Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Publiceras av

Nils Erik Lindblom

Beskrivning: Jag heter Nils Erik Lindblom är ordf för Målarnas Socilademokratiska Förening i Göteborg, Jag är även aktiv i vår SDF Härlanda och där studieorganisatör.

 

[Välj som favorit!]

Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Nils Erik Lindblom i Göteborg

Här kommer jag att ta upp dags aktuella frågor som berör mig och ofta när vår media och press speglar verkligheten så framställs den ofta ur synvinkel som missgynnar socialdemokraterna efter som vi är ett regeringsparti.Men jag försöker hitta vinklingar på frågorna så att vi kan igen den verklighet som vi lever och belysa frågorna ur vår synvinkel.
URL: http://blogg.s-info.se/lindblom
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

ord till underklassen

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 11:27
"Upprepa de viktiga orden, orden som gjorts illegala: Tala om att du är socialist och avskyr klassamhället, berätta att du är feminist och vägrar spela med i könens teater. Ur Göran Greiders 1 maj dikt Upprepa de viktiga orden Läs hela dikten här Andra ..."

1 maj en fin fredag att börja helgen med

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 11:17
"1 maj , En fin fredag att börja helgen med Första 1 maj med en rödgrön regering. Idag blir det mer hoppfulla 1 maj tal en på 8 år. Även om det politiska läget inte är vidare stabilt. Jag undrar om moderaternas utspel om att förbjuda tiggeriet är för att ..."

Lyssna på Margot Wallström på 1 maj

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 11:34
"Kom till Göteborg och Götaplatsen på 1 maj och lyssna på Margot Wallström . Snart är det 1 maj . Vår dag . Arbetarrörelsens dag. Som tillsammans med valdagen ingår i arbetarnas kamp om en bättre framtid. Jag skall lyssna på Margot, jag skall gå i 1 maj ..."