Chewpakka

Publiceras av

Lisa Pedersen

Beskrivning: Lisa heter jag och är 22 år. Äter enligt LCHF (Low Carb High Fat) sedan 2:e april 2012 och har hittills gått ner 10 kg. Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv

Ort: Nol

 

[Välj som favorit!]

Chewpakka

Lisa Pedersen – En blogg om LCHF och mycket annat

Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv. Hoppas kunna inspirera andra till att leva ett sundare liv med LCHF!
URL: http://www.chewpakka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Nol
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Min frånvaro beror på…

PUBLICERAT: 2015-02-14, kl: 12:22
"…ATT JAG ÄR GRAVID Jag och Michael blir föräldrar till den här lilla skrutten i augusti och vi är sååå lyckliga! Jag är nu i vecka 13 (14 på måndag) och mår väldigt bra. Mår inte illa och spyr inte. Tar dock en paus från LCHF haha. Är så sjukt osugen på ..."

Julledig

PUBLICERAT: 2014-12-22, kl: 22:10
"Hej alla fina läsare! Sorry att det inte blir så mycket bloggande just nu… Njuter för fullt av att vara JULLEDIG! Sov till 10:20 idag, åkte till Frölunda Torg och handlade lite julklappar. Sedan åkte vi hem och sov middag på soffan haha! Snacka om att ..."

LCHF Saffranspannkakor

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 18:19
"Hej på er! Igår åt jag supergoda saffranspannkakor till lunch! Använde mitt vanliga recept och tillsatte saffran. Serverade med grekisk yoghurt och Bara Bär Blåbär. MUMS Här kommer receptet: Ca 7 plättar/2 pannkakor 2 ekologiska ägg 1 dl grädde ½ dl ..."