Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En plåt kommer lastat

PUBLICERAT: 2014-09-27, kl: 18:50
"Nu har jag googlat halva eftermiddagen på comfort food . Det som wikipedia beskriver som, Comfort food is traditionally eaten food which often provides a nostalgic or sentimental feeling to the person eating it,frequently with a high carbohydrate level ..."

Chili con carne med rökt paprikapulver, apelsin & honung

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 10:26
"I slutet på 90-talet, när jag bodde i den lilla lägenheten vid havskanten i Karlskrona, lagade jag chili con carne ganska ofta. Jag bodde själv och var en hejare på enkel och snabb mat. Att ha en burk vita bönor och lite nötfärs hemma var ju en lätt ..."

Smörrebröd med rökt makrill rödbetor och pepparrotskräm

PUBLICERAT: 2014-08-23, kl: 17:23
"Maria och Helena har varit betydligt flitigare än mig på att besöka landet i sydväst som har smörrebröd som signaturrätt . Faktum är att jag har knappt varit i Danmark. Jag minns vagt ett stopp på en tågluff 1993 (!) och ett kortare stopp sommaren 2007 ..."