Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

 

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Rainy Day

PUBLICERAT: 2015-03-30, kl: 15:42
"Vilken grå dag... Jag som vaknade med lite ångst över att jag sov så länge. Fast den ångesten släppte så fort jag såg hur vädret var. Idag blev en jaggörvadjagvill-dag. Jag sov till elva eller halv tolv, tog ett bad, åt glass framför massa avsnitt ..."

Sommartider

PUBLICERAT: 2015-03-29, kl: 20:57
"Vad underbart va?! Synd att vi klev in i en jätteregnig och grå dag, men oavsett känns det jätteskönt att vi vrider fram klockan en timme och veta att vi närmar oss värmen. Fast jag kände mig jättelurad på en timmes sömn imorse... Min väckarklocka stod ..."

Femtio nyanser av, gul?

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 15:07
"Med påsken på ingång ville jag ljusa upp lägenheten med gula färger, fast iår har jag bestämt mig för att även blanda in guld, koppar och vitt. Med en hype på fifthy shades of grey i februari får det bli, ja kanske inte riktigt femtio nyanser av gul, ..."