Bisonblog

Publiceras av

Fredrik Wass

Beskrivning: På Bisonblog skriver jag sedan 2004 om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag jobbar som senior strateg på kommunikationsbyrån Intellecta Corporate, med stort fokus på digital strategi och redaktionell kommunikation. Innan dess jobbade jag många år som journalist, redaktör och skribent åt svenska tidningar och mediebolag samt även som kommunikatör inom privat och offentlig sektor.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tidal-lansering, Buzzfeed-sanningar, dejting och Aftonbladet-podd

PUBLICERAT: 2015-04-05, kl: 15:00
"Jag bloggar ivrigt och ofta på min andra blogg hos Resumé. Därför tänkte jag som vanligt passa på att göra ett litet axplock av inlägg som jag själv känner är lite extra läsvärda, och tipsa om dessa här på Bisonblog: ”Ryssarna vet att medierna är ..."

Nu kan du också jobba med mig

PUBLICERAT: 2015-03-30, kl: 23:47
"Ja, det stämmer. Nu finns den unika möjligheten att bli kollega till mig och cirka 60 andra människor som ibland ser ut som på bilden ovan. Vi på Intellecta Corporate söker nämligen en senior digital strateg . Så här lyder början på jobbannonsen, men ..."

Här är alla deltagarna i Blogg100 2015

PUBLICERAT: 2015-03-13, kl: 16:47
"Den 1 mars rullade årets version av utmaningen Blogg100 igång. Nu är vi nästan 400 bloggare som deltar i utmaningen. Nedan listas årets deltagare, enklast möjligt återpublicerade från anmälningslistan, i den ordning de anmälde sig. Läs mer om ..."