Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Årets mörkaste dag

PUBLICERAT: 2014-12-22, kl: 10:25
"Godmorgon! Det låter lite hemskt med tanke på rubriken, men det är faktiskt årets kortaste och därmed mörkaste dag om man räknar ljustimmar. Jag var tvungen att googla och läsa lite om vintersolståndet (som det kallas tydligen), och det var ganska ..."

20e december 2014

PUBLICERAT: 2014-12-20, kl: 16:11
"Åh vilket härligt och fint väder vi fått idag, ellerhur? Solen bara sken och det var inte alls mycket moln på himlen, kändes inte alls som 4dagarinnanjulafton-väder, men det var ändå hur skönt som helst. Man blir så lycklig av solen haha. Med bara fyra ..."

Första passet avklarat

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 12:08
"Kändes grymt bra att träna, det var sjukt jobbigt, jag har inte bästa uthålligheten just nu men det känns ju grymt bra så vad gör det. Det krävs ju ett par gånger nu för att få in träningen igen. Jag blir så trött på dessa svackor man hamnar i hela ..."