GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mina topp 3 ryggövningar med träningsboll

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 09:56
"Träningsbollen är mitt favoritträningsredskap, jag tränar med den flera gånger varje vecka och det är väldigt effektivt för att bli starkare och förbättra kroppskontrollen. Saker och ting hänger ihop och att fokusera på kroppsmedvetenhet är minst lika ..."

Snacka om höstpicknick

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 20:43
"Det är svårt att tro att det är den 19 oktober idag – jag var i lekparken i kortärmat. Erik skulle bygga den årliga kojan till båten och vi andra tog tillfället i akt att gå till lekparken, äta middagspicknick och vara ute ända tills det skulle bli ..."

Yoga för mig

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 13:16
"Nu är jag inne i en yogaperiod och jag vet inte hur många gånger jag har försökt börja gilla det här med yoga – först nu har jag fattat grejen. Jag har slutat stressa upp mig över det här med andningen. Förr la jag så mycket fokus på att andas rätt så ..."