LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Publiceras av

susanne.voybu@mac.com

Beskrivning: Sessan är bosatt i Norge på gränsen till Svenska Västkusten, gift med mannen med stort M. Mamma till en snygging f.-90 & vår lilla prinsessa f.-06 Lifestyle & Interiör Alltid på jakt efter guldkanterna i livet, genom min kameralins. Enjoy

E-post: susanne.voybu@mac.com

[Välj som favorit!]

LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Mitt liv i Norge -Interiör-Lifestyle-Foto

Jag kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden/Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son född -93. Numera har vi endast vår lilla "drama queen" boende hemma hos oss. Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så offta väljer att kalla "Herrskapligt anno 1910" Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 7D /Canon EF 50mm f1,4 USM på släp. Foto är alltså största hobby på linje med blogging.
URL: http://sessanochprinsessan.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 2250
Placering privata,alla:293
Placering privata,Hus och hem:48
Placering privata,Svenskar boende i utlandet:11
Placering privata,Vardagsbetraktelser:69
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> | Ett Hus Till Oss |
> Mamma Russin
> Mamma Russin
> MissyElliot
> Åsa Wojtowicz

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Den stora dagen på Allsång på Grensen

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 10:55
"Stoltaste gänget efter ett väldigt lyckat uppträdande med Lisa Stokke igår. Den fina barnkören till Joy som heter Koriallverdenellerno levererade kanon bra!! Flinke barn alltså <3 Det var så hett att ni inte kan första & där i hettan hade barnen varit ..."

Att ha familjen med hem

PUBLICERAT: 2014-07-22, kl: 12:18
"New Generation….. Vi är hemma igen, sedan i söndags faktiskt & vi tog med syrran & hennes tjejer. Eller syrran som precis fått körkort körde hela vägen till oss i egen bil. Tycker jag var super bra jobbat!! Vi hade väldigt fint väder i Stockholm, men ..."

Njutbara dagar

PUBLICERAT: 2014-07-18, kl: 14:49
"Sitter i värmen & går igenom hundratals bilder från våra utflykter som här ifrån Sturehof slott vackert beliggande vid Mälaren. Underbara vackra Sturehof där jag varit så massa som liten & nästan hade glömt vägen till. Vi tillbringade timmar där, som ..."