Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Balkongodling 2015: Förberedelser

PUBLICERAT: 2015-04-21, kl: 11:17
"Att jag går till blomsterhandeln och köper på mig några påsar med fröer till årets odlingsprojekt på balkongen är ett säkert vårtecken. Alltså kom våren för en dryg vecka sedan. I år blir det timjan, basilika, citronbasilika, mynta och persilja som ska ..."

Vinnarbullarna

PUBLICERAT: 2015-04-19, kl: 15:08
"Ni vet säkert redan om det men ”årets bästa bullar” finns i Spånga. Förra helgen tog jag med två fikasugna fyraåringar till Spånga Konditori för att kolla upp om deras bullar var så goda som ryktet säger. Gabriel är alltså bagaren som nyligen vunnit ..."

Mandelkakor med citron

PUBLICERAT: 2015-04-18, kl: 17:54
"Överblivna äggvitor och bortglömt mandelmjöl blev till krispiga citronkakor med mandel. Eller om det är mandelkakor med citron. Goda oavsett. Mandelkakor med citron (en plåt) 3 äggvitor 2,5 dl mandelmjöl 1,5 dl rörsocker finrivet skal av en citron Sätt ..."