Bernström & Co kommunikationsbyrå

Publiceras av

Bernström & Co kommunikationsbyrå

Beskrivning: Vi arbetar med journalistik, informationsstöd och bokutgivning. Just nu skriver vi en bok om Saltsjö-Duvnäs utanför Stockholm - en bok med överraskande vinklingar ...

[Välj som favorit!]

Bernström & Co kommunikationsbyrå

Bernström & Co kommunikationsbyrå

Vi arbetar med journalistik, informationsstöd och bokutgivning. Just nu skriver vi en bok om Saltsjö-Duvnäs utanför Stockholm, en bok med överraskande vinklingar.
URL: http://bernstromoco.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: december, 2012
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Spår?

PUBLICERAT: 2013-04-13, kl: 00:22
"”Vid spåret” heter ju vår kommande bok om Saltsjö-Duvnäs utmed Saltsjöbanan. Boken är något försenad, men ges ut före halvårsskiftet – detta skrivet för den som undrar. Kulturbygd har vi skrivit om Saltsjö-Duvnäs. Men tydligen håller inte riktigt alla ..."

Vart var du på väg?

PUBLICERAT: 2013-01-15, kl: 14:17
"“ Vid spåret” handlar det om när Kristian Luuk nu går vidare i karriären och blir förhörsledare vid Nacka-polisen. - En utmaning, säger Luuket, när han som sin första polisiära uppgift ska ta sig an den 20-åriga städerska som rände in i ett bostadshus ..."

Vart är vi på väg?

PUBLICERAT: 2012-12-26, kl: 09:54
"Namn: Göran Hägg. Född: 7 juli 1947. Familj: Hustru, tre barn och katt. Bor: Saltsjö-Duvnäs i Nacka utanför Stockholm. Utbildning: Docent i litteraturvetenskap. Favoritmat: Makaroner, ostron, popcorn. Dricker: Engelskt öl, amerikansk whiskey, spanskt ..."