Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Farmakologens blogg

Publiceras av

Göte Larsson

Beskrivning: Pensionerad, amatörfarmakolog, följer forskningen internationellt om örters o växters inverkan på kroppen m speciellt inriktning på ögon / syn o mage - tarm problemtik.Arbetat 30 år i östblocket m specialister inom detta området.hemsida: www.aktivsyn.se

E-post: g.w.larsson@telia.com

 

[Välj som favorit!]

Farmakologens blogg

Tillbaka till riktigt naturlig hälsa, med naturmedel

Blogg om naturlig hälsa, m gamla naturliga metoder. Antioxidanter, vitaminer och mineraler i samverkan för syn och ögon problem, samt mage -tarm, problematik. Naturmedel, farmakologisk forskning, blåbärsextrakt,Lutein, topinulin, inulin,jordärtskockor i koncentrat, mineralers samverkan med vitaminer och antioxidanter.Omega 3, Följer internationell forskning inom dessa områden, synstörningar och diabetik
URL: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.137002
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ögonen skadas av sämre blodflöde art. 283

PUBLICERAT: 2015-05-27, kl: 14:07
"Jag har i flera år hävdat att syncellerna skadas, förtvinar då blodcirkulationen försämras. Med ökande ålder får man allt trängre blodkärl i hela kroppen, men särskilt genom hjärnans och ut i ögonen redan trånga blodkärl. Med detta följer bl.a. Gula ..."

Fetma ohälsa via tarmbakterierna. art. 282

PUBLICERAT: 2015-03-29, kl: 15:02
"Är det mina tarmbakteriers fel att jag är tjock?” Frida Fåk är biolog och arbetar i gränslandet mellan biologi, medicin och livsmedelsteknologi. Hennes forskning är framför allt inriktad på åderförkalkning och hur man ska kunna hindra att ”plack”, ..."

Otroligt många hälsonyheter art. 281

PUBLICERAT: 2015-03-05, kl: 13:44
"Det har aldrig förr publicerats så otroligt mycket ny forskning som nu för tiden. Jag abonnerar på dem och det kommer ett antal varje dag så man hinner inte med helt enkelt. När det gäller kombinationen av antocyanerna i extrakt av blåbär och ..."