LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 4316
Placering privata,alla:202
Placering privata,Hus och hem:34
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:7
Placering privata,Vardagsbetraktelser:46
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

GOD JUL nu mina vänner

PUBLICERAT: 2014-12-21, kl: 07:51
"Klart Felix skall vara tomtenisse & för att vara helt säker på att jag inte skulle glömma tomtedressen hemma plockade jag fram den i går kväll & måtte prova. -Hur söt får man vara? Jag skall hälsa från Joy att han fick den av henne & maken i julklapp, ..."

4 dagar till JULAFTON

PUBLICERAT: 2014-12-20, kl: 22:28
"God kväll så här på tampen av lördagen för julafton. Dagen har tillbringats med att packa & jag tror jag har kontroll. Tyvärr är jag sämst på att packa smart, så vi skulle nog behövt en ännu större bil än vår Volvo xc70 haha Hur stor bil kan en familj ..."

Hur svårt kan det vara

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 15:06
"Tjingeling ut mot eftermiddagen & solen sakta glider ner mot horisonten. Gahhhhhh jag har big cravings & nu måste jag lära att laga dom, alltså det man i Norge kallar Vannbakkels. Jag brukar köpa de där små som finns i frysdisken & när dom är så där ..."