GymGlam.se - stark, slank och vältränad

Publiceras av

GymGlam

Beskrivning: Caroline Nilsson ger dig träningstips via träningssajten GymGlam.se, pt-online och träningapparna Poworkout.

E-post: caroline@carolinenilsson.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

GymGlam.se - stark, slank och vältränad

GymGlam

I form med träningsprogram, kost, träningstips och 150 övningar i övningsbanken. Läs artiklarna om hälsa och träning - lär dig allt om fettförbränning och styrketräning. Även sportmode och pt - personlig träning.
URL: http://www.gymglam.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Petra

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Oj, oj, oj vad tiden går

PUBLICERAT: 2016-02-12, kl: 23:01
"Nu är det redan fredag, jag har tokfokuserat på att göra klart saker denna vecka. En massa ”sista fixet”, sånna där saker som bara tar 5-10 timmar att färdigställa men som kan vara ogjorda i veckor, månader eller år om jag inte skärper till mig och ..."

Min första sparkcykel

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 23:37
"Idag har vi varit till lekparken trafiklekplatsen i Täby som jag skrivit om förut . Den är helt fantastisk, en lekpark med små vägar, rondell, järvägsövergång och olika trafikmärken – precis som det ser ut i verkligheten fast för barn att cykla i. Vidar ..."

VAB i vårväder

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 23:43
"Jag är glad att jag köpte en ny syskonvagn nu när det blev senhöst/vinter. Sålde den vi hade eftersom Tyra är så stor nu, hon cyklar och sparkcyklar egentligen överallt. Men inte när det är kallt och blåsigt och med en syskonvagn blir det färre dagar ..."