GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu har barnen varit till frisören igen

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 22:27
"Tyra har en ny kompis som heter Fanny, hon arbetar som frisör på salongen Nikita i Åkersberga Centrum. Fanny lockade håret på Tyra efter klippningen och sedan fick Tyra välja olika färger att ha i håret. Tyra pratade om hennes nya kompis Fanny resten av ..."

Badhuset i Idre måste vara ett av de bästa

PUBLICERAT: 2015-03-25, kl: 22:22
"Jag skrev ju att det finns annat att göra i Idre än att åka skidor, och även fast Vidar helst var i skidbacken mest hela tiden så hann vi med 4 badbesök under veckan (Vidar och Erik 3). Badhuset är perfekt för barn i förskoleåldern, lilla bassängen och ..."

Barnkalasveckor i Idre och vi var där!

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 22:33
"Skidpremiär för Arvid, har är egentligen för liten men stor och stark för att vara 1 år och 4 månader, han har nästan samma storlek som Tyra och kunde hoppa i hennes pjäxor och låna skidorna för att testa bara för att :o) Arvid undrade nog vad vi höll ..."