Angeelinas

Publiceras av

Angelina

Beskrivning: Hej! Jag heter Angelina och är 18 år. Jag bor utanför Stockholm och har bloggat sen några år tillbaka. Mina största intressen är träning, mode och musik.

[Välj som favorit!]

Angeelinas

Hej!

Min blogg handlar om min vardag. Jag är en tjej på 18, snart 19 år. Jag har bloggat sen några år tillbaka. Jag skriver mycket om träning, mest min egen och hur jag når mitt mål, resor och min vardag. PUSS!
URL: http://angeelinas.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: mars, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

18e september 2014

PUBLICERAT: 2014-09-18, kl: 11:28
"Godmorgon, är hemma hos mamma och pappa för att kolla till hundarna, ta ut dom och hålla dom lite sällskap, men sen ska jag faktiskt iväg. Jag fick ÄNTLIGEN min skatt igår, dom flesta fick sina i juni, en del i augusti, men NU äntligen i nästan slutet ..."

Valet 2014

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 11:31
"Godmorgon! Hoppas alla haft en bra helg. Jag har varit ledig från jobbet under helgen, men har ändå gjort en del. Var iväg och firade mina två kusiner i lördags, jättemysigt, vi umgicks, fikade och åt god mat. Vi hade med oss King för att dom skulle få ..."

12e september 2014

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 13:19
"Hej! Har varit hemma i cirka en timme nu, har jobbat på förskolan idag igen, gjorde det igår också. Har faktiskt funkat bra det här med att laga mat! Ingen katastrof, än. Nej haha, ska inte ens säga "än" , självklart kommer det inte bli någon katastrof."