Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Imam Bayildi

PUBLICERAT: 2015-03-06, kl: 13:42
"Jag och Maria har gjort en jättegod lunch idag gjord på aubergine, hemmagjord tomatsås och tahinisås. Det hela gick på cirka 45 minuter och resultatet var riktigt gott, särskilt när man toppade allting med lite riven parmesan. Jag hade lite liba bröd ..."

Resultat

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 20:12
"Alltså, bilden gör inte maten rättvisa haha. Men det är vad man får när man bara har en iphone att fota med. Jag måste skaffa mig en kamera, så småningom. En lagom stor som jag kan bära med mig jämt eftersom jag älskar att fota nästintill allt jag ser ..."

Vilken fantastisk dag!

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 17:02
"Åh jag älskar att laga ny mat, testa något man aldrig gjort förut - Souvlaki med rotfrukter i ugnen, tzatziki och libabröd. Det ska bli spännande och se om det är lika gott som det låter. Jag hittade receptet på en annan blogg. Jag satt hela kvällen ..."