GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Funktionell träning på kontoret

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 23:44
"Jag gillar att förena nytta med nytta och därför brukar jag passa på att träna lite funktionell träning samtidigt som jag sysslar med vanligt kontorsjobb, som bokföring. Det är ett mycket smidigt sätt att få in funktionell träning i vardagen, jag lägger ..."

Vad PR och Facebook kan göra

PUBLICERAT: 2015-02-20, kl: 15:51
"Jag bläddrar i någon av Åkersbergas lokaltidningar som dimper ned i brevlådan med jämna mellanrum och fastnar för ett reportage om semlor. Vilket är lite konstigt med tanke på att jag inte äter semlor, jag har aldrig gillat semlor, jag förstår inte ..."

Det är färgglatt på sportfronten hos HM

PUBLICERAT: 2015-02-19, kl: 20:29
"HM bjuder på mönster och fina färger, i vanlig ordning är materialet av varierande kvalitet. Stilmässigt gillar jag det mesta, om det är en sak man kan vara säker på så är det att HM, som ju är ett modeföretag i grunden, har alla rätt när det kommer ..."