Farmakologens blogg

Publiceras av

Göte Larsson

Beskrivning: Pensionerad, amatörfarmakolog, följer forskningen internationellt om örters o växters inverkan på kroppen m speciellt inriktning på ögon / syn o mage - tarm problemtik.Arbetat 30 år i östblocket m specialister inom detta området.hemsida: www.aktivsyn.se

E-post: g.w.larsson@telia.com

[Välj som favorit!]

Farmakologens blogg

Tillbaka till riktigt naturlig hälsa, med naturmedel

Blogg om naturlig hälsa, m gamla naturliga metoder. Antioxidanter, vitaminer och mineraler i samverkan för syn och ögon problem, samt mage -tarm, problematik. Naturmedel, farmakologisk forskning, blåbärsextrakt,Lutein, topinulin, inulin,jordärtskockor i koncentrat, mineralers samverkan med vitaminer och antioxidanter.Omega 3, Följer internationell forskning inom dessa områden, synstörningar och diabetik
URL: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.137002
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ökad fetma efter antibiotika Art. 276

PUBLICERAT: 2014-10-02, kl: 21:30
"Jag har i flera artiklar genom åren beskrivit här i bloggen hur bakterierna nere i grovtarmen styr inte bara hela ens välbefinnande, utan även vikten, motverkan för allergier, och hela immunförsvaret. En gid bakterieflora avger viktiga ämnen för ..."

Förkylningar, tips goda råd art. nr 275

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 20:04
"Såg en artikel om goda råd nu när det blir högsäsong för flunsor och förkylningar av diverse slag. Men ingenting i den om hur man kan stärka immunförsvaret så man drabbas så lite som möjligt. Det gäller i högsta grad äldre, och övriga med dåligt ..."

Nyhet: Magnesium + B vitaminer art. nr 274

PUBLICERAT: 2014-08-24, kl: 17:52
"Äntligen har det kommit en allt i ett tablett även för magnesium med en enda tablett per dag och som samtidigt innehåller B1, B2 och B6. Det ger maximala synergieffekter och bästa upptag. Man slipper nu köpa flera olika produkter. 100% av RDI i samtliga ..."