Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

"Lätt" lastbil

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 21:07
"Hej! Kom precis hem från jobbet. Idag fick jag en hemsk utmaning haha, nej men det kändes hemskt först. Jag var ta mig fan livrädd hahaha. Jag fick uppgiften att ta emot en hyrbil. Eller ja, bil är ju milt uttryckt. Jag skulle köra deras största ..."

30e oktober 2014

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 10:32
"Godmorgon! Idag kom jag upp i bra tid, känns superbra! Känns som om jag har väldigt mycket "göra" och väldigt lite "tid". Jag har suttit och gjort snart hälften av kurserna del 2 för OKQ8. Jag har ju hälften kvar, men inte så många dagar på mig. Oavsett ..."

28e oktober 2014 - Nytt jobb

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 10:28
"Godmorgon! Jag har börjat på ett nytt jobb. Fortfarande inom samma branch, jag har fått jobb på OKQ8 i Upplands Väsby, "mina hemtrakter" haha. Nej men har ju bott i Väsby tills jag var ungefär 14 år satt. Hur som helst, så i söndags jobbade jag mitt ..."