Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Östermalmshäng

PUBLICERAT: 2015-11-10, kl: 17:13
"Hej! Idag har jag varit iväg en sväng in till stan för att luncha med Hannah. Mötte upp henne utanför hennes jobb, sen gick vi bort till Ciao Ciao för att käka. Supergod mat och min kära vän som sällskap, det var jättemysigt att äta ihop och bara sitta ..."

Ja jag kommer alltid vara pappas flicka

PUBLICERAT: 2015-11-09, kl: 12:42
"Hoppas ni haft en bra helg! Igår var det farsdag, så efter jobbet igår åkte jag ner till mamma och pappa och tog en liten fika. Jag älskar min pappa varje dag, men visst skadar det inte att göra det lite extra på en sån här dag. Det är ju precis som med ..."

Bilen jag hatar att älska

PUBLICERAT: 2015-11-06, kl: 11:34
"Godmorgon! Haha alltså nej, min besiktning gick inte alls igenom, det är första gången som jag besiktigar en bil som inte går igenom! Jag som kände mig helt lugn, äh men det är lugnt, den går igenom, finns inget där att anmärka på väl. Så jag var ..."