Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Its all about the julgodis

PUBLICERAT: 2015-11-21, kl: 17:00
"Jag sitter och skriver på en inköpslista för kommande julgodisfix som får bli nästa helg. Det blir några gamla beprövade kort men så hör det ju till att prova något nytt. Mina favoriter bland länkarna nedan är helt klart Rocky Road . Det känns nästan ..."

Middag på Cru

PUBLICERAT: 2015-11-21, kl: 13:36
"Jag åt middag på Cru för ett tag sedan. En av de mer uppskrivna finrestaurangerna i Tallinn. Bland annat för att deras kock tävlade i Bocuse d’or så sent som i våras och landade då på en fjortonde plats i finalen. På Tripadvisor så hänger de just nu ..."

En herre-gud-vad-god-dipp

PUBLICERAT: 2015-11-14, kl: 10:17
"När jag läste om den här dippen hos Hanna så visste jag redan vid hennes inledande beskrivning att det skulle funka här hemma. Varm ostig dipp till nachos. Full med spenat Älskart! Och så gör barnen! Det här är helt klart en ny fredagsklassiker hos oss."