SANNABACKSTROM.SE

Publiceras av

Sanna Bäckström

Beskrivning: Jag som driver bloggen heter Sanna och är en 16-årig tonårs tjej. Bor uppe vid Umeå i Norrland. Går Ekonomi med ridning som specialidrott. Vill du veta mer om mig? Gå in på bloggen!
Ålder: 16
Ort: Nordmaling

[Välj som favorit!]

SANNABACKSTROM.SE

Sanna Bäckström

En av HorseWorlds största bloggare. På min blogg kommer ni få läsa mycket om min satsning som tävlade ridskoleryttare, även specialidrott som ridning men också vardag, tankar och åsikter som tonåring. Följer ni med min resa mot toppen?
URL: http://sannas.horseworld.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2013
Ort: Nordmaling
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 485
Placering privata,alla:827
Placering privata,Djur:46
Placering privata,Foto och konst:97
Placering privata,Mode och design:215

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Min fredagsmorgon

PUBLICERAT: 2014-11-28, kl: 13:18
"Nybakta lussebullar med mjölk och nutellamackor till det. Mums! Sov till 12 idag, väldigt skönt och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Packa och sedan ställa klockan tidigt imorgon för STOOCKHOLM here i ..."

En decimeter kortare hår

PUBLICERAT: 2014-11-27, kl: 19:31
"HEEEJ! Slutade 11 idag och hade tid hos frisören 11:15 så gick dit direkt efter skolan. Mitt hår var så slitet/risigt och hemskt att ta hand om. Nästan så att topparna hade ”gått av”. Så det var dags för en klippning. Sa till min frisör att ta bort allt ..."

Nya ridstövlar, vilka?

PUBLICERAT: 2014-11-25, kl: 17:47
"Det som inte fick hända hände faktiskt, jag lämnade in ena stöveln till skomakare för dragkedjan var sönder. Tro inte att andra dragkedjan gick sönder i söndags? ÅH! Tänker inte lägga ner några mer pengar på att laga ridstövlarna då det är så dyrt och ..."