vodka beat

Publiceras av

vodkabeat

Beskrivning: Öststats inspirerad flanör med intresse för det udda och oförutsägbara. Odlar vaga orakelambitioner. Engagerad utforskare av oväsentligheter. Skriver så gott som dagligen om musik, video, film och andra företeelser med östlig väderstrecksanknytning. Går på levande musik så ofta det går och rapporterar intrycken.

Ort: Göteborg

[Välj som favorit!]

vodka beat

Öststatsmusik

Tips och exempel med östeuropeisk musik och video. Från Rysk rock till serbisk blåsmusik via moldavisk pop och ukrainsk schlager med mindre utflykter åt olika håll. Länkar med exempel på klämmiga, hårresande eller rent av skitbra låtar och videos.
URL: http://vodkabeat.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 21
Placering privata,alla:3891
Placering privata,Musik:255

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Putinaroda

PUBLICERAT: 2014-04-07, kl: 23:29
"Ytterligare en video med Lyapis Trubetskoy när jag ändå är igång. Titeln Putinaroda ger väl en aning om vad den handlar om. Bandet är väl inte bara en nagel i ögat på Vitrysslands Lukashenko ..."

Matryoschka med Lyapis Trubetskoy

PUBLICERAT: 2014-04-07, kl: 23:23
"Jo, det kommer en strid ström av videos från öst. Jag har varit lite inaktiv men försöker kolla upp de gamla välkända bandens nya alster. Här är vitryska Lyapis Trubetskoy med ytterligare en kommentar till dagsläget i ..."

Konflikten mellan Ukraina och Ryssland ger en otäc...

PUBLICERAT: 2014-03-20, kl: 12:50
"Konflikten mellan Ukraina och Ryssland ger en otäck känsla av att något riktigt dåligt skulle kunna inträffa. Flaggviftande och starka känslor är något som ledare vet att slå mynt av. Även i ekonomier på nedgång. Att fel person trycker på fel knapp eller ..."