Tre tjejer i köket

Publiceras av

Elin, Helena, Maria

Beskrivning: Vi är tre matglada vänner som började med gemensamma matlagningskvällar och så småningom kom fram till att det vore kul att dela med oss och att utbyta erfarenheter med likasinnade. En gemensam blogg såg därför dagens ljus i oktober 2004. Mat och dryck är ett stort fritidsintresse för oss alla tre som tar sig uttryck i experimenterande i köket, ständiga inköp av nya kokböcker/mattidningar, resor, flitiga restaurangbesök och såklart - bloggande!

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Tre tjejer i köket

Tre tjejer i köket

Vi bloggar tillsammans och var för sig om middagsmat, restaurangbesök, kärleken till kokböcker, vardagslyx och annat som ger livsnjutning. Vi blandar högt och lågt, hos oss hittar du allt från vardagsmat till 7-rättersmiddagar.
URL: http://www.ragazze.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Bara brittiskt
> Lina

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Så till sist Sorrento

PUBLICERAT: 2014-11-17, kl: 22:06
"Vår näst sista natt i Italien tillbringade vi i Sorrento . Vi lämnade Amalfi efter en frukost på stan, njöt så klart av den spektakulära kustremsan via Positano till Sorrento. Just Sorrento finns ju förresten ombloggat här sen tidigare i bloggen – Maria ..."

Snabbrapport om Amalfi

PUBLICERAT: 2014-11-16, kl: 21:50
"Efter vårt stopp i Matera bar det vidare västerut mot Amalfi . Just Amalfi och Sorrento var väl de ”måsten” jag mest frekvent blev tipsad om inför vår Italienvecka. Det var tänkt att det skulle ta tre timmar att köra från Matera men en liten nätt ..."

Fina Matera

PUBLICERAT: 2014-11-16, kl: 20:52
"En italiensk kollega på jobbet tipsade om Matera. Det är en stad som inte ligger efter kusten och som kanske är lätt att missa om man inte är påläst om dess historia. Det vi fick veta var att Matera nyligen blivit utnämnd att bli Europas Kulturhuvudstad ..."