Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Första juli

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 14:35
"Hej! Idag har jag och Maria varit iväg till Jakobsberg, Maria hade lite ärenden, men det gick så himla fort så vi spenderade lite tid i affärer efteråt. Jag hittade faktiskt litegrann, men ska egentligen inte shoppa en massa just nu, har en del ..."

Vi ska till Göteborg!

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 20:24
"Jag har haft en supermysig kväll med pappa och Maria. Vi bestämde oss för att åka och äta på Sånka restaurang. Jag har faktiskt inte varit där sen, ja sen samma år jag flytta ut hit. Jag hade glömt bort hur fint det såg ut, med ett jättefint läge vid ..."

Grattis till världens bästa Maria!

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 18:09
"Stort grattis till min älskade lillasyster som fyller 20 år idag! VA! Tjugo år, helt fantastiskt! Jag bestämde mig för att överaska henne på morgonen med lite mysfrukost. Det finns bara ett acceptabelt sätt att bli väckt på en födelsedag och det är ..."