Chewpakka

Publiceras av

Lisa Pedersen

Beskrivning: Lisa heter jag och är 22 år. Äter enligt LCHF (Low Carb High Fat) sedan 2:e april 2012 och har hittills gått ner 10 kg. Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv

Ort: Nol

 

[Välj som favorit!]

Chewpakka

Lisa Pedersen – En blogg om LCHF och mycket annat

Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv. Hoppas kunna inspirera andra till att leva ett sundare liv med LCHF!
URL: http://www.chewpakka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Nol
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Svar på frågestunden!

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 17:16
"Min graviditet Detta är faktiskt inte första gången jag är gravid… Detta är tredje gången. Inte många som vet om detta (inte ens alla i min familj), men väljer nu att berätta om mina två missfall som jag var med om förra året. I december 2013 bestämde ..."

Frågestund: Graviditet

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 21:09
"  Hej! Det blir verkligen inte mycket bloggande nu haha! Sorry.. Tar en paus från LCHF och är lat och trött. Så blir inte mycket matbilder och recept! Tänkte däremot ha en liten frågestund om min graviditet och undrar om det är någon av er som har en ..."

Min frånvaro beror på…

PUBLICERAT: 2015-02-14, kl: 12:22
"…ATT JAG ÄR GRAVID Jag och Michael blir föräldrar till den här lilla skrutten i augusti och vi är sååå lyckliga! Jag är nu i vecka 13 (14 på måndag) och mår väldigt bra. Mår inte illa och spyr inte. Tar dock en paus från LCHF haha. Är så sjukt osugen på ..."