Bisonblog

Publiceras av

Fredrik Wass

Beskrivning: På Bisonblog skriver jag sedan 2004 om hur internet förändrar samhället, medielandskapet, politiken och människorna. Jag jobbar som senior strateg på kommunikationsbyrån Intellecta Corporate, med stort fokus på digital strategi och redaktionell kommunikation. Innan dess jobbade jag många år som journalist, redaktör och skribent åt svenska tidningar och mediebolag samt även som kommunikatör inom privat och offentlig sektor.

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bisonkrönika 2014 – Från Tinder till Blå Hallen

PUBLICERAT: 2015-01-03, kl: 13:10
"Trots att en del statistik visar att jorden generellt är en allt mer trygg plats att leva på jämfört med nästan alla andra tidsåldrar i människans historia känns 2014 som ett år av oro, tvivel och frustration. I alla fall när det gäller händelser i ..."

I den här podden berättar jag allt…

PUBLICERAT: 2014-12-22, kl: 12:02
"…om hur jag orkat blogga i 10 år, hur resan sett ut från hösten 2004 då jag startade Bisonblog till hösten 2014. Så, för en halvtimmes prat om hur det här djuret skapades, rekommenderas lyssning på det femte avsnittet av Passion för kommunikation , en ..."

9 inlägg du inte visste fanns men gärna skulle vilja läsa innan jul

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 10:15
"Det händer saker på min andra blogg om du inte visste det. Här kommer några tips ur senaste veckornas produktion: Får klimatskeptiker hjälp av media? (om att en minoritet misstror vetenskapen, men får stort utrymme i media) Varumärken’s gonna varumärke ..."