LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4891
Placering privata,alla:193
Placering privata,Hus och hem:27
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:44
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Neon Boots makes me HAPPY

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 09:53
"READ MY LIPS -The brand NEON BOOTS is going to be a very HOT trend in Scandinavia, also!! Jag älskar Spansk kvalitet & design på skor, har alltid gjort. När jag för första gång såg NEON BOOTS behövde jag knappt läsa att det var spanska skor, det såg man ..."

The new me, new hair color

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 19:15
"Höst ute, höst inne, höst i hjärtat & höst i sinnet, lite så är det nog. Dagens frisör besök resulterade i riktigt rött hår & en jämn lång bob. Tillbaka till det jag trivs bäst i men ändå ny i färgen. Hon är ju bara grym min frisör Katrine som driver ..."

Så kom den äkta hösten

PUBLICERAT: 2014-09-22, kl: 09:34
"Fram till nu har hösten bara varit ett omtal på månaden i kalendern, sommaren har hängt kvar i luften & inget har känts som riktig höst. Men idag vaknade vi till äkta höst. Kallt så det nöp i kinderna när Felix skulle ut med bara 7, några grader & ..."