GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu lägger jag datorn på hyllan ett tag

PUBLICERAT: 2014-06-12, kl: 23:32
"Nu tar jag helt ledigt ett tag från PT-online , och annat jobb inklusive bloggandet, skriv ett mejl till mig om du vill att jag mejlar dig och berättar när jag börjar blogga regelbundet igen: gymglam@gymglam.se Tips att göra så länge: * Se om du kanske ..."

Vad jag gjorde i helgen?

PUBLICERAT: 2014-06-08, kl: 22:48
"Jo, byggde tågbana, lekte med sand och vatten… Övade på att göra saker själv med 3 barn… Äntligen var det dags för denna helg. Ända sedan i oktober har jag planerat en överraskning till Erik, som fyller jämnt i år, och nu kan jag andas ut. Han anade ..."

Så här smygstartade vi semestern

PUBLICERAT: 2014-05-30, kl: 22:23
"Långhelg och sommarväder, in med hela familjen i en fullpackad bil och iväg. 2 dagar på Kolmården och 2 dagar på Astrid Lindgrens Värld. Två säkra kort. Jag är ju ett fan av Astrid Lindgrens Värld som många av er vet, vi har ju varit där många gånger ..."