GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kommunikationsansvarig? Jo det är jag det..

PUBLICERAT: 2015-03-17, kl: 12:00
"Idag har jag lämnat min ständige följeslagare och minsting Arvid hemma för att vara med på en heldag med föreläsningar om kommunikation och opinionsbildning. Digitalt så klart. Föreläsningarna är bra hittills. Med heldagskonceptet så följer ju även det ..."

Check på ett till webbprojekt

PUBLICERAT: 2015-03-13, kl: 13:44
"Det är mycket fix med mina sajter nu för tiden, och har varit det senaste året, på en mycket teknisk nivå och det är något som bara måste prioriteras om man driver företag med verksamhet online som jag gör. Det är inte helt ovanligt att webbprojekt ..."

Funktionell träning på kontoret

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 23:44
"Jag gillar att förena nytta med nytta och därför brukar jag passa på att träna lite funktionell träning samtidigt som jag sysslar med vanligt kontorsjobb, som bokföring. Det är ett mycket smidigt sätt att få in funktionell träning i vardagen, jag lägger ..."