SANNABACKSTROM.SE

Publiceras av

Sanna Bäckström

Beskrivning: Jag som driver bloggen heter Sanna och är en 16-årig tonårs tjej. Bor uppe vid Umeå i Norrland. Går Ekonomi med ridning som specialidrott. Vill du veta mer om mig? Gå in på bloggen!
Ålder: 16
Ort: Nordmaling

[Välj som favorit!]

SANNABACKSTROM.SE

Sanna Bäckström

En av HorseWorlds största bloggare. På min blogg kommer ni få läsa mycket om min satsning som tävlade ridskoleryttare, även specialidrott som ridning men också vardag, tankar och åsikter som tonåring. Följer ni med min resa mot toppen?
URL: http://sannas.horseworld.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2013
Ort: Nordmaling
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 433
Placering privata,alla:871
Placering privata,Djur:55
Placering privata,Foto och konst:103
Placering privata,Mode och design:219

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bikbok / New in

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 16:42
"Igår var jag i stan och köpte julklappar tillsammans med madre. Gick in på Bikbok och dom hade 30% på alla toppar så jag fick med mig 3 stycken hem. Såhär innan jul, haha! Här har ni bilder på dessa, själv älskar jag Bikbok och topparna är så enkla men ..."

Sover dåligt & lever på Ipren

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 16:20
"Hejsan älskade ni! ♥♥ Lite sent hej, jag vet och jag har varit så dålig på bloggen på morgonen just för att jag är så trött på morgonen och om dagarna. När jag kommer hem är det första jag gör är att sova? Har aldrig gjort så innan utan det började nu ..."

Det sista av jag och Isor?

PUBLICERAT: 2014-12-17, kl: 21:12
"Gårdagens hoppträning nummer 2 med Isor , kändes faktiskt överlag helt okej. Nu var det inte någon jätte stor utmaning utav höjderna men kände att jag vill slipa lite smått inför lördag. På lördag tävlar jag Isor, 80, 90 Pay & Jump. Så igår jobbade vi ..."