LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4365
Placering privata,alla:170
Placering privata,Hus och hem:25
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:3
Placering privata,Vardagsbetraktelser:32
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Alla mina superhjältar

PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 10:42
"”I only get one life, and I will not let Fibromyalgia take the joy from living it” Morgan Freeman har förstått det & jag börjar verkligen förstå det jag också. Även vi vuxna behöver några superhjältar att symbolisera oss med ibland för att sträcka oss ..."

Onsdagsbabbel helt enkelt

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 13:40
"Jodå, hon kan själv minsann…. även om skålarna står högt upp. Denna donnan skall få ¨ta lite nu & sedan tänkte jag rasta henne & hunden på en liten vända på stan. Hundmat shopping är kanske inte det roligaste enligt henne, men det är vad jag skall göra ..."

-Ge mig tålamod (!!)

PUBLICERAT: 2016-02-09, kl: 15:21
"Vi hade en seriös date idag, jag & båten. Idag tror jag att jag bröt ihop lite invändigt & kom igen efter en stund. Jag ställde mig på den där idiot vågen, bara för att jag så klart är grymt nyfiken på vad investeringen i hälsan egentligen gör med ..."