Recepten.se

Publiceras av

Susanne Jarl

Beskrivning: Entreprenör inom Mat & Hälsa som kodar, bakar och lagar mat på recepten.se Kodar även appar för iPhone, iPad och Android. Se Kökshjälpen, recepten.se samt träningsapparna Poworkout och 17 minuter. Mer info på susnet.se

Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Recepten.se

recepten.se - Goda och enkla recept med bilder

Min receptsajt/matblogg som började som hobbyprojekt men nu är en av Sveriges största receptsajter, otroligt nog! Jag fokuserar på goda och enkla recept med tydliga beskrivningar och bilder. Välkommen! /Susanne Jarl
URL: http://www.recepten.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 286911
Placering proffs,alla:5
Placering proffs,Hälsa, sjukvård, handikapp:1
Placering proffs,IT och bloggande:2
Placering proffs,Mat och dryck:2
4 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> -» Vilken underbar dag...
> Julie Henriksen
> lotta
> Lotta

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Uppdaterat recept: Chokladmarängtårta

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 14:00
"Receptet på chokladmarängtårta har uppdaterats. Mycket god chokladmarängtårta. Den är som en klassisk marängtårta fast med kakao i sockerkakssmeten. Mycket god och uppskattad tårta! Tid: 2 ½ timme Chokladmarängtårtan blir hög och fin. Den är också enkel ..."

Nytt recept: Panerad rödspätta

PUBLICERAT: 2016-02-08, kl: 12:19
"Ett nytt recept har lagts till: Att panera rödspätta är enkelt och det går snabbt att steka. Servera gärna med den goda kalla fisksåsen. Annars är även citronsås gott till. Tid: 10 minuter Panerad rödspätta serverad med kokt potatis och kall fisksås."

Uppdaterat recept: Stracciatellamousse

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 15:25
"Receptet på stracciatellamousse har uppdaterats. Mycket god och enkel dessert är detta italienska recept på mousse med hackad choklad, grädde och kvarg. Tid: 20 minuter + 30 min i kylskåp Stracciatellamousse är riktigt gott och väldigt enkelt att göra."