GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Barnkläder med fordon

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 00:07
"Arvid, minstingen börjar förskolan i höst och nu har jag beställt nya kläder till honom från Mullgrodan . Jag har beställt barnkläder därifrån flera gånger genom åren eftersom jag tycker det är så roligt med färgglada, roliga barnkläder, dessutom är de ..."

Självplock och närproducerat

PUBLICERAT: 2015-07-24, kl: 23:31
"Idag har vi spenderat dagen i olika lekparker, där trivs barnen som bäst, lekparksturné med obegränsad klättring, när jag frågade barnen vad de ville göra på sommarlovet så var ”lekparker” typ högst upp på listan. Sagt och gjort, jag gillar också ..."

Turister i Stockholm

PUBLICERAT: 2015-07-23, kl: 22:25
"Båtsemester – trodde vi ja :o) Vi har troligen inte missat ett enda av alla googlingsbara tips för ”båtliv och småbarn” genom åren och testat det mesta. Inget har direkt fungerat. Klassikern åka när barnen sover fungerar inte – vem sjutton vill sova på ..."