Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Matbloggen fyller 10 år!!!

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 21:33
"Idag är det exakt tio år sedan vi postade bloggens första inlägg efter en matlagningskväll hemma hos Maria. Det har runnit en hel del vatten under broarna sedan dess och vi har fått vara med om saker som vi på förhand inte hade kunnat drömma om. Efter ..."

Cranachan

PUBLICERAT: 2014-10-05, kl: 09:22
"Den här efterätten har jag sprungit på ett par gånger när jag har varit i Skottland. Blandat annat när jag var på Whisky rooms i Edinburgh . Cranachan är en skottsk efterättsklassiker som inkluderar hallon, vispgrädde, havregryn, whiskey och honung."

En plåt kommer lastat

PUBLICERAT: 2014-09-27, kl: 18:50
"Nu har jag googlat halva eftermiddagen på comfort food . Det som wikipedia beskriver som, Comfort food is traditionally eaten food which often provides a nostalgic or sentimental feeling to the person eating it,frequently with a high carbohydrate level ..."