LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 3346
Placering privata,alla:261
Placering privata,Hus och hem:45
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:63
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sjukling igen & Lightroom & PS fråga

PUBLICERAT: 2014-08-28, kl: 11:05
"Hej på dig som tittar in Här strålar solen, jag är väl lite bättre i formen än i går. Men Joy som var på skolan igår blev hemskickad idag med ont i magen. Något kör runt i kroppen på henne ännu stackars, jag hoppas bara att det är förkylnings mage & ..."

Man ska inte klaga….

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 21:43
"….men fy vilken dag Det finns inte en tillstymmelse av förkylning hos denna frun & det är hon tacksam över, för helt ärligt så är det jäkla nog med det andra (!!) Idag prioriterade jag att tillbringa några timmar av morgonen på badet i hopp om att känna ..."

Saffranskryddad fisksoppa igen

PUBLICERAT: 2014-08-26, kl: 22:24
"Tisdag = FISKMIDDAG vi gillar fisk här hos oss, så idag beslutade vi att ha det minst två gånger i veckan. Idag körde jag den där saffranskryddade fisksoppan igen, den kan man aldrig få för massa av & det roliga är att jag klarar att snitsa till den med ..."