Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

17/1-14 ♥ 17/1-16

PUBLICERAT: 2016-01-19, kl: 15:57
"I söndags firade jag och Patrik två år tillsammans. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag är bara så otroligt lycklig och kär i den här killen. Visst har vi våra olikheter, tjafs och ibland dagar som vi inte förstår oss på varandra, men även dom ..."

Två underbara år

PUBLICERAT: 2016-01-14, kl: 12:59
"Hej! Snart är det äntligen helg. Har längtat så himla mycket. Har inga bestämda planer men vet att jag kommer få spendera helgen med Patrik och vi kommer hitta på något roligt, och det lilla räcker för att jag ska bli på superbra humör. På söndag har vi ..."

Det kan ju inte alltid gå bra

PUBLICERAT: 2016-01-09, kl: 20:51
"Hej! Man kan typ sammanfatta min vecka med ett enda ord; oflyt. Som fan. Bortsett från en jättetrevlig tisdagskväll när vi samlades ett gäng hemma hos mig och Patrik och snackade skit, spelade fifa, drack, spelade spel och var uppe till halv sex på ..."