LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4591
Placering privata,alla:191
Placering privata,Hus och hem:36
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:40
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att ha en mini fashionista i hus

PUBLICERAT: 2015-04-25, kl: 15:14
"Det är bara att hålla hårt i småbarnsstunderna för dom blir färre & färre här i hus & ungdoms tendenser tar mer & mer över. Inte det, ungdoms tendenser är ju inte alls fel, men när det är sista barnet man har i hus så kan det kännas som det går ..."

Fredag & levande

PUBLICERAT: 2015-04-24, kl: 12:34
"Ett levande livstäcken Frun i huset står på benen & hör & häpnas så har hon kommit sig igenom sminkningen & plattat håret lite grann på toppen av det hela. Idag är jag fast bestämd på att ta mig en sväng ut & röra på benen, hur blytungt det än är. Felix ..."

Att drömma sig bort i nyanser & uteliv

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 21:32
"Har ni sett så fantastiskt vackert!!! Denna grå färg på huset med vita snickerier hade jag absolut velat haft på vårt vackra hus om vi ägt allt själv. Jag tycker just denna som heter Lady 1973 antikkgrå är riktigt herrskaplig alltså & hade vart så ..."