Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Långlunch på Pony and Trap

PUBLICERAT: 2015-07-30, kl: 21:15
"Det är ju alltid en himla massa pros and kons när man planerar sin semester. Det går ju inte att göra a-l-l-t. Men om man åker sent en fredagkväll från Arlanda, bor på en liten Travelodge för liten peng långt ut i spenaten – så kan det vara så att man ..."

Vykort från Cornwall

PUBLICERAT: 2015-07-21, kl: 12:01
"I år tar vi en rejäl omväg till Yorkshire. Först en vecka i Cornwall. Här gör vi inte så mycket alls mer än att bada, spela fyra-i-rad, äta clotted cream-glass, ha sovmorgon, sippa lokal cider, räkna fiskmåsar, äta fishχps, ha crumpets till frukost, ..."

Lunch på Smakbyn

PUBLICERAT: 2015-07-17, kl: 11:32
"Som ni märker så är det tema Åland på bloggen. Efter att vi checkat ut från Degersand så tog vi sikte på Smakbyn strax intill Kastellholms slott för att äta lunch. Tanken med Smakbyn är att det ska bli ett utflyktsmål med restaurang och olika ..."