Chewpakka

Publiceras av

Lisa Pedersen

Beskrivning: Lisa heter jag och är 22 år. Äter enligt LCHF (Low Carb High Fat) sedan 2:e april 2012 och har hittills gått ner 10 kg. Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv

Ort: Nol

[Välj som favorit!]

Chewpakka

Lisa Pedersen – En blogg om LCHF och mycket annat

Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv. Hoppas kunna inspirera andra till att leva ett sundare liv med LCHF!
URL: http://www.chewpakka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Nol
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kvarg och sprayfärg!

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 13:58
"Hej på er! Hoppas ni har en härlig lördag! Jag går här hemma i myskläder och pysslar med lite allt möjligt… Städar, plockar undan, lyssnar på musik, flyttar om lite i inredningen I torsdags köpte jag och Michael Lindahls kvarg utan tillsatt socker, med ..."

The Healthy Box – September

PUBLICERAT: 2014-08-29, kl: 19:01
"The Healthy Box (september-boxen) anlände igår! Som julafton hihi Skyndade mig hem och slet upp paketet. Innehöll massa gott! Gojibär Vitamin Well (sötad med Stevia) med smak av passion/citrus Energidryck från White Tiger Carobpulver (Googla för mer ..."

Inredningstips!

PUBLICERAT: 2014-08-29, kl: 18:36
"Förutom att laga och fotografera mat, så gillar jag inredning! Eller gillar och gillar…jag älskar inredning! När vi bytte lägenhet i september förra året så bestämde vi oss för att sälja av våra gamla möbler och köpa nya + inreda i en annan stil."