GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Så här röstade jag i valet 2014

PUBLICERAT: 2014-09-11, kl: 13:52
"Jag gillar deras arbete för varje människas rätt att välja och deras initiativ för att skapa förutsättningarna för detta. Jag gillar vad de gör för miljön, klimatet, skolan, arbetsmarknaden, städerna, landsbygden och initiativet giftfri vardag med mera."

När Expressen försökte övertala mig

PUBLICERAT: 2014-09-06, kl: 08:56
"Två personer från Expressen försökte övertala mig att ställa mig bakom deras drömsiffror för viktminskning. Artikeln handlar om promenadträning och skulle publiceras i en bilaga nu i helgen. Som du ser i mejlet nedan från den frilansande reportern, så ..."

Nya övningar i övningsbanken

PUBLICERAT: 2014-09-04, kl: 23:07
"Nu håller jag på att uppdatera min övningsbank , först ut är övningarna med träningsgummiband och du hittar också ett gäng nya övningar. Den här roddövningen med träningsgummiband gör susen för hållningen. Den stärker baksida axlar och är en av ..."