GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Minstingen Arvid 2 år!

PUBLICERAT: 2015-11-16, kl: 23:06
"Idag fyller minstingen 2 år, tänk att det går två år sedan denna stora dag ! Han känns som en väldigt stor liten kille, han har ju två stora förebilder och han gör som Vidar och Tyra gör – jämt! Som när Tyra, 4,5 år förklarar matsmältningsprocessen: ..."

Det blev en mysmåndag på Tekniska Museet istället

PUBLICERAT: 2015-11-09, kl: 22:08
"Arvids och Tyras näsor började rinna under söndagen, Arvid kändes lite varm på kvällen också. Jag trodde så klart att de blivit förkylda och sjukanmälde dem. När halva förmiddagen hade passerat utan att en endast snorkråka visat sig, eller andra ..."

Trafiklekplatsen i Täby

PUBLICERAT: 2015-11-01, kl: 21:07
"Söndagsutflykt och en för oss ny lekpark i Täby igen. Trafiklekplatsen är helt fantastiskt, det är en stad i miniformat för barn att cykla och sparkcykla i, med övergångsställen, rondell, busshållplats, tågövergång, trafikmärken med mera. Vi hade med ..."