Torparlycka - livet på landet

Publiceras av

Annika Johansson

Beskrivning: Jag är en kvinna som tokälskar inredning, mode och träning. Min blogg speglar dessa intressen i blandning av mitt liv som fru, 2barnsmamma mitt i karriären. Hoppas jag kan ge dig inspiration! Kram A

Ort: Vimmerby

[Välj som favorit!]

Torparlycka - livet på landet

Lantlig inredning sann Torparlycka

En blogg som speglar mina stora intressen, inredning, träning och mode. Detta i en salig blandning med livet som gift 2-barnsmamma mitt i karriären.
URL: http://www.torparlycka.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Vimmerby
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Köket...

PUBLICERAT: 2015-04-21, kl: 08:00
"....igen. Ledsen om jag tråkar ut dig med bilder från köket. Men jag blev så sjukt nöjd med den nya tapeten och i fredags när jag kom hem från jobbet så hade min käre far målat om och burit in mitt "nya" skåp. Amen du ser ju kan det bli bättre *ler* ..."

Snart...

PUBLICERAT: 2015-04-08, kl: 08:00
"....snart bär det iväg! Det har varit lite torka på resefronten, men snart är det dags. I Kristihimmelfärdshelgen åker jag och mannen till Italien! Yiiiipiii =) Galet kul! Första resan utan barn dock... Men denna resa känns inte så "barnig" Vi kommer ..."

Om jag...

PUBLICERAT: 2015-04-07, kl: 08:00
"....sluter ögonen så kan jag nästan känna de varma solstrålarna på min näsa! Känna lugnet och tystnaden.... Gud vad jag längtar till ljumma sommarkvällar!! Kram ..."