GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Stockholm Tunnel Run

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 23:47
"Jag överlevde! Det blev inget terrorattentat. Jag hade nämligen svårt att sova natten före eftersom jag plötsligt började tänka på 42000-nånting människor i tunnlar och… Koko – jag vet och det var en annan sak som jag låg och funderade på och en till ..."

Arvid 1 år firar med god pepparkakstårta

PUBLICERAT: 2014-11-16, kl: 21:16
"Min lilla minsting är nu 1 år. Tänk att det var ett år sedan vi var på BB senast. Han fick presenter så klart, även om vi försöker hålla nere på det eftersom vi har det mesta en barnfamilj kan tänkas behöva mer där till – ett eget tåg till tågbanan, en ..."

Yoga med Yoga Girl

PUBLICERAT: 2014-11-15, kl: 23:19
"Jag ville absolut gå på yoga med Yoga Girl Rachel Brathen nu när hon är här i Sverige. Självklart köpte jag boken också, en signerad. Jag är ett fan kan man säga och hon är precis så där härlig i verkligheten som hon är på Instagram . Det här med yoga ..."