vodka beat

Publiceras av

vodkabeat

Beskrivning: Öststats inspirerad flanör med intresse för det udda och oförutsägbara. Odlar vaga orakelambitioner. Engagerad utforskare av oväsentligheter. Skriver så gott som dagligen om musik, video, film och andra företeelser med östlig väderstrecksanknytning. Går på levande musik så ofta det går och rapporterar intrycken.

Ort: Göteborg

 

[Välj som favorit!]

vodka beat

Öststatsmusik

Tips och exempel med östeuropeisk musik och video. Från Rysk rock till serbisk blåsmusik via moldavisk pop och ukrainsk schlager med mindre utflykter åt olika håll. Länkar med exempel på klämmiga, hårresande eller rent av skitbra låtar och videos.
URL: http://vodkabeat.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10
Placering privata,alla:3551
Placering privata,Musik:211

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Huun-Huur-Tu i Sverige

PUBLICERAT: 2015-03-24, kl: 20:12
"De märkliga musikanterna från republiken Tuva i Ryssland gjorde ett mellanspel på Oceanen i Göteborg. Det här var förstås omöjligt att missa. Mästerliga strupsångare som turnerat jorden runt med sin traditionella musik. Det är svårt att beskriva musiken ..."

Finskt i Kazakstans television

PUBLICERAT: 2015-01-04, kl: 18:39
"En liten nyårshälsning från Kazakstans television med Jaakko Laitinen och Väärä Raha. Jo, den är ett år gammal men så är det ibland. En mycket klädsam scenutstyrsel i alla fall. Måhända lite varm i studiobelysningen kan man ..."

Vitrysk historia

PUBLICERAT: 2015-01-02, kl: 03:30
"Detaljerna i den vitryska historien är inte särskilt uppmärksammade i väst.Men landet har genomkorsats av diverse arméer på väg från väst till öst eller vice versa. Fältherrar av olika dignitet har dock fastnat i de vitryska träsken och snårskogarna och ..."