Shervin Torkian - Mat, Motion & Motivation

Publiceras av

Shervin Torkian

Beskrivning: 21 år gammal, småstadsbo som var på flykt till storstaden dit extrakilona även följde med. Nu bosatt i Stockholm med ett helt nytt kapitel i livet att påbörja, tänker jag: DAGS ATT BLI SMAL! Här får du följa min kamp och viktresa, min enorma passion för mat och vilja att få ett sundare, friskare liv.
Ålder: 24
E-post: shervin.torkian@gmail.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Shervin Torkian - Mat, Motion & Motivation

Det här är min blogg

21 år gammal, småstadsbo som var på flykt till storstaden dit extrakilona även följde med. Nu bosatt i Stockholm med ett helt nytt kapitel i livet att påbörja, tänker jag: DAGS ATT BLI SMAL! Här får du följa min kamp och viktresa, min enorma passion för mat och vilja att få ett sundare, friskare liv.
URL: http://www.shervintorkian.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2012
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Shervins frögröt

PUBLICERAT: 2013-03-31, kl: 12:43
"2 portioner Frögröt - 2 dl blandade nötter (paranötter, hasselnötter, mandlar, valnötter) 3 ägg 1 dl yoghurt/kokosgrädde/kokosmjölk 2 msk vatten 1 msk fiberfin 1 dl hallon, frysta Kanel Kardemumma Vaniljpulver Sukrin Mortla eller mixa nötterna och ..."

Livet

PUBLICERAT: 2013-03-30, kl: 20:03
"Jag minns inte hur det kändes att träna för att gå ner i vikt. Men jag älskar att träna för att behålla livet. Det var länge sedan det slutade handla om att gå ner i vikt. Det är för varje gång det handlar mer om livet. För när det känns som du får en ..."

Laxen

PUBLICERAT: 2013-03-30, kl: 14:45
"Den perfekta laxen har olika smaker och form det som skiljer dom åt är kocken. Dock har dom en sak gemensamt – den perfekta innertemperaturen! Köp en sida lax och lägg den i en form. Sätt ugnen på 150 grader och din digitala termometer på 56 grader."