Kalkugnen

Publiceras av

Kalkugnen (en spännande deckare)

Beskrivning: Jag har skrivit en deckare som jag kommer att publicera på denna blogg. De som har läst den hittils tycker att den är riktigt spännande. Nu vill jag veta vad du tycker!

[Välj som favorit!]

Kalkugnen

Kalkugnen (en spännande deckare)

Jag har skrivit en deckare som heter Kalkugnen och utspelas i södra Sverige. Jag tycker den är spännande, vad tycker du?
URL: http://www.deckar.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2013
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kalkugnen kapitel 54

PUBLICERAT: 2013-03-06, kl: 16:20
"Onsdagen, 13 augusti 2010 Maria stapplade in på polisstationen. Hon kände sig fortfarande lite yr, men det var nödvändigt. Hon hade visserligen givit sitt vittnesmål till Mackan och Sixon, men idag var det genomgång och det ville hon inte missa. Hon ..."

Kalkugnen kapitel 53

PUBLICERAT: 2013-03-06, kl: 14:19
"Fredagen 8 augusti Hon möttes av en härlig välkomstkommité när hon kom hem. Barnen kom rusande mot henne och började direkt fråga om hennes utseede. Hon svarade efter det manus hon fått av Mats, att hon blivit påkörd av en som körde för fort. Hennes ..."

Kalkugnen kapitel 52 del 2

PUBLICERAT: 2013-03-06, kl: 12:18
"Mats dök upp en gång om dagen och gav henne blommor. Det var irriterande, hon hade ingen nytta av alla blommor. Det trista rummet blev inte vackrare, hon blev inte gladare och absolut inget kändes bättre. Hon ville vara själv. Hon hörde Mats mumla med ..."