LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3276
Placering privata,alla:195
Placering privata,Hus och hem:32
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:6
Placering privata,Vardagsbetraktelser:41
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

På väg hem

PUBLICERAT: 2015-07-07, kl: 17:42
"Göteborg i sol på väg till Stockholm. När detta inlägget publiceras är vi i Göteborg för ett tågbyte till Halden. Vad smidigt det var att åka tåg med Joysan & Felix, smidigt att åka Halden-gbg-gbg-sthlm. Joy älskade det, speciellt X2000 tåget för det ..."

Att förbereda ett farväl med vackra Nykvarn

PUBLICERAT: 2015-07-06, kl: 12:36
"Hej från mig i Nykvarn En vecka går så ofattligt fort, dagarna bara försvann fulla av varma dagar & massa minnen. Jag, Joy & Felix har tillbringat tisdag-torsdag hos mamma & pappa, sedan åkte vi till min syster med familj i Nykvarn där vi stannar till i ..."

Att ha ostar som väntar hemma

PUBLICERAT: 2015-07-05, kl: 09:18
"Mmmmmmm vi är ostomaner här hemma!! Vi älskar ost, jag älskar så att säga allt som heter ost bortsett ifrån gammalost & brunost & nej inte chevre heller, faktiskt ingen get ost. Men annars så är det väl nästan allt. Mögliga som tusan, illa luktande, ..."