peowagstrom

Publiceras av

PeO Wågström

Beskrivning: Jag är en man i Eskilstuna som haft turen att hitta en fantastisk kvinna som "förlöst mig" vilket bland annat får mig att Blogga, kommentera media, bli aktiv som nämndeman och leva ett fantastiskt liv. Förr var jag tyst och tänkande, nu är jag tänkande och kommenterande och det är mycket roligare det...

Ort: Eskilstuna

Nypublicerade inlägg från denna blogg

277. Vem är inte rädd?

PUBLICERAT: 2015-11-20, kl: 10:33
"PeO_W : Bara för att man är rädd behöver man inte bli dum. Originally posted on Anthrôpos Metron : Dalai Lama säger sig vara rädd för arga hundar… Alla känner vi nog ett visst mått av rädsla. Vissa mer – andra mindre. Dalai Lama säger sig vara rädd för ..."

Ge inte bränsle åt terrorismen – underminera den

PUBLICERAT: 2015-11-17, kl: 19:43
"Originally posted on Anna Ek bloggar : Terrordåden som drabbat Paris är fruktansvärda. Det är liknande omständigheter som människor i Libanon, Syrien, Irak, Afghanistan eller Jemen levt med under väldigt lång tid. Jag förstår att många är oroade och ..."

Att vara rasist- diskutera i bikupor så ses vi här efter fikat.

PUBLICERAT: 2015-01-13, kl: 07:50
"PeO_W : Så långt från nyhetesperspektivet vi kan komma, tyvärr är det också så mycket klokare. Originally posted on WISTI : En landsväg någonstans utanför ett mindre samhälle och morgonen börjar gå över i förmiddag. Vid en busstation står en man och ..."