Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fashionshow

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 11:57
"Godmorgon! Så himla skönt att få sova ut idag! Behövdes verkligen, efter många dagars jobb känns det fantastiskt skönt att vara ledig idag och hela helgen! Vilken kväll igår, så himla roligt! Vi blev välkommnade på Tessinska Palatset, en trappa upp ..."

Time to shine!

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 09:25
"Åh det här ska bli så himla kul! Jag har varit vaken ganska länge, kände för att gå upp tidigt så jag slipper stressen. Vid tio kommer mamma och hämtar mig så åker vi tillsammans in till Stockholm. Jag har senaste timmen spelat musik från kvällens ..."

Tessinska Palatset

PUBLICERAT: 2015-08-26, kl: 11:39
"Hej! Jag har suttit hela morgonen och letat efter bra musik för morgondagens jobb. Nu tycker jag att jag fått ihop en bra lista på cirka 30 låtar. Musiktemat skulle vara svenska kvinnliga artister, så nu har jag handplockat artister och låtar jag själv ..."