GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

3 sorters armhävningar

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 14:25
"Armhävningar är bra för hela kroppen, stärker core och förbättrar kroppskontrollen och styrketräningar överkroppen naturligtvis. Jag rekommenderar att träna armhävningar på knä tills du känner att du är duktig på dem. När du tänker ”okej, jag kan den ..."

En extra timme

PUBLICERAT: 2014-10-27, kl: 22:11
"Vi snabbade på som tusan innan vi skulle iväg till Funky Kids, Arvid skulle få hänga med idag också eftersom Erik och Vidar skulle till Täby Centrum och shoppa. Ute på trappen upptäcker Erik att klockan är en timme tidigare än vi tror att den är. Helt ..."

Om att göra skillnad för barn i världen

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 06:35
"Jag mötte My på en danskurs förra sommaren och hon gjorde minst sagt ett imponerande intryck på mig. Det var en sån där klassisk presentationsrunda, du vet när man säger sitt namn och berättar lite kort vad man håller på med. Den ena efter den andra ..."