Malins Etta

Publiceras av

malin jansson

Beskrivning: Här finner ni inte bara inspiration och fina men enkla recept, utan även glädje till livet, vardagslyx samt lycka.
Ålder: 46
E-post: malinsetta@hotmail.com
Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

Malins Etta

Välkommen in i min etta!

Familjen, mat, fotografering, överraskningar och vardagslyx, är det absolut bästa jag vet. Med mina 25 år är jag sedan mars 2011 boende i en egen mysig liten etta med min katt som fint sällskap. Läser till Sjuksköterska och fyller dagarna med utbildning, familj, god mat, film, funderingar och allt annat som hör till en students vardag. Välkommen in i min etta!
URL: http://www.malinsetta.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2011
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

frukost 7 månader senare

PUBLICERAT: 2013-09-09, kl: 17:02
"7 månader har gått sedan jag senast öppnade upp detta fönster för att skriva en eller ett par rader här. min fina lilla blogg. nästan så jag inte trodde det skulle gå att logga in när jag nu provade ;) men det gick ju fint och döm om min förvåning när ..."

en upptäckt.

PUBLICERAT: 2013-02-19, kl: 12:12
"... hm, nähä det går visst inte så bra att hälla hett te i en ..."

för 53 dagar sedan.

PUBLICERAT: 2013-02-15, kl: 12:42
"... hej på er! dagarna bara rullar förbi och jag hinner knappt med. till råga på allt är mitt hjärta helt vimsigt. hörrni det där med pirr i magen, varmt hjärta och snurr i huvudet kan visst vara fasligt härligt. även om omständigheterna kunde ha varit ..."