SANNABACKSTROM.SE

Publiceras av

Sanna Bäckström

Beskrivning: Jag som driver bloggen heter Sanna och är en 16-årig tonårs tjej. Bor uppe vid Umeå i Norrland. Går Ekonomi med ridning som specialidrott. Vill du veta mer om mig? Gå in på bloggen!
Ålder: 16
Ort: Nordmaling

[Välj som favorit!]

SANNABACKSTROM.SE

Sanna Bäckström

En av HorseWorlds största bloggare. På min blogg kommer ni få läsa mycket om min satsning som tävlade ridskoleryttare, även specialidrott som ridning men också vardag, tankar och åsikter som tonåring. Följer ni med min resa mot toppen?
URL: http://sannas.horseworld.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2013
Ort: Nordmaling
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 324
Placering privata,alla:1074
Placering privata,Djur:74
Placering privata,Foto och konst:136
Placering privata,Mode och design:277

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Video från två senaste hoppträningarna

PUBLICERAT: 2015-01-26, kl: 18:48
"Häääär har ni äntligen!! Första klippen ni ser är från börja gången jag jobbar bommar med honom och andra är första gången riktiga hinder. (Observera att han hade på båda klippen en usel sadel vilket gjorde att mitt skänkelläge vart helt fel men han har ..."

Dressyrträning med favoriten

PUBLICERAT: 2015-01-26, kl: 18:33
"Nu har jag hunnit rida Spotify i en vecka, som det set ut nu rider jag endast honom vilket blir 3 gånger i veckan och det känns super!! Att få lära känna honom nu i början. Idag var han riktigt pigg, sprang med huvudet i taket och benen var överallt."

Hoppträning aka Spotify

PUBLICERAT: 2015-01-20, kl: 20:47
"Igår dressyr och idag stod det hoppning på schemat. Jobbade mycket i uppvärmningen med avbrott så han lyssnar tillbaka och böjda spår för att få honom mjuk och följsam. Sedan jobbade vi med travbommar som han skötte galant, han behöver ordentliga ben ..."