Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Publiceras av

Nils Erik Lindblom

Beskrivning: Jag heter Nils Erik Lindblom är ordf för Målarnas Socilademokratiska Förening i Göteborg, Jag är även aktiv i vår SDF Härlanda och där studieorganisatör.

[Välj som favorit!]

Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Nils Erik Lindblom i Göteborg

Här kommer jag att ta upp dags aktuella frågor som berör mig och ofta när vår media och press speglar verkligheten så framställs den ofta ur synvinkel som missgynnar socialdemokraterna efter som vi är ett regeringsparti.Men jag försöker hitta vinklingar på frågorna så att vi kan igen den verklighet som vi lever och belysa frågorna ur vår synvinkel.
URL: http://blogg.s-info.se/lindblom
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag tar tillbaka det jag skrev om isis

PUBLICERAT: 2015-05-31, kl: 18:42
"... jJag tar tillbaka det jag skrev om isis. Jag har tänkt på det. Ni som har kritiserat mig har rätt. En frihets organisation dödar inte människor. Andra bloggar om: ..."

#skongress ritar karta inför framtiden

PUBLICERAT: 2015-05-31, kl: 11:09
"Det är socialdemokratisk kongress i helgen. Jag väntar hela tiden på att socialdemokraterna äter skall bli ett socialdemokratiskt parti. Socialdemokraterna måste se framåt, våga tänka framtiden, hur ser framtiden ut. Vad är det nya? Vilka gamla frågor ..."

Mer kristendom i politken med Ebba Bosch Thor

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 10:21
"Först lite ironi. Tänk vad jämställd Sverige kommer att bli med Alliansen. Nu är det bara folkpartiet kvar som har en manlig partiledare. Alla andra har kvinnliga. Och då måste ju folkpartiet välja Birgitta Ohlsson istället för Erik Ullenhag så ..."