Cemelie

Publiceras av

Emelie Carpelan

Beskrivning: 16årig tjej från Stockholm. Bloggar om mitt liv som 16åring, allt från mode till vänner. Läs du kommer inte ångra dig!
Ålder: 46
Ort: Tyresö

[Välj som favorit!]

Cemelie

16år och galen

Min blogg handlar om mitt liv som 16åring här i Stockholm. Jag bloggar om allt från mode, vänner till tankar och lite filosofisk skit. Jag kommenterar alltid tillbaka i din blogg!
URL: http://www.cemelie.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: december, 2012
Ort: Tyresö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

måste sluta vara ironisk hela tiden

PUBLICERAT: 2013-05-12, kl: 19:08
"Har inte bloggat på en månad. Man kan ju inte direkt säga att jag bloggar längre. Jag skulle vilja att det här blev ett glatt inlägg om massa roliga saker som skulle hänt mig när jag inte bloggat men de senaste veckorna har varit riktigt jobbiga, bra ..."

Bitterfittan nmr.1

PUBLICERAT: 2013-04-17, kl: 12:12
"Stannade hemma idag för jag känner mig ful, trött, äcklig, finnig, galen, omotiverad och allt sånt. Kanske ska dra till skolan för en jävla muntlig examination men orkar verkligen inte. Jag känner bara inte för den här dagen alltså. Helst vill jag bara ..."

Fredag/Lördag

PUBLICERAT: 2013-04-13, kl: 18:52
"Hej! Igår drog jag på fest i fårdala, det var lite segt i början men sen blev det ganska trevligt. Jag och Emin stannade kvar när alla våra vänner dragit, sen när Emin drog stannade jag kvar wtf? Var hemma runt 20 i 3, duschade, åt en mumsmums och sov ..."