Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Publiceras av

Nils Erik Lindblom

Beskrivning: Jag heter Nils Erik Lindblom är ordf för Målarnas Socilademokratiska Förening i Göteborg, Jag är även aktiv i vår SDF Härlanda och där studieorganisatör.

[Välj som favorit!]

Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Nils Erik Lindblom i Göteborg

Här kommer jag att ta upp dags aktuella frågor som berör mig och ofta när vår media och press speglar verkligheten så framställs den ofta ur synvinkel som missgynnar socialdemokraterna efter som vi är ett regeringsparti.Men jag försöker hitta vinklingar på frågorna så att vi kan igen den verklighet som vi lever och belysa frågorna ur vår synvinkel.
URL: http://blogg.s-info.se/lindblom
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mot en ny tid med socialdemokraterna

PUBLICERAT: 2014-12-31, kl: 18:02
"... siter här och väntar på att året skall ta slut. Färdig med nyårsaftons förberedelserna, maten . nu är det bara att varva ner, ta det lugnt. Det är stimulerande att ha en blogg , att skriva om dom politiska funderingar jag har, att få ut det jag tänker ..."

Decemberöverenskommelsen

PUBLICERAT: 2014-12-29, kl: 12:16
"... jag tycker decemberöverenskommelsen känns väldigt bra. En bra nystart för den socialdemokratiska kampen , kampen för dom värderingar vi tror på. Solidaritet, Ett samhälle för alla. Men det visar även dom som inte är för vårt samhälle och dom som kommer ..."

Sverigedemokrater är kul

PUBLICERAT: 2014-12-28, kl: 10:36
"Sverigedemokrater är kul dom springer på vilka bollar som helst Andra bloggar om: ..."