Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Peace out

PUBLICERAT: 2015-10-09, kl: 23:48
"Vill inte gå och lägga mig haha, känns som om jag har överdrivet mycket energi! Tror det berott på att det varit en så sjukt lugn fredag på jobbet, det är ju rätt vanligt att vi har mer att göra på fredagkvällar men så vart det inte ikväll! Jag jobbade ..."

Autumn in blue

PUBLICERAT: 2015-10-09, kl: 10:14
"Gud vad glad man kan bli av att hitta gamla kläder haha! Häromdagen när jag rotade runt i min gamla garderob hittade jag en gammal blå myströja, hahaha alltså jag har ju precis köpt en sån fast i beige. Nåväl, jag kan använda båda! Glad för att det inte ..."

Höstpromenad

PUBLICERAT: 2015-10-07, kl: 16:43
"Hej! Idag är jag ledig från jobbet, så himla skönt! Jag har varit nere hos mamma och pappa nästan hela dagen, jag och Maria gick igenom mina gamla saker/kläder i mitt gamla rum och det blev iallafall en stor svart sopsäck med massa kläder att kasta ..."