vodka beat

Publiceras av

vodkabeat

Beskrivning: Öststats inspirerad flanör med intresse för det udda och oförutsägbara. Odlar vaga orakelambitioner. Engagerad utforskare av oväsentligheter. Skriver så gott som dagligen om musik, video, film och andra företeelser med östlig väderstrecksanknytning. Går på levande musik så ofta det går och rapporterar intrycken.

Ort: Göteborg

[Välj som favorit!]

vodka beat

Öststatsmusik

Tips och exempel med östeuropeisk musik och video. Från Rysk rock till serbisk blåsmusik via moldavisk pop och ukrainsk schlager med mindre utflykter åt olika håll. Länkar med exempel på klämmiga, hårresande eller rent av skitbra låtar och videos.
URL: http://vodkabeat.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 21
Placering privata,alla:2420
Placering privata,Musik:127

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

De arbetslösas marsch

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 17:32
"Från Daniel Kahn & Painted Bird kommer en klezmerlåt om arbetslöshet. En gammal melodi från den tid när arbetslöshet var betydligt allvarligare än det är nu för tiden. Skriven av Mordechai Gebirtig i Krakow runt 1930, under den stora depressionen. Ett ..."

Dragspel i köket igen

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 00:18
"Jo, det har varit tyst på östfronten ett tag men nu är det dags att börja igen, åtminstone lite smått. Det blir en av alla dragspelsvideor från köket någonstans där i öst. Det är sån härlig livsgläde i dessa hemmainspelade snuttar. Här är det två ..."

Mästaren och Margarita

PUBLICERAT: 2015-05-20, kl: 21:24
"                            Jo,jo, djävulen finns och är i god vigör. Den senaste tiden har den ryska filmatiseringen av Michail Bulgakovs bok Mästaren och Margarita gått att se i Axess TV. Lite oväntat, man är ju inte direkt bortskämd med ..."