tajtatessi

Publiceras av

tajtatessi

Beskrivning: Följ en tjej genom livets många toppar och dalar. Kämpar mot bla depression och ångest vilket gör livet svårt ibland. Men där det finns mörker finns även ljus och jag har många intressen bla foto, teckna, skriva dikter och citat och mode och smink förstås.

Ort: Falköping

[Välj som favorit!]

tajtatessi

Different shades of me

Jag berättar om allt som händer i mitt liv, och mina många klamp i klaveret. Jag gillar att fota och ta vackra bilder på mina djur, naturen och på mig själv förstås. Mode och shopping skrivs det en hel del om men även konst och poesi och kamp mot bla depression och ångest.
URL: http://tajtatessi.blogspot.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2012
Ort: Falköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5
Placering privata,alla:3671
Placering privata,Djur:277
Placering privata,Mode och design:819
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1205

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

A little bit happier

PUBLICERAT: 2013-05-16, kl: 16:41
"Är på lite bättre humör nu. Vet inte om det är för det fina vädrets skull eller för att jag bestämde mig för att sluta med alla mina mediciner. Hur som helst så känns det lite lättare nu, som om en tung sten har lyfts från mitt bröst. Tänk om man kunde ..."

För frisk för att få hjälp?

PUBLICERAT: 2013-05-13, kl: 17:07
"Ännu en panikattack har kommit och gått. Jag är utmattad, trött och försöker bara överleva ännu en dag. Det som hade gått så bra ett tag är nu som bortblåst. På ett ögonblick försvann alla framsteg som jag gjort och jag är tillbaks på ruta ett. Hur sjuk ..."

Beauty

PUBLICERAT: 2013-05-05, kl: 18:04
"Himlen är blå, solen skiner, vad mer kan man önska. Har ju varit ganske nere nu ett tag men jag känner att det vänder lite uppåt igen. Kanske är det det fina vädret som påverkar. Ja, jag klagar inte ..."