GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Så här gick jag ned 7 kilo

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 23:08
"Det är så otroligt skönt att ha en kropp som fungerar som den ska igen. Ingen övervikt att släpa på och inga fettvalkar som tar emot när man kryper runt på golvet och leker med tågbanan. Inget pustande och stönande på vägen upp eller ned från golvet."

Grattis Arvid och Vidar

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 07:14
"Idag har två av mina barn namnsdag och det är inte en slump. Det är nämligen samma bokstäver i namnen Vidar och Arvid och vi tyckte det var lite kul. Därför heter lillebrorsan Arvid. Deras fina tröjor är specialbeställda från Mullgrodan ..."

Det blir inte alltid som man tänker sig

PUBLICERAT: 2014-08-29, kl: 21:27
"Mitt omdöme är inte det bästa när det kommer till att anlita företag att göra projekt ihop med har det visat sig. Tredje gången gillt och nu är projektet klart. Äntligen :o) Första gången jag försökte göra det blev det fel och sedan var magen för stor ..."