vodka beat

Publiceras av

vodkabeat

Beskrivning: Öststats inspirerad flanör med intresse för det udda och oförutsägbara. Odlar vaga orakelambitioner. Engagerad utforskare av oväsentligheter. Skriver så gott som dagligen om musik, video, film och andra företeelser med östlig väderstrecksanknytning. Går på levande musik så ofta det går och rapporterar intrycken.

Ort: Göteborg

[Välj som favorit!]

vodka beat

Öststatsmusik

Tips och exempel med östeuropeisk musik och video. Från Rysk rock till serbisk blåsmusik via moldavisk pop och ukrainsk schlager med mindre utflykter åt olika håll. Länkar med exempel på klämmiga, hårresande eller rent av skitbra låtar och videos.
URL: http://vodkabeat.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 33
Placering privata,alla:2976
Placering privata,Musik:159

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Genuin sluskighet hos Leningrad

PUBLICERAT: 2014-12-13, kl: 22:36
"Redaktören har latat sig medan video efter video har strömmat ut från Östeuropa. Har man hållit igång en blogg en längre tid tappar man sugen ibland. Nya intressen tar över. Men ibland flyger fan i en och man greppar tangentbordet. Kanske inte lika ..."

Balkan från Polen

PUBLICERAT: 2014-10-05, kl: 15:48
"Jag har tidigare varit inne på hur lite vi känner till om vårt södra grannland Polen. Bandet Piersi till exempel. Hur många svenskar känner till det? Inte särskilt många skulle jag gissa. Här är i alla fall videon med den groteskt svängiga låten ..."

Audi med Satiliti

PUBLICERAT: 2014-10-03, kl: 17:28
"En bosnisk reklamfilm för bilmärket Audi? Inte officiell i alla fall. Fascinerande video där de tvillingklädda männen mest ser pinsamt berörda ut när de försöker sig på några danssteg. Den unge mannen med gitarren pendlar mellan rockposer och lätt ..."