Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Smörrebröd med rökt makrill rödbetor och pepparrotskräm

PUBLICERAT: 2014-08-23, kl: 17:23
"Maria och Helena har varit betydligt flitigare än mig på att besöka landet i sydväst som har smörrebröd som signaturrätt . Faktum är att jag har knappt varit i Danmark. Jag minns vagt ett stopp på en tågluff 1993 (!) och ett kortare stopp sommaren 2007 ..."

Vit pizza med ricotta, parmesan och örter

PUBLICERAT: 2014-08-19, kl: 17:40
"Det är 2014 och jag medger att jag är sist på bollen när det gäller vit pizza. Ja nu vet ni. Även solen har sina fläckar…. RICOTTARÖRA – till en bakplåt pizza Blanda en burk ricotta med 2 dl fint riven parmesan . Rör ner finklippta gröna örter som tex ..."

Sommarfavorit 2014: Vattenmelon, fetaost & mynta

PUBLICERAT: 2014-08-15, kl: 10:54
"En av den här sommarens favoriter är definitivt salladen med vattenmelon, fetaost och mynta. Den söta melonen passar otroligt bra ihop med sältan i fetaosten och myntan blir pricken över i:et. Jag kan inte ens räkna alla de gånger vi har ätit den här ..."