LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4615
Placering privata,alla:163
Placering privata,Hus och hem:26
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:6
Placering privata,Vardagsbetraktelser:34
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att ha testat Baby Foot

PUBLICERAT: 2015-08-31, kl: 09:27
"Mina vänner, har ni också testat Baby Foot? Alltså, detta är ju helt galet!! Jag köpte ett paket hos my girl Henrikke på Vita Halden storsenter, bara för att testa. Har egentligen inte läst så mycket om det där annat än att jag sett butikerna reklamera ..."

Behöver hjälp med blogg flytt!!!

PUBLICERAT: 2015-08-31, kl: 09:03
"Hej måndag hej på dig!! Idag vaknade jag med hur många mail som helst i inkorgen & tänkte -shit, nu har jag drabbat av något virus. Så jag öppnar försiktigt för att inte råka öppna en mail & nej då, inget virus hos mig, utan bara det som börjar bli en ..."

Kort men underbar helg

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 20:50
"Godkväll mina fina som tittar in. Det blev dåligt med blogging i helgen för tro det eller ej, men vi hade edge på mobilerna, ibland kunde man vara riktigt lyllos & ha sämsta 3g men alltså inget att ens försöka publicera bilder på bloggen med… Men vi har ..."