SANNABACKSTROM.SE

Publiceras av

Sanna Bäckström

Beskrivning: Jag som driver bloggen heter Sanna och är en 16-årig tonårs tjej. Bor uppe vid Umeå i Norrland. Går Ekonomi med ridning som specialidrott. Vill du veta mer om mig? Gå in på bloggen!
Ålder: 17
Ort: Nordmaling

[Välj som favorit!]

SANNABACKSTROM.SE

Sanna Bäckström

En av HorseWorlds största bloggare. På min blogg kommer ni få läsa mycket om min satsning som tävlade ridskoleryttare, även specialidrott som ridning men också vardag, tankar och åsikter som tonåring. Följer ni med min resa mot toppen?
URL: http://sannas.horseworld.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2013
Ort: Nordmaling
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4
Placering privata,alla:3801
Placering privata,Djur:299
Placering privata,Foto och konst:527
Placering privata,Mode och design:863

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vill ni följa mig?

PUBLICERAT: 2015-06-10, kl: 22:09
"Har en ny livsstil blogg HÄR som ni gärna får följa. Jag kommer blogga där för det mesta men jag kommer också lägga upp hästinlägg här så sluta inte kolla in här."

Hopptävling 3-dagars meeting

PUBLICERAT: 2015-05-09, kl: 21:49
"Vännäs Ryttarförening har 3 dagars meeting i helgen med klasser upp till MSV A och det är över 500 starter så jag har varit i stallet från klockan 7 till 9 både fredag och idag. Jag ska dit imorgon också, som tur är det mindre starter imorgon, ganska så ..."

Strömsholm

PUBLICERAT: 2015-04-22, kl: 21:47
"Vi har varit 3 dagar på Strömsholm och haft det så underbart!! 20 plusgrader varje dag och ätit jätte god mat. Köpt glass och kollat på träningar hela dagarna. Strömsholm är helt sjukt fint och hästarna är också så fina. Hade verkligen varit en dröm att ..."