LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3712
Placering privata,alla:229
Placering privata,Hus och hem:39
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:55
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

KidsBrandStore firar 3-årsjubileum

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 20:57
"Vår favorit barn & ungdoms nettbutikk KidsBrandStore feirer 3 års dagen med 15% på allt i butikken i 3 dagar (1/9-3/9) När vi skall ha något annat än det budget kedjorna erbjuder så tittar jag alltid in på KidsBrandStore & både Joy & jag hittar alltid ..."

I fight for you

PUBLICERAT: 2014-09-01, kl: 19:41
"Idag skulle jag skriva HAPPY 1:a SEPTEMBER & pladdra iväg om min månad & hur jag älskar den. Men det blev inte så & får bli ett annat år, jag har säkert redan skrivit det dessutom Idag rockades nämligen mammahjärtat av en så djup sorg av igenkännande ..."

En äventyrlig hösthelg är över

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 20:58
"Tittut på er denna söndagskväll. Jag börjar med Felix, det passade liksom så bra med tittut till denna bild. Detta är det nya, när jag är ute & inte Felix kan vara med, då hoppar han upp i stora sängen & sitter & tittar ut genom fönstret. Som jag har ..."