Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vegolunch i Ulriksdal

PUBLICERAT: 2015-05-14, kl: 13:45
"Jag äter gärna vegetariskt när jag äter utelunch .Vill man gå galore så rekommenderar jag varmt vegobuffén hos Ulriksdals Slottsträdgård . Blev otroligt inspirerad av denna långlunch med Steph häromveckan! Många goda tips fick jag med mig hem – tex att ..."

Frukostyoghurt med frukt & rostad kokos

PUBLICERAT: 2015-04-28, kl: 10:29
"För mig är ingen frukost komplett utan naturell yoghurt och (en massa!) frukt och/eller bär. Det senaste tillskottet i min yoghurtskål är rostade kokoschips som är supergoda att strössla över frukt och bär. Än så länge har jag bara köpt Kung Markattas ..."

Balkongodling 2015: Förberedelser

PUBLICERAT: 2015-04-21, kl: 11:17
"Att jag går till blomsterhandeln och köper på mig några påsar med fröer till årets odlingsprojekt på balkongen är ett säkert vårtecken. Alltså kom våren för en dryg vecka sedan. I år blir det timjan, basilika, citronbasilika, mynta och persilja som ska ..."