Chewpakka

Publiceras av

Lisa Pedersen

Beskrivning: Lisa heter jag och är 22 år. Äter enligt LCHF (Low Carb High Fat) sedan 2:e april 2012 och har hittills gått ner 10 kg. Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv

Ort: Nol

[Välj som favorit!]

Chewpakka

Lisa Pedersen – En blogg om LCHF och mycket annat

Kommer genom min blogg dela med mig av trevliga recept samt massa annat som händer i mitt liv. Hoppas kunna inspirera andra till att leva ett sundare liv med LCHF!
URL: http://www.chewpakka.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Nol
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Mat och dryck:28
Placering, Vardagsbetraktelser:36

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Uppdatering från Mallorca!

PUBLICERAT: 2014-07-23, kl: 09:31
"Hej på er! Hoppas ni har det gött. Jag och Michael har det fantastiskt bra här på Mallorca! Vi chillar vid poolen, stranden, äter melon, läser deckare, hittat ett gym som vi varit och tränat på en gång hittills, lagar mat i vårt lilla kök på rummet, ..."

LCHF Fläskfilégryta

PUBLICERAT: 2014-07-17, kl: 21:22
"Hej hej! Hoppas ni har en trevlig kväll! På lördag åker jag och Michael till Mallorca och vi längtar sååå himla mycket hihi Gårdagens smarriga middag bestod av fläskfilégryta och broccoli! Här kommer receptet: • 1 fläskfilé • 1 gul lök • Ett gäng ..."

QuestSticks

PUBLICERAT: 2014-07-16, kl: 22:13
"Hej på er! Här kommer ännu ett tips på vad man kan hitta på med Questbars, nämligen QuestSticks! Gjorde det här om dagen + en smarrig ”dipp” att dippa dom i. Här kommer receptet: • Sätt ugnen på 200°C • Ta en Questbar och dela i 8 längder • Rulla/forma ..."