Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

FREDAG

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 09:23
"Godmorgon! Det här med att vända tillbaka dygnet och inte sova något förrän ikväll håller inte. Jag måste sova haha, särskilt efter inatt? Allt var typ extra jobbigt inatt, vet inte, kändes som om det kom någon hela tiden, man blev liksom störd precis ..."

Sista nattpasset

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 21:13
"Jag har sovit jättedåligt under dagen idag, tror jag på riktigt var vaken för länge för kände mig inte sådär sovtrött när jag la mig.. Jag vaknade hela tiden, hade svårt att somna om och ja, aja, så blir det ibland. Det är min sista natt nu ändå så det ..."

Glossytorsdag

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 09:26
"Godmorgon! Jag är fruktansvärt pigg eller övertrött, kan liksom inte skilja på det just nu. Jag kom hem för en liten stund sen och upptäckte till min förtjusning att jag fått min glossybox! Denna torsdag förvandlades snabbt till en glossytorsdag, nu är ..."