Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

WDAY

PUBLICERAT: 2015-05-02, kl: 15:26
"Det är en väldigt speciell dag idag. Jag ser fram emot kvällen som jag hoppas ska bli fantastisk. Vi sov ganska länge allihopa imorse, kanske beror på att jag ,Alexandra och Patrik krökade till fyra imorse, hur smart?! Hahaha, men roligt som fan hade vi ..."

En fantastisk dag

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 17:40
"Vår första heldag här i Turkiet har varit jättemysig. Vi åt frukost på en mysig restaurang där vi serverades turkisk omelett, kahve och färskpressad juice. Vi gick en långpromenad längs stranden bort till Tiger och Alex Beach Bar för att träffa Tiger ..."

Alanya, Turkiet

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 17:27
"Hej allihopa! Jag sitter just nu ute på vår balkong här i Alanya, vi ska snart ut igen och titta i lite affärer. Alltså, min födelsedag blev ju inte som man tänkt sig kanske. Jag visste ju att vi skulle resa nästan hela födelsedagen, men haha, inte ..."