LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4978
Placering privata,alla:177
Placering privata,Hus och hem:28
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:40
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det ska självklart vara Rosegold

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 19:51
"Älskar denna bild på super snygga Siena Miller med hennes RoseGold hårfärg. Jag googlar röd-rosa, rosa-guld, Jordgubb hårfärg & jag faller tillbaka till alla bilder med Rosegold alltså, men snyggast är det allt som this lady har det, slingat i massa ..."

Ministyle aw14

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 11:37
"Jomen visst detta följde med hem igår från Lindex kollektion i samarbete med Jean Paul Gaultier. En söt klassisk bomulls tröja som kan vara snygg till chinos, jeans eller lilla kjolen. Ett par strumpor & så sjalen som hon föll för, den var ju riktigt så ..."

Solsidan denna vackra höstmorgon

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 10:40
"Godmorgon alla hjärtan, har ni det bra? Vilken magisk höstmorgon vi har här i Halden. Riktigt bitit kallt & lite suddig sol varvat med strålande sol. Så jag kände att jag behövde krypa lite med kameran på solsidan & fånga det där pytte lilla som finns ..."