Tobias - Grymt rolig person

Publiceras av

Tobias

Beskrivning: Tobias Lindqvist heter jag, är 19 år gammal (född 1990) och bor i Stockholm. Mina intressen är att umgås med vänner och familj, resa och fotografera.

E-post: Tobbe_338@hotmail.com
Ort: Vendelsö

[Välj som favorit!]

Tobias - Grymt rolig person

Om Tobias

Tobias, 19 år, Stockholm. I bloggen skriver jag om mig och mitt liv, kläder och shopping, resor, musik och om en mängd andra saker.
URL: http://grymtroligperson.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Vendelsö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> meellee.blogg.se

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ett IKEA-besök

PUBLICERAT: 2010-12-19, kl: 15:45
"Förra veckan blev det ett besök på IKEA med en kompis på min lediga dag. Direkt när vi kom in sprang vi till restaurangen och beställde in en stor tallrik med köttbullar, haha. Sedan bar det ner till den svenska marknaden och självklart ..."

Torsdag 101014

PUBLICERAT: 2010-10-14, kl: 08:55
"God morgon! När jag vaknade upp alldeles nyss fick jag för mig att det var måndagsmorgon och var tvungen att titta i min kalender för att vara säker. Fick då för mig att var fredag, men när jag tänker efter är det faktiskt bara torsdag. Haha, vet inte ..."

Bankkonto kirrat

PUBLICERAT: 2010-10-12, kl: 19:55
"Blev så jäkla irriterad på HSBC att jag åkte in till stan igen, gick in på första bankkontor jag såg och nästan tvingade till mig ett möte. Fick tillslut träffa en supertrevlig tjej som öppnade ett bankkonto till mig med internetbank etc. och sedan ett ..."