Tobias - Grymt rolig person

Publiceras av

Tobias

Beskrivning: Tobias Lindqvist heter jag, är 19 år gammal (född 1990) och bor i Stockholm. Mina intressen är att umgås med vänner och familj, resa och fotografera.

E-post: Tobbe_338@hotmail.com
Ort: Vendelsö

[Välj som favorit!]

Tobias - Grymt rolig person

Om Tobias

Tobias, 19 år, Stockholm. I bloggen skriver jag om mig och mitt liv, kläder och shopping, resor, musik och om en mängd andra saker.
URL: http://grymtroligperson.se/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Vendelsö
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> meellee.blogg.se

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Köpte en billig väska

PUBLICERAT: 2014-09-10, kl: 17:49
"När jag är ute och surfar på nätet jag gillar jag verkligen att köpa kläder. Det är ett roligt nöje och ofta går det att få kläder mycket billigare när man handlar online. Anledningen till detta är att affärerna slipper ha butiker med en massa personal ..."

Gött med smidiga lån

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 16:00
"Under den säsong som nu fortfarande varar men som kommer att ta slut inom någon eller ett par månader, har det till stor del flutit på ganska bra men man vet ju aldrig vad som kan uppkomma för typ av problem. Jag tycker dock att de flesta problem har ..."

Moderiktiga kläder online

PUBLICERAT: 2014-08-06, kl: 00:22
"Många uppskattar de idag mycket populära sajterna som erbjuder modekläder och andra acessoarer online. Det finns nästan alltid många fördelar med att besöka olika sajter som kanske har lite olika erbjudanden hos http://www.xn--pklder-dua.se/pour-klader/ ..."