peowagstrom

Publiceras av

PeO Wågström

Beskrivning: Jag är en man i Eskilstuna som haft turen att hitta en fantastisk kvinna som "förlöst mig" vilket bland annat får mig att Blogga, kommentera media, bli aktiv som nämndeman och leva ett fantastiskt liv. Förr var jag tyst och tänkande, nu är jag tänkande och kommenterande och det är mycket roligare det...

Ort: Eskilstuna

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lotta Edholm publicerade före Expressen. Grundlagsbrott? #val2014

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 12:22
"PeO_W : Expressen, nä de lär vilja glömma det. Originally posted on Röda Berget : Jag skrev för några dagar sedan om Lotta Edholms möjliga grundlagsbrott. Efter närmare efterforskningar misstänker jag starkt att så är fallet. 14 augusti skriver Edholm ..."

Om det stora kriget, disciplineringens misslyckande.

PUBLICERAT: 2014-08-07, kl: 23:11
"Såg ikväll det 7e sjunde avsnittet av den utmärkta serien om första världskriget som går på SVT. Det är uppenbart att vid 100 år så har känslor svalnat, efterkloka besserwissers dött och regeringar samt media som tagit ställning försvunnit. Resultatet ..."

Efterklokhetens skamlöshet, medieälskling.

PUBLICERAT: 2014-08-07, kl: 22:20
"Klicka här för bildspel Hur man skapar nyheter av nödtvång I följden av den stora skogsbranden som fått våra medier att gå spinn och sätta in resurser som kräver en ny uppdatering var 37 sekund för att motivera kostnaden har de självutnämnda och ..."