LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5548
Placering privata,alla:189
Placering privata,Hus och hem:29
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:44
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Belysning till besvär & stort begär

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 15:38
"Jag surfade in på Design Belysning för att spana lite på snygga lampor. Är det något vi aldrig kommer i hamn med & som vi båda tycker är riktigt svårt så är det just belysning. Det skall vara snygga lampor, funktionella & har rätt ljus på rätt plats. Pr ..."

För säkerhets skull

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 09:50
"Glad torsdag alla fina som tittar in <3 Det killade i magen på våran Joy i morse men hon var glad som en lärka för det. Igår hade vi tid hos läkaren för att ta en titt på en leverfläck/føflekk i hårbotten på Joy & för att prata om hennes buffliga mage."

Hoppa över detta om du inte gillar medicinska skönhetsbehandlingar

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 20:59
"För 3 veckor sedan var jag på Teres Colosseum & Erle där jag boostade mina läppar med Emervel & lite Azzalure för piggare ögonparti. Då skrev jag att jag skulle återkomma med ”före-efter” bilder eftersom det tar upp till ett par veckor före man ser full ..."