vodka beat

Publiceras av

vodkabeat

Beskrivning: Öststats inspirerad flanör med intresse för det udda och oförutsägbara. Odlar vaga orakelambitioner. Engagerad utforskare av oväsentligheter. Skriver så gott som dagligen om musik, video, film och andra företeelser med östlig väderstrecksanknytning. Går på levande musik så ofta det går och rapporterar intrycken.

Ort: Göteborg

[Välj som favorit!]

vodka beat

Öststatsmusik

Tips och exempel med östeuropeisk musik och video. Från Rysk rock till serbisk blåsmusik via moldavisk pop och ukrainsk schlager med mindre utflykter åt olika håll. Länkar med exempel på klämmiga, hårresande eller rent av skitbra låtar och videos.
URL: http://vodkabeat.blogspot.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Göteborg
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 29
Placering privata,alla:3346
Placering privata,Musik:191

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

midsommar igen

PUBLICERAT: 2014-06-20, kl: 10:06
"Svenska traditioner är en märklig blandning. Så här på midsommar släpper Andra Generationen en ny video med en sin version av svenskt midsommarfirande. Opa. Så kan jag inte låta bli att reprisera IKEAs gamla reklamfilm. Den muntrar alltid ..."

Mer finskt: Tundramatiks

PUBLICERAT: 2014-06-19, kl: 00:12
"Vi fortsätter på den finska linjen. En video från Tundramatiks nya skiva Ajo som redan ligger på Spotify. Minimalistisk i bildspråket men egensinnig musikaliskt. Självfallet förstår jag inte vad det sjungs om. I den fina finska serien Acoustic Sauna ..."

Ortodox magi

PUBLICERAT: 2014-06-17, kl: 09:47
"Magi, religion eller hypnos? I drömmarnas värld vet man inte vad som händer. Ortodox mystik i en ny video med Jaakko Laitinen och Väärä Raha. Bouzouki och stråkar tillsamman med en långsam tung rytm skapar en grekisk/orientalisk ..."