peowagstrom

Publiceras av

PeO Wågström

Beskrivning: Jag är en man i Eskilstuna som haft turen att hitta en fantastisk kvinna som "förlöst mig" vilket bland annat får mig att Blogga, kommentera media, bli aktiv som nämndeman och leva ett fantastiskt liv. Förr var jag tyst och tänkande, nu är jag tänkande och kommenterande och det är mycket roligare det...

Ort: Eskilstuna

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fragmenterar, när det borde defragmenteras.

PUBLICERAT: 2014-04-10, kl: 21:41
"Jag är en mycket nöjd tågpendlare, god vän med SJ och dessutom innehavare av svart kort i tågåkning, kort sagt jag har rutin. Jag hör även till de som ytterst sällan drabbas av förseningar, med försening menas mer än fem – tio minuter. Den här morgonen ..."

Hatets kolportörer.

PUBLICERAT: 2014-03-31, kl: 21:12
"Att lida för sitt lag är en integrerad del i fanskapet. En valuta som visar hur stor kärleken är, ett sätt att visa att man är en riktig supporter och platsar i gemenskapen. Ovanstående text finns idag att läsa p DNs kultursidor. Den får mig att tänka på ..."

Veta bäst…

PUBLICERAT: 2014-03-19, kl: 22:56
"Jag är inte på något sätt expert på vare sig Ukraina eller Ryssland och ser mig omkring efter källor av olika slag. Sverige allom bekant är sannolikt Alex Voronov på Eskilstuna Kuriren som av och till sitter i studior och ger sin syn på skeenden i öst, ..."