Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

thank the stars it's friday

PUBLICERAT: 2015-07-24, kl: 22:18
"Hej! Har precis kommit hem från lite mys hemma hos mina föräldrar. Dom har gäster över ikväll, dessutom är Jessica och hälsar på också, jätteroligt att träffa allihopa. Fick även smaka på lite av middagen, goda räkor med aioli, grillat och olika såser, ..."

Om åtta dagar lever man lite mer

PUBLICERAT: 2015-07-22, kl: 17:29
"Hej! Alltså jag gör ingenting annat än att jobba hallå, haha. Panik. Ångest. Snudd inpå iallafall. Fast det är väl fasiken inte så mycket att ha ångest över, sommaren har ju ännu inte anlänt hehe. Eh eller vi har haft ett par få riktigt fina dagar, men ..."

Träningsvärk från helvetet

PUBLICERAT: 2015-07-16, kl: 20:27
"Hej! Vilken rivstart denna vecka fick med jobb, träning och hemmagöra. Jag har totalt tröttnat på min egna lathet när det kommer till allt förutom jobbet, det är ju en bra anställd-bonus iallafall, att jag jobbar bra, men allt annat ba helt väck, all ..."