LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5117
Placering privata,alla:178
Placering privata,Hus och hem:29
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:40
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fredag & Halloween

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 09:30
"God morgon alla spöken, hohoho Pumpan står på köksbänken & planen är att den skall vara färdig när Joy kommer hem ifrån skolan. Men jag tycker nästan det gör ont i hjärtat att börja skära i den efter att ha sett den som en vacker gul blomma som sedan ..."

Frun i huset har tagit en liten face fix igen

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 19:22
"Igår hade jag en date med Erle Haviken Fjeldsaa på Teres Colosseum. Jag behövde hennes kunskap & detaljkänsla för att piffa upp ett trött yttre igen. Det var mer än ett år sedan jag var hos henne & länge har jag känt att musklerna i ansiktet står i en ..."

Parkas premiär & morgonfrost

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 10:06
"ÄNTLIGEN första frostnatt & äntligen kallt nog att ha på sig nya vinterjackan. En snygg marinblå parkas med fluffigaste fake fur man kan tänka sig runt hettan. Joy är strålande stolt över att ha päls kant på sin vinterjacka & ville helst nästan bara ..."