LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4938
Placering privata,alla:184
Placering privata,Hus och hem:31
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:6
Placering privata,Vardagsbetraktelser:37
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

A.P.R.I.L

PUBLICERAT: 2015-04-01, kl: 12:10
"Tjingeling WOW vilket väder 1:a April bjuder på, en stor sol faktiskt & skyfri himmel. Bättre kan det ju inte bli så här i påskstarten. I Norge kickar påskledigheten igång idag för de flesta, i morgon skärtorsdag är allt stängt utom samhällets viktiga ..."

att njuta påsklovet

PUBLICERAT: 2015-03-31, kl: 12:05
"Glad tisdag alla sköna bönor Som ni ser så är det påsklov-stämning här hemma, alltså lata dagar, för den yngsta om inte annat. Joy & väninnan har tillbringat övernattning nummer två här hemma & jag kan lova att dom myser länge om kvällen, med lek & ..."

For the first time

PUBLICERAT: 2015-03-29, kl: 23:10
"Lite i-lands lyx coming up så här på söndagskvällen. Ole Henriksen har jag aldrig testat en enda produkt ifrån, ändå har jag ju läst så massa bra om produkterna. Så hade det sig så att min Clarins foundation tog slut & eftersom min frisör säljer Glo ..."