LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4066
Placering privata,alla:192
Placering privata,Hus och hem:34
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:43
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Härligt på stan & panikångest anfall

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 15:19
"Jag har varit ute på en riktigt skön promenix på stan, riktigt nog blev det en ganska kall affär på väg ner, då jag insåg att jag skulle behövt vantar (!!) men vem sätter på sig vantar den 29 maj för att gå på promenad? Så jag frös som en tok om ..."

Äntligen Fredag

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 10:13
"Smultronflickan i väntan på att blomma blir ett sött bär. Nej bilden är inte dagsfärsk, den är från ena soliga dagen förra helgen. Sedan dessa har det varit av & på här i vårt sommar-redo Halden, strax norr om Västkusten. Joysan shoppade sig en riktig ..."

Nostalgi från Nilens Jord

PUBLICERAT: 2015-05-27, kl: 21:15
"Bildkälla: Makestyle Det var riktigt riktigt längesedan jag fick en sådan nostalgi-kick att jag bara måtte blogga det direkt. Jag var kanske 15-16 år & hade en sådan där lerkruka med med solpuder som egentligen var alltför mörk till mig. När jag såg ..."