Ann-Sofie Wågström´s weblog

Publiceras av

Ann-Sofie Wågström

Beskrivning: Jag är en kvinna mitt i livet som bloggar om det mesta. Det blir en del politik- och mediafunderingar. Bor i centrala Eskilstuna med min man PeO och hans dotter Ronja. Vi har ett underbart liv. Ann-Sofie

Ort: Eskilstuna

[Välj som favorit!]

Ann-Sofie Wågström´s weblog

Ann-Sofie Wågström´s weblog

Jag skriver om lite av varje men mest blir det kommentarer om det som står i våra tidningar. Men jag skriver om livet i största allmänhet också.
URL: http://annsofiewagstrom.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Eskilstuna
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Matlandet Sverige floppade

PUBLICERAT: 2013-11-12, kl: 20:21
"Landsbygdsministerns storsatsning på ”Matlandet Sverige” storfloppade kan jag nog ändå drista mig till att tycka nu när vi fått facit. Eskil Erlandsson (C) har hittills satsat 1,2 miljarder av skattebetalarnas pengar på något som gjort att ca 10 000 ..."

Ingen ska behöva gå in i en synagoga, kyrka eller moské

PUBLICERAT: 2013-04-29, kl: 20:37
"Sverige i dag är ett annat Sverige än det var för bara några årtionden sedan. Här finns människor från världens alla hörn. Människor med olika trosinriktningar. Detta är något som samhället måste respektera. Jag minns när jag gick i grundskolan på ..."

Vem kommer att kunna bo i framtiden

PUBLICERAT: 2013-03-11, kl: 16:56
"Bostadsköerna växer, inte bara i storstäderna utan i exempelvis Linköping hör jag på P1. Många får vänta i flera år på ett förstagångskontrakt. Hör att folk får mygla och säga att de studerar för att få någonstans att bo. Jag kan förstå att det fanns en ..."