Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Scotch eggs / Skotska ägg

PUBLICERAT: 2015-03-30, kl: 19:40
"Scotch eggs är ett måste när vi är i England. Vi brukar ha hyrbil från Manchester och åka norrut mot Yorkshire. Så snart vi ser första skylten för M&S Simple Food på motorvägen så viker vi av och handlar på oss lite matigt småplock att äta i bilen."

Påskmatsplanering

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 10:46
"Vi påskmatsplanerar lite inför nästa helg . Jag röstar på lamm och sen är jag rätt öppen för förslag. Som vanligt så är jag mest intresserad av småplocket och olika sidorätter. Och att sitta ute i solen om vädret tillåter… Här kommer lite tips idéer ..."

Söndagslunch på Plane Food

PUBLICERAT: 2015-03-22, kl: 14:29
"Som ni minns så var vi ju på ett blixtbesök i England i februari för att titta på rugby . Det var inte så mycket att göra en söndagmorgon i Hounslow så vi var i god tid tillbaka till Heathrow. En baktanke med detta var förstås hinna äta lunch i godan ro ..."