Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2591
Placering privata,alla:322
Placering privata,Mat och dryck:54
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Påskens enklaste (och godaste) sallad

PUBLICERAT: 2014-04-22, kl: 12:11
"I söndags monterade vi ihop en liten förrättssallad på överbliven gravad lax tillsammans med de grönsaker som låg kvar i kylen efter påsken. I sin enkelhet blev det en ypperligt fin förrätt tillsammans med kall riesling. Använd sparsamt med ruccola, inte ..."

Mui ne: Mr Crab, och den vilda jakten på mjölken

PUBLICERAT: 2014-04-20, kl: 09:48
"Nu har jag hunnit berätta om ganska många restauranger i Mui ne. Mr Crab är kanske inte den bästa av dem. Snarare är maten lite ojämn. Ordrar glöms bort. Överhuvudtaget kan det bli lite rörigt här. Samtidigt är det billigt och de har en fantastiskt ..."

The Lunchlady i HCMC

PUBLICERAT: 2014-04-20, kl: 08:39
"Innan jag åkte till Vietnam så fick jag tipset om att besöka The Lunchlady i HCMC . Hon är minst sagt en kulinarisk institution och blev känd efter att ha medverkat i Anthony Bordains matprogram No reserverations . Sen dess har hon fortsatt sin ..."