Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Publiceras av

Nils Erik Lindblom

Beskrivning: Jag heter Nils Erik Lindblom är ordf för Målarnas Socilademokratiska Förening i Göteborg, Jag är även aktiv i vår SDF Härlanda och där studieorganisatör.

 

[Välj som favorit!]

Nils Erik Lindblom (Socialdemokraterna)

Nils Erik Lindblom i Göteborg

Här kommer jag att ta upp dags aktuella frågor som berör mig och ofta när vår media och press speglar verkligheten så framställs den ofta ur synvinkel som missgynnar socialdemokraterna efter som vi är ett regeringsparti.Men jag försöker hitta vinklingar på frågorna så att vi kan igen den verklighet som vi lever och belysa frågorna ur vår synvinkel.
URL: http://blogg.s-info.se/lindblom
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: november, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dom tre frihetsrörelserna Socialdemokraterna, Frihandelsavtalet TTIP och Isis

PUBLICERAT: 2015-05-30, kl: 17:18
"Dom tre frihetsrörelserna Socialdemokraterna, Frihandelsavtalet TTIP och ISIS berör mig i tankarna just nu. Jag börjar med Socialdemokraterna som har kongress i helgen. Socialdemokraterna har stora problem framför sig. Att inneha regeringsmakten utan ..."

Var Jesus här 1948 och gev det judiska folket ett eget land

PUBLICERAT: 2015-05-15, kl: 14:02
"Det judiska folket väntar fortfarande på Jesus. Jag undrar om dom inte missade honom när han var här på 1900 talet och gav dom en egen stat 1948. Något som dom längtat efter i tusentals år . Det var väl därför han blev dömd till döden när han var här ..."

ord till underklassen

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 11:27
"Upprepa de viktiga orden, orden som gjorts illegala: Tala om att du är socialist och avskyr klassamhället, berätta att du är feminist och vägrar spela med i könens teater. Ur Göran Greiders 1 maj dikt Upprepa de viktiga orden Läs hela dikten här Andra ..."