LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2312
Placering privata,alla:288
Placering privata,Hus och hem:49
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:10
Placering privata,Vardagsbetraktelser:66
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jersey Sheets in my heart

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 11:30
"Välkommen i vår säng snygga mjuka LOGO, jag sover bra gott med er också. Joy har fått sin säng bäddad med våra vita Beach House lakan & har sagt varje kväll sedan dess att dom är sååååå myke!! Jag är helt enig, det är de skönaste lakan vi har & dom blir ..."

Stanna tiden & låt mig bara leka

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 00:09
"På väg ner till stan från Fredrikstens festning den där Allsång på grensen onsdagen då Joy sjöng i kören till Lisa Stokke, ville jag stanna tiden & bara leka med ljuset. Ingen bil skulle ha plockat oss upp & inga bajsnödiga barn (haha) skulle funnits ..."

Sturehofs slottscafé

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 21:02
"Så gick vi upp mot slottscafét i den låga byggnaden till vänster om slottet, med en stor vacker trädgård full av olika möbelgrupper att njuta sin lunch eller fika vid. Jag njöt för fulla muggar av slottskänslan & förstärkte det med hatt dagen till ära ..."