Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Middag på Farang

PUBLICERAT: 2014-12-07, kl: 19:44
"Det hör ju till att rapportera av här i bloggen vad vi har ätit på våra bröllopsdagar . Förra året gjorde jag en summering på vad har hunnit med hitills vilket har varit allt från hämtpizza till avsmakningsmenyn på Mathias Dahlgren. I år fick vi klart ..."

Så till sist Sorrento

PUBLICERAT: 2014-11-17, kl: 22:06
"Vår näst sista natt i Italien tillbringade vi i Sorrento . Vi lämnade Amalfi efter en frukost på stan, njöt så klart av den spektakulära kustremsan via Positano till Sorrento. Just Sorrento finns ju förresten ombloggat här sen tidigare i bloggen – Maria ..."

Snabbrapport om Amalfi

PUBLICERAT: 2014-11-16, kl: 21:50
"Efter vårt stopp i Matera bar det vidare västerut mot Amalfi . Just Amalfi och Sorrento var väl de ”måsten” jag mest frekvent blev tipsad om inför vår Italienvecka. Det var tänkt att det skulle ta tre timmar att köra från Matera men en liten nätt ..."