Andrea Hedenstedt

Publiceras av

Andrea Viktoria Hedenstedt

Beskrivning: Hejsan på er! Jag heter Andrea Hedenstedt. Viktoria är mitt mellannamn, därav bloggnamnet! Jag är född 1996 i Sveriges största stad & här har jag bott hela mitt liv. Jag läser ekonomi första året på gymnasiet. Här i bloggen hittar ni, videoinlägg, mode, träning, inspiration, bekännelser, åsikter och mycket annat. Jag är en glad tjej med mycket energi som älskar att blogga! Glöm inte heller att följa mig på instagram, där heter jag andreaviktoria! Kram

E-post: andrea@feedy.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Andrea Hedenstedt

17årig tjej i Stockholm!

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Andrea Hedenstedt och är 17 år, och bor i Stockholm. Här i min blogg får du en blandning av träning, shopping, tankar och självklart om min vardag. Jag hoppas verkligen att du gillar det du ser och att du kanske fortsätter läsa min blogg. Vill du nå mig? Kontakt: andreahedenstedt@hotmail.com
URL: http://andreaviktoria.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2011
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 124
Placering privata,alla:1658
Placering privata,Mode och design:373
Placering privata,Sex, skvaller och dejting:84

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hej då blogg.se!

PUBLICERAT: 2013-09-25, kl: 19:25
"(Klicka på bilden eller på någon av länkarna för att komma till min nya blogg) Ja ni vet ju redan att jag ska/har flyttat min blogg till Devotes plattform. Jag är så otroligt glad över mitt beslut och hoppas på att kunna göra min blogg ännu bättre. Jag ..."

Nailinit.se

PUBLICERAT: 2013-09-24, kl: 19:23
"Jag visade ju upp mina nya naglar här om dagen som min vän Mathilda gjorde. Jag tänkte visa upp lite andra hon har gjort. Det som är hennes specialité är nailart, hon är grym på att göra massor av olika mönster osv. Min favorit är den upp till vänster."

Hektisk dag

PUBLICERAT: 2013-09-24, kl: 19:08
"Webbkameran är som sagt väldigt populär.. Hej finisar! De flesta av er är allafall otroligt gulliga, inte ens 1% av alla er skriver dumma saker eller beteer er dåligt men idag så åkte jag hem från skolan med Anton och då sitter tre tjejer på samma buss ..."