LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4974
Placering privata,alla:190
Placering privata,Hus och hem:30
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:6
Placering privata,Vardagsbetraktelser:41
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Frisk luft & glad kropp

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 18:51
"Hur härligt är det inte att klä sig skönt & så traska ut i friska luften. Små snöflingor dalade hela turen & jag bara njöt av att orka hela rundan utan att känna att jag trodde jag skulle dö efter halva vägen. J.a.g (!!) tog initiativ att utöka ..."

En härlig fredag

PUBLICERAT: 2015-01-31, kl: 11:13
"Fredagens kalas kväll avslutades helt underbart för både liten & stor, då goda vänner & grannar var samlade ute med varmt & kallt i kopparna framför ett sprakande bål. Så efter kalaset städade vi av lite lätt & så drog vi fram lag på lag med ull & ..."

Ingen sockerbagare här i alla fall…..

PUBLICERAT: 2015-01-30, kl: 10:29
"Klänningen som hon fick av störste-bror & hans fru to be i födelsedagspresent hänger klar inför kvällens P.A.R.T.Y Party drottningen själv är på skolan med kittel & förväntan i magen, hon kvittrade som en liten lärka i morse när hon gjorde sig klar för ..."