Bisonblog

Publiceras av

Fredrik Wass

Beskrivning: På Bisonblog skriver jag sedan 2004 om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag jobbar som senior strateg på kommunikationsbyrån Intellecta Corporate, med stort fokus på digital strategi och redaktionell kommunikation. Innan dess jobbade jag många år som journalist, redaktör och skribent åt svenska tidningar och mediebolag samt även som kommunikatör inom privat och offentlig sektor.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

När startupkulturen krockar med det lokala samhället

PUBLICERAT: 2014-10-16, kl: 16:59
"”Nu krävs mer för att tillgodose en nördkultur som inte bara börjat betraktas som näringslivets vinnare, utan också blivit ett ekonomiskt nav med mängder av nyblivna exitstinna entreprenörer redo att spendera eller i alla fall upprätthålla en livsstil ..."

Blir du våldsam av att spela datorspel?

PUBLICERAT: 2014-10-09, kl: 22:56
"Vilken möjlighet har egentligen spelen att påverka människors beteende i köttvärlden? – Jag tror att spel har större potential till att påverka oss än vad vi vill erkänna. Jag tycker att frågan om grafiskt våld tyvärr har fått oförtjänt mycket plats i ..."

Wherever I May Roam

PUBLICERAT: 2014-09-28, kl: 23:24
"”Den slentrianmässiga slutsatsen är det mantra som generationer före oss sagt i tusentals år: Det var bättre förr och ju mer barn är ute i naturen desto bättre. Hopp och lek! (läs gärna den här tabellen från nätforskaren Marcin de Kaminski om allt som ..."