GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tada – här är jag!

PUBLICERAT: 2015-08-22, kl: 21:39
"Om ni undrar vad jag håller på med så har jag semester typ, men jobbar som vanligt med PT-online . Min ambition var att hålla bloggen uppdaterad hela sommaren men jag har en förmåga att hela tiden smita från datorn och ut i finvädret istället. Nu senast ..."

I en bärskog i Norrland

PUBLICERAT: 2015-08-17, kl: 23:42
"Varför jobba och gå på förskola när man kan vara ledig istället? Tyra och jag är nu på tjejresa i Norrland och började dagen med abborrfiske. Tyra var superladdad och tyckte det var superkul (jag med), vi fick 7 abborrar men bara 2 fick följa med hem, ..."

Om att introducera barn till en aktiv livsstil

PUBLICERAT: 2015-08-15, kl: 17:25
"Å vad jag gillar att Stockholm och kommunerna norr om Stockholm är så duktiga på att bygga bra och roliga lekparker – det är världens bästa barnaktivitet tycker jag. Kul tycker barnen och dessutom får de grymt bra kroppskontroll, vilket lägger en bra ..."