Farmakologens blogg

Publiceras av

Göte Larsson

Beskrivning: Pensionerad, amatörfarmakolog, följer forskningen internationellt om örters o växters inverkan på kroppen m speciellt inriktning på ögon / syn o mage - tarm problemtik.Arbetat 30 år i östblocket m specialister inom detta området.hemsida: www.aktivsyn.se

E-post: g.w.larsson@telia.com

[Välj som favorit!]

Farmakologens blogg

Tillbaka till riktigt naturlig hälsa, med naturmedel

Blogg om naturlig hälsa, m gamla naturliga metoder. Antioxidanter, vitaminer och mineraler i samverkan för syn och ögon problem, samt mage -tarm, problematik. Naturmedel, farmakologisk forskning, blåbärsextrakt,Lutein, topinulin, inulin,jordärtskockor i koncentrat, mineralers samverkan med vitaminer och antioxidanter.Omega 3, Följer internationell forskning inom dessa områden, synstörningar och diabetik
URL: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.137002
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vilseledande om att äta ägg Art. nr 265

PUBLICERAT: 2014-04-05, kl: 22:37
"Man kan nu i flera medier läsa om nyttan med att äta ägg, men dom beskriver flera viktiga näringsämnen helt felaktigt. Det finns forskning som tydligt visat att det är endast i frigående höns UTOMHUS, som man hittar Lutein och zeaxantin. Varför vet man ..."

Viktig hälsoinformation för alla. Art. nr 264

PUBLICERAT: 2014-03-24, kl: 14:58
"Det har blivit allt mer och större förståelse för hur oerhört viktigt det är med så kompletta näringsämnen som möjligt samtidigt. Kroppen hanterar enstaka vitaminer och mineraler på ett sätt, medan om det finns många olika samtidigt närvarande så gör det ..."

Dåligt om statiners biverkningar art. nr 263

PUBLICERAT: 2014-03-09, kl: 20:10
"De omdiskuterade kolesterolhalterna och statinerna fick ny uppmärksamhet här om dagen i flera medier. En ny studie visar att det inte finns samband med statiner och muskelsmärtor. Studien är upplagd så, att individerna fick statiner i 3 veckors perioder, ..."