GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ja men då kör jag igång igen då

PUBLICERAT: 2014-04-14, kl: 22:53
"Då drar jag igång med träningen igen, för jag vet inte vilken gång i ordningen sedan Arvid föddes. Det behövs kontinuitet för att fixa resultat och det är inte alltid så enkelt. Kvällens styrketräningspass blev en positiv överraskning, jag var ganska ..."

Hälsningar från Idre

PUBLICERAT: 2014-04-13, kl: 23:41
"Hemma igen efter en vecka i Idre. Det var första gången vi testade Idre och vi är mer än nöjda. Perfekt för barn i den åldern som våra barn är i och vi kommer troligen åka dit igen. Bra barnbackar och många bra aktiviteter att göra förutom skidåkning, ..."

Grattis Arvid 4 månader

PUBLICERAT: 2014-03-16, kl: 23:48
"Idag fyller den här lilla godigen 4 månader. Det går ingen direkt nöd på honom som synes :o) Han är rund och go och glad. Jag försöker njuta av bebistiden efter bästa förmåga, det går ju så fort så det är ju inte det enklaste. Tänk att Arvid redan är 4 ..."