Tobias - Grymt rolig person

Publiceras av

Tobias

Beskrivning: Tobias Lindqvist heter jag, är 19 år gammal (född 1990) och bor i Stockholm. Mina intressen är att umgås med vänner och familj, resa och fotografera.

E-post: Tobbe_338@hotmail.com
Ort: Vendelsö

[Välj som favorit!]

Tobias - Grymt rolig person

Om Tobias

Tobias, 19 år, Stockholm. I bloggen skriver jag om mig och mitt liv, kläder och shopping, resor, musik och om en mängd andra saker.
URL: http://grymtroligperson.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Vendelsö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> meellee.blogg.se

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Privatlån utan säkerhet

PUBLICERAT: 2013-04-04, kl: 20:18
"Är du en person som ibland finner dig i en knivig situation rent ekonomiskt? Är du precis på väg att bygga upp en buffert och ett sparande, men du är inte där ännu? Eller har du kanske alla pengar frysta på ett sparkonto men behöver verkligen, verkligen ..."

Lite liv hemma

PUBLICERAT: 2013-02-11, kl: 13:03
"Något som jag tycker livar upp hemma är att köpa ett knippe tulpaner ibland. Det är mycket roligare än krukväxter och sätter lite färg på saker och ting. Tulpaner är en väldigt bra blomma eftersom de ofta håller i nästan en vecka innan de börjar vissna."

Kolla in den här hemsidan!

PUBLICERAT: 2013-01-28, kl: 17:39
"Den här sajten passar dig som vill låna men inte har en fast inkomst. Alltså du som säkert alltid får nej av banker när du ansöker om lån. Den här sajten kan vara din lösning. Det blev i alla fall min lösning för några veckor sen. Jag satt i en risig ..."