GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu försöker Nike snylta till sig marknadsföring gratis

PUBLICERAT: 2015-06-26, kl: 22:57
"Vad händer på Nike? Under de 6,5 år som jag var anställd på Nike i Sverige och på Europakontoret i Holland så var Nike ett världsledande, innovativt företag på alla sätt – inte minst inom marknadsföring. Numera försöker Nike visst snylta till sig ..."

Säsongspremiär med segelbåten Cheerio

PUBLICERAT: 2015-06-22, kl: 23:07
"Annandag midsommar, eller söndagen efter midsommar eller vad det nu kallas – dags för dagsutflykt och premiärtur med segelbåten Cheerio, destination Grinda för att kasta sten i vattnet, och hälsa på kossorna, fåren, hönsen, och glassätning och en tur i ..."

Min midsommarhelg

PUBLICERAT: 2015-06-21, kl: 22:24
"Midsommarafton, precis som utlovat så regnade det till och från. Stundtals en hel del, och det kan regna en hel del utan att någon bryr sig förutsatt att någon har kommit ihåg att ta med bra och tillräckligt med kläder. Som rookiemorsa hände det att jag ..."