Farmakologens blogg

Publiceras av

Göte Larsson

Beskrivning: Pensionerad, amatörfarmakolog, följer forskningen internationellt om örters o växters inverkan på kroppen m speciellt inriktning på ögon / syn o mage - tarm problemtik.Arbetat 30 år i östblocket m specialister inom detta området.hemsida: www.aktivsyn.se

E-post: g.w.larsson@telia.com

[Välj som favorit!]

Farmakologens blogg

Tillbaka till riktigt naturlig hälsa, med naturmedel

Blogg om naturlig hälsa, m gamla naturliga metoder. Antioxidanter, vitaminer och mineraler i samverkan för syn och ögon problem, samt mage -tarm, problematik. Naturmedel, farmakologisk forskning, blåbärsextrakt,Lutein, topinulin, inulin,jordärtskockor i koncentrat, mineralers samverkan med vitaminer och antioxidanter.Omega 3, Följer internationell forskning inom dessa områden, synstörningar och diabetik
URL: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.137002
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bajs från donator – onödigt ? Art. 277

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 15:10
"Denna artikeln knyter an till nedanstående artikel. Det är allt vanligare att transplantera bajs till individer med svåra tarmproblem, nu har det även tagits fram ett ”piller ” innehållande sådant. Men det är helt onödigt egentligen. I vissa länder ..."

Ökad fetma efter antibiotika Art. 276

PUBLICERAT: 2014-10-02, kl: 21:30
"Jag har i flera artiklar genom åren beskrivit här i bloggen hur bakterierna nere i grovtarmen styr inte bara hela ens välbefinnande, utan även vikten, motverkan för allergier, och hela immunförsvaret. En gid bakterieflora avger viktiga ämnen för ..."

Förkylningar, tips goda råd art. nr 275

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 20:04
"Såg en artikel om goda råd nu när det blir högsäsong för flunsor och förkylningar av diverse slag. Men ingenting i den om hur man kan stärka immunförsvaret så man drabbas så lite som möjligt. Det gäller i högsta grad äldre, och övriga med dåligt ..."