LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

 

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5032
Placering privata,alla:178
Placering privata,Hus och hem:29
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:6
Placering privata,Vardagsbetraktelser:39
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Att ha fått ett litet bakslag

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 13:12
"Glad onsdag kära vänner Det är helt naturliga orsaker till min frånvaro sedan inlägget igår förmiddag, orsaken kan omtalas med ett ord igen -s.k.i.t, tyvärr. Jag får chock när jag ser bilden av mig själv & tänker -hur i hela fridens namn kan du ha så ..."

Ni kan kalla mig ”heldiggris” om ni vill

PUBLICERAT: 2015-03-03, kl: 11:08
"*Heldiggris är typ lyckansost Jag har ännu ett lass bilder från vår promenad upp till vår vackra Fredriksten Festning i vinterferien. När tjejens hoppade & spratt på kullersten & dinglade med benen på var sida av kanonerna. åhhh just de bilderna på ..."

Sessan sviker Sensai

PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 19:41
"En totalt överbevisad Sessan har konverterat & måste bara tipsa er alltså. I snart 20 år har jag varit svuren Kanebo Sensai 38 grader mascara användare. Inget annat har fungerat på mina ögon utan att svartan hänger ner på hamster-kinderna efter någon ..."