peowagstrom

Publiceras av

PeO Wågström

Beskrivning: Jag är en man i Eskilstuna som haft turen att hitta en fantastisk kvinna som "förlöst mig" vilket bland annat får mig att Blogga, kommentera media, bli aktiv som nämndeman och leva ett fantastiskt liv. Förr var jag tyst och tänkande, nu är jag tänkande och kommenterande och det är mycket roligare det...

Ort: Eskilstuna

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Winter Wonder Introvertland

PUBLICERAT: 2016-01-23, kl: 20:37
"Like it, not the snow but the silence. INFJoe I love a big snow at least once in the season. It’s when the entire extroverted world around me comes to a peaceful, quiet stop. View original ..."

Så kom vintern igen

PUBLICERAT: 2016-01-11, kl: 23:04
"WISTI Det är ju bara påhitt men det betyder ändå något. Det där nya året då saker kan lämnas och nytt kan skapas.Som ett upplopp inför våren. Men så nu känns det som att vintern börjar om. Jag är uppriktigt oroad över utvecklingen vi ser i Sverige nu."

Avgå, Obama!

PUBLICERAT: 2016-01-06, kl: 01:01
"Oproffsig kallades Åsa Romson (MP) för att hon under fem sekunder darrade på rösten under en presskonferens om flyktingfrågan 24 november 2015. Britta Svensson i Expressen ville inte ha en ledare som gråter. Romson resonerar inte ”som en vuxen och ..."