Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Publiceras av

Nils Erik Lindblom

Beskrivning: Jag heter Nils Erik Lindblom är ordf för Målarnas Socilademokratiska Förening i Göteborg, Jag är även aktiv i vår SDF Härlanda och där studieorganisatör.

 

[Välj som favorit!]

Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Nils Erik Lindblom i Göteborg

Här kommer jag att ta upp dags aktuella frågor som berör mig och ofta när vår media och press speglar verkligheten så framställs den ofta ur synvinkel som missgynnar socialdemokraterna efter som vi är ett regeringsparti.Men jag försöker hitta vinklingar på frågorna så att vi kan igen den verklighet som vi lever och belysa frågorna ur vår synvinkel.
URL: http://blogg.s-info.se/lindblom
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att kunna leva på sin lön har varit vår viktigaste reformer

PUBLICERAT: 2015-03-22, kl: 14:40
"Att kunna leva på sin lön har varit en av våra viktigaste och bästa reformer. Sverige var ett av Europas och världens fattigaste länder i början av 1900 talet. Men genom en effektiva fackförening och socialdemokraterna är det inte så längre. Därför ..."

Vänstern på gång i Europa

PUBLICERAT: 2015-02-01, kl: 15:11
"Vänsterpartierna växer i Europa. I Grekland har dom fått regeringsmakten. I Spanien har det kommit ett nytt vänsterparti. Är det bara eller dåligt ? Kommer socialdemokratiska partier och vänsterpartier att samarbeta. Vad vill dom nya vänsterpartierna i ..."

Att äta på komposterbara tallrikar

PUBLICERAT: 2015-02-01, kl: 15:02
"Jag var på en konferens och där fick vi mat på komposterbara tallrikar och jag har funderat om det var bra eller dåligt. Först tyckte jag bara det var spännande. Men skall man använda engångsmatrial när det finns möjlighet att diska. Men och andra sidan ..."