Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Remember why you started

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 15:21
"Sådärja, känns superbra efter träningen! Jag hämtade upp Erica på väg till sats, känns som en evighet sen vi tränade tillsammans. Jättekul att hon följde med. Vi körde Shape-passet, det är ju ett av dom jag kört mest. Jag tror bodypump ligger högst upp ..."

30e augusti 2014

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 09:40
"Godmorgon! Ska sticka iväg och träna Shape, har varit vaken sen sju och känner mig pigg och glad. Gjorde bananpannkakor till frukost, toppade med lite blåbär och banan. Har fått en superstart på dagen, hoppas träningen går riktigt bra nu. Hörs när jag ..."

Bananpannkaka

PUBLICERAT: 2014-08-29, kl: 11:28
"Alltså, bananpannkakor, hur gott?! Haha känner mig rätt efter i den här mat "trenden", vet inte hur länge jag läst eller sett bilder på andra som tipsar om bananpannkakor, men aldrig orkat göra. Hur jag inte orkat vet jag inte, eftersom det är hur lätt ..."