vodka beat

Publiceras av

vodkabeat

Beskrivning: Öststats inspirerad flanör med intresse för det udda och oförutsägbara. Odlar vaga orakelambitioner. Engagerad utforskare av oväsentligheter. Skriver så gott som dagligen om musik, video, film och andra företeelser med östlig väderstrecksanknytning. Går på levande musik så ofta det går och rapporterar intrycken.

Ort: Göteborg

[Välj som favorit!]

vodka beat

Öststatsmusik

Tips och exempel med östeuropeisk musik och video. Från Rysk rock till serbisk blåsmusik via moldavisk pop och ukrainsk schlager med mindre utflykter åt olika håll. Länkar med exempel på klämmiga, hårresande eller rent av skitbra låtar och videos.
URL: http://vodkabeat.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 25
Placering privata,alla:3405
Placering privata,Musik:193

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tre trallande jäntor

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 21:36
"Vissa filmsnuttar liksom bara biter sig fast. Det har ingenting med den skärpa, bildvinklar eller regi att göra. Det är något mer ursprungligt. Livsglädje kanske, och förstås förmågan att uttrycka känslor genom musik. Att man inte förstår språket har ..."

Shnur i köket

PUBLICERAT: 2014-09-10, kl: 20:47
"Den analoga sommaren är slut och vi börjar så smått titta in i datorskärmen igen. Som tur är poppar olika videos upp i sociala medier. Ryska Leningrad är som vanligt rikt representerade. De har nu hållit på sedan sent 1990-tal men är fortfarande helt ..."

midsommar igen

PUBLICERAT: 2014-06-20, kl: 10:06
"Svenska traditioner är en märklig blandning. Så här på midsommar släpper Andra Generationen en ny video med en sin version av svenskt midsommarfirande. Opa. Så kan jag inte låta bli att reprisera IKEAs gamla reklamfilm. Den muntrar alltid ..."