LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5476
Placering privata,alla:181
Placering privata,Hus och hem:27
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:40
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

FN dagen & BlimE dansen

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 21:05
"Joy har längtat så till idag då hela skolan skulle dansa BlimE dansen tillsammans med nästan alla Norges skolbarn. När hon kom hem så fortsatte det med show för mig, kompat med NRK Super på min mac. Jag har filmat & fotat hela showen Det gäller att göra ..."

Fredags svammel

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 12:47
"Det är den tiden på året!! Jag har just nu inte en planta i huset bortsett ifrån mitt citronträd, som inte kastar allt som har grön färg & skräpar ner så man har lust att ge dom upp. Olivträden gör detsamma varje år dom får flytta in, men i år har dom ..."

Hipp Hipp HURRA!!

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 09:37
"För min fina kille på hans 24 årsdag <3 Åhhhh vad jag saknar DIG, jag skulle viljat knuse klemme dig länge länge idag. Vi firar 24 år du (!!), & jag skatten min. Din födelsedan & jag att jag varit mamma i 24 år. Hipp hipp hurrey Mamma älskar dig Hej på ..."