Torparlycka - livet på landet

Publiceras av

Annika Johansson

Beskrivning: Jag är en kvinna som tokälskar inredning, mode och träning. Min blogg speglar dessa intressen i blandning av mitt liv som fru, 2barnsmamma mitt i karriären. Hoppas jag kan ge dig inspiration! Kram A

Ort: Vimmerby

 

[Välj som favorit!]

Torparlycka - livet på landet

Lantlig inredning sann Torparlycka

En blogg som speglar mina stora intressen, inredning, träning och mode. Detta i en salig blandning med livet som gift 2-barnsmamma mitt i karriären.
URL: http://www.torparlycka.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2010
Ort: Vimmerby
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det...

PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 20:02
"...kvinnliga och feminina tilltalar mig! Rosa detaljer i inredningen och kläder så som kjolar, klänningar och high heels precis det gillar jag =) Sen tycker jag även att det är alldeles för lite champagnen och glitter-glamour i mitt liv.... Det är nog ..."

Att försöka....

PUBLICERAT: 2014-12-09, kl: 20:06
".....summera flera härliga dagar! Vet du nu är jag 40 år och faktiskt + 1 vecka och det känns totaly great =) Redan förra söndagen flög vi till London, första gången i GB för mig! Fotboll för de inbitna och shopping och vin för mig på söndagen. Veckan ..."

Idag....

PUBLICERAT: 2013-09-22, kl: 20:56
"....kom hela veckan ifatt mig.... Har varit som en urvriden disktrasa hela dagen, funderat stundtals på om jag skulle åka på influensan? Men nu ikväll känns det som det vänt (hoppas jag, positivt tänkande!). Ännu en vecka med fart väntar, så snart blir ..."