Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Köpenhamns-pärlor

PUBLICERAT: 2015-10-06, kl: 10:31
"Sedan jag bloggade om Köpenhamn senast , har Magnus och jag hunnit vara där flera gånger och hittat nya pärlor. Vi återvänder till flera av våra favoriter, men hittar ganska ofta nya guldkorn. I det här inlägget har jag samlat mina Köpenhamns-pärlor ..."

Tallinns veganpärla

PUBLICERAT: 2015-10-05, kl: 21:08
"Jag var i Tallinn häromveckan. Jag har inte vart där sen 2006 så det var roligt att ses på nytt. Då bloggade jag ihop ett utkast som aldrig blev publicerat men jag minns att jag var helt over the moon . För att staden är så vacker och riktigt bubblar ..."

Poddtips: Matsamtalet

PUBLICERAT: 2015-09-28, kl: 19:58
"För ett tag sedan fick jag upp ögonen för podcasten ”Matsamtalet” med Sigrid Bárány och Johan Hedberg. Till varje avsnitt bjuds en känd svensk in för att berätta om sin favoriträtt. Kul, lättsamt och bra tycker jag. Eftersom jag är besatt av att hitta ..."