GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vardagspromenadutmaning = 15 min/dag

PUBLICERAT: 2015-01-05, kl: 09:56
"Vill du vara med på min vardagspromenadutmaning? Allt du behöver göra är att spara ned pdf:en och sätta igång. Det är enkelt, varje gång du har promenerat 15 minuter i vardagen – gör en ring runt ”15”. Sträva efter minst en ring per dag, gärna två eller ..."

Testtränar nya träningsutmaningen

PUBLICERAT: 2015-01-04, kl: 22:09
"Imorgon börjar det första gänget träna mitt nya 5-dagarsprogram med träningsboll (och 5-dagars kostprogram). Ikväll har jag testtränat igenom träningsprogrammen ännu en gång. Jag är alltid lite nervös inför en ny lansering och det innebär att jag ofta ..."

Tack 2014 och hej 2015

PUBLICERAT: 2015-01-02, kl: 22:00
"Jag tänkte först skriva en slags årskrönika men det får bli ett annat år. Eller okej då. En kortis. Jag är egentligen inte så mycket för det där med att stanna upp och reflektera – eller som jag brukar kalla det – älta saker och ting :o) Jag är mer av ..."