Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Smörstekt rödspätta med rödlök och kapris

PUBLICERAT: 2015-01-27, kl: 10:26
"... caVi gillar verkligen fisk här hemma, men är dåliga på att laga annat än lax, torsk och röding. För ett litet tag sedan tog jag i alla fall ett litet steg utanför den där vanliga fiskzonen och köpte rödspätta. Tyvärr fick jag inte tag i någon färsk fisk ..."

Sticky toffee pudding

PUBLICERAT: 2015-01-17, kl: 11:28
"Sticky toffee pudding är en av mina absoluta efterrätter. Det är en sockersöt oemotståndlig kaka. Få gäster har kommit på den hemliga ingrediensen – dadlar- som ger kakan sin karaktäristiska smak. Till serveringen är kolasåsen obligatorisk och vi toppar ..."

Vilka kommenterade flitigast under 2014?

PUBLICERAT: 2015-01-14, kl: 13:51
"Nu har jag grävt ännu djupare i bloggstatistiken och hittat de fem läsare som kommenterat mest under 2014! Generellt så är det ju färre kommentarer nu på bloggen än tidigare – även om det totala antalet läsare är ungefär detsamma. Jag vet att andra ..."