Farmakologens blogg

Publiceras av

Göte Larsson

Beskrivning: Pensionerad, amatörfarmakolog, följer forskningen internationellt om örters o växters inverkan på kroppen m speciellt inriktning på ögon / syn o mage - tarm problemtik.Arbetat 30 år i östblocket m specialister inom detta området.hemsida: www.aktivsyn.se

E-post: g.w.larsson@telia.com

[Välj som favorit!]

Farmakologens blogg

Tillbaka till riktigt naturlig hälsa, med naturmedel

Blogg om naturlig hälsa, m gamla naturliga metoder. Antioxidanter, vitaminer och mineraler i samverkan för syn och ögon problem, samt mage -tarm, problematik. Naturmedel, farmakologisk forskning, blåbärsextrakt,Lutein, topinulin, inulin,jordärtskockor i koncentrat, mineralers samverkan med vitaminer och antioxidanter.Omega 3, Följer internationell forskning inom dessa områden, synstörningar och diabetik
URL: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.137002
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skyddar du hjärnan, synen, hjärtat ? art. 278

PUBLICERAT: 2014-12-14, kl: 17:09
"Jag översvämmas dagligen av nya forskningsrapporter så det är svårt att hinna med och tillgodogöra sig allt. Men det är väldigt spännande om man som jag har levt i över 70 år med naturlig hälsa / kroppen som främsta intresse. Jag vet precis hur en kropp ..."

Bajs från donator – onödigt ? Art. 277

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 15:10
"Denna artikeln knyter an till nedanstående artikel. Det är allt vanligare att transplantera bajs till individer med svåra tarmproblem, nu har det även tagits fram ett ”piller ” innehållande sådant. Men det är helt onödigt egentligen. I vissa länder ..."

Ökad fetma efter antibiotika Art. 276

PUBLICERAT: 2014-10-02, kl: 21:30
"Jag har i flera artiklar genom åren beskrivit här i bloggen hur bakterierna nere i grovtarmen styr inte bara hela ens välbefinnande, utan även vikten, motverkan för allergier, och hela immunförsvaret. En gid bakterieflora avger viktiga ämnen för ..."