peowagstrom

Publiceras av

PeO Wågström

Beskrivning: Jag är en man i Eskilstuna som haft turen att hitta en fantastisk kvinna som "förlöst mig" vilket bland annat får mig att Blogga, kommentera media, bli aktiv som nämndeman och leva ett fantastiskt liv. Förr var jag tyst och tänkande, nu är jag tänkande och kommenterande och det är mycket roligare det...

Ort: Eskilstuna

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Reformera eller hyckla vidare.

PUBLICERAT: 2014-07-12, kl: 13:35
"Klicka här för bildspel För den som, om så ytligt, följer Eskilstuna Kurirens ledarredaktion är det uppenbart och förståeligt att där brinner en eld för Ukraina och synpunkter haglar på rapporteringen från konflikten där. De senaste dagarna har ett ..."

Om vi bara…

PUBLICERAT: 2014-06-14, kl: 10:05
"PeO_W : Vilket de kloka sagt länge, har man lyssnat ? Nej… Originally posted on Anna Ek bloggar : Motorväg mellan Erbil och Mosul, Irak. Foto: Kyselak / Wikimedia Commons De kör fort fram längs en motorväg. Vapnen och kikarsiktena är riktade mot ..."

Moderat toppkandidat tror att Sverige har har lag om lägsta lön #likavillkor

PUBLICERAT: 2014-05-21, kl: 09:13
"PeO_W : Blir så deprimerad, och folk tror på det… Originally posted on Röda Berget : Moderaten Carl-Oskar Bohlin står på plats fyra på moderaternas EU-lista. Han har också väldigt dimmiga uppfattningar om hur löner sätts i Sverige. Under slutpläderingen ..."