Bisonblog

Publiceras av

Fredrik Wass

Beskrivning: På Bisonblog skriver jag sedan 2004 om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag jobbar som senior strateg på kommunikationsbyrån Intellecta Corporate, med stort fokus på digital strategi och redaktionell kommunikation. Innan dess jobbade jag många år som journalist, redaktör och skribent åt svenska tidningar och mediebolag samt även som kommunikatör inom privat och offentlig sektor.

[Välj som favorit!]

Bisonblog

media |samhälle

På Bisonblog skriver jag om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag skriver också om startups och marknadsföring i sociala medier.
URL: http://bisonblog.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 469
Placering privata,alla:851
Placering privata,Journalister och media:34
Placering privata,Politik och samhälle:74
Placering privata,Reklam och PR:18
4 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> emma
> Forlagsredaktören
> Jerry Silfwer
> Ola Janson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skam och spelteori

PUBLICERAT: 2014-09-19, kl: 10:50
"Idag publicerade jag ett inlägg hos Resumé om hur skamkänslor och spelteori kan användas för att skapa samhällsförändring och påverka företag och organisationer. Väldigt intressanta teorier från Jennifer Jacquet måste jag säga. ”För att skapa gemensamma ..."

Jag glömde ju berätta,  sedan i måndags...

PUBLICERAT: 2014-09-17, kl: 20:56
"Jag glömde ju berätta, sedan i måndags bloggar jag även på Resume.se . Jag kommer att blogga varje vardag så det är ett ganska stort åtagande. Lägg gärna till den bloggen i din bevakning. En intervju med mig publicerades vid lanseringen. Ur intervjun: ..."

”En bredare kultur av grabbighet”

PUBLICERAT: 2014-09-04, kl: 00:27
"Idag och imorgon äger konferensen Sthlm Tech Fest rum. Heta startups, tunga samarbetspartners och många anmälda borgar för en riktigt spännande och bra konferens. Uppmaningen till besökarna är ”Come meet the people and companies behind what many are ..."