHF Ugnsrostad muscatpumpa och kyckling i parmesansås

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 19:53
"Nu i Halloween-tider finns det ju gott om olika pumpor i matbutikerna! Köpte mig en muscatpumpa (kallas också vintersquash) som innehåller 4,8 gram kolhydrater per 100 gram Sätt ugnen på 225 grader. Dela pumpan och gröp ur den. Skär i klyftor (jag ..."