LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4193
Placering privata,alla:165
Placering privata,Hus och hem:29
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:2
Placering privata,Vardagsbetraktelser:30
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Märkte du fullmånen i natt? & barn-möbler till salg

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 10:01
"↑ Idag kör jag denna outfit ↑ Wooooow, två nätter med så att säga no sleep, idag känns det som jag behöver bh till påsarna under mina ögon alltså. Natten till igår var ju lite smågalen, natten till idag var helgalen kan jag tala om…. jag vaknade ..."

Jag avskyr detta skitväder

PUBLICERAT: 2015-11-24, kl: 12:18
"Detta var i förrgår & av & till igår minsann, frost krispiga hustak & sol. Ett väder jag mår så himla mycket bättre i en det väder vi har idag…. Jag pratar regn som yr i luften, rått & äckligt. Det är faktiskt kallare ute för mig idag i 3 plus grader än ..."

3 julklappar som passa alla

PUBLICERAT: 2015-11-23, kl: 21:06
"Det är ju absolut ingen hemlighet att jag är en extrem gadget geek, jag har aldrig ens försökt dölja detta faktum. Eftersom det börjar bli on time att börja köpa julklappar & få lov att önska sig, så tänkte jag faktiskt klämma till med lite inlägg ..."