LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4594
Placering privata,alla:188
Placering privata,Hus och hem:30
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:44
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att mysa på en parkbänk i stan

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 20:25
"En busunge & en riktigt igen grodd lurvas aka Felix. Nu är det på hög tid att jag tar tag i hans frisyr va!? Jag träffar folk på stan som bara: -Nämen åhhhhhh vilken söt hund, vad är det för blandning? Vi traskade alltså ner på stan, bara för att njuta ..."

Hem-odlad Styling

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 18:09
"Tittar in lite snabbt så här på eftermiddagen & visar min hem-odlade styling, hihi Visst är mina pumpor (gresskar) fina, happy smiling. Tyckte det var för synd att dom skulle ligga ute, så jag pyntar upp & lagar lite höststämning med dom inne en stund."

Lata höstlovs dagar

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 13:01
"Höstlov är lata dagar, men dom kan ju helt ärligt bli lite väl lata om man som vuxen inte styr upp dagarna lite… det är ju så massa bra att titta på på PC & iPad. Nåväl, långt morgon mys är helt lov!! & en koja under skrivbordet att ligga & kolla på ..."