Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4579
Placering privata,alla:168
Placering privata,Hus och hem:27
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:4
Placering privata,Vardagsbetraktelser:30
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En påminnelse & tips på rutin

PUBLICERAT: 2015-10-08, kl: 11:06
"Glad Torsdag!! Dagens bild: -Glöm inte tvätta dina sminkborstar. Du kan använda hur mycket pengar på rengöringsmedel & fina krämer som helst, men är dina sminkverktyg smutsiga så masserar du in bakterierna på nytt efter tvätt & smörj. Laga en god rutin ..."

Brutal beskärning

PUBLICERAT: 2015-10-07, kl: 11:13
"Citronträdet har fått flyta in medan fikonträdet får stå ute en stund till. Jag tycker citronträdet ser så pyttit ut där det stor på bild nu & det är det faktiskt i förhållande till vad det var. Jag gick nämligen brutalt till verks med sekatören & kniv ..."

Ny hårfärg samma frisyr

PUBLICERAT: 2015-10-06, kl: 17:55
"Nu skriver jag en sådan där tokig fras, men -Gu va nöjd jag är idag. -Med hösten, min snygga kappa & sjal från ChillN som jag skrev om här & så mitt nya hår. Det känns som jag har ett leende hela vägen runt huvudet, haha Tänk att hösten är en sådan där ..."