KAKHUSET- Kärlek i Australien!

Publiceras av

Alexandra & Mattias

Beskrivning: Kakhuset drivs av Alexandra och Mattias. Vi lever ett exotiskt samboliv i fantastiska Sydney, Australien. Vi är ett ungt och mycket kärleksfullt par som föll pladask för varandra i april 2007. Sedan dess har vi inte sett några andra än varandra, vi tror på äkta kärlek och kärlek vid första ögonkastet. Vår blogg Kakhuset startade vi i början av det 1 års långa distansförhållande som vi skulle komma att ha 2008. Kakhuset blev då ett sätt för oss att hålla kontakten och uppdatera oss om varandras liv från varsin sida av jorden. Vi bloggar tillsammans här på Kakhuset och den gemensamma målsättningen är att fylla bloggen med kärlek, tips, inspiration och såklart massvis med vackra bilder från Australien♥

E-post: kakhuset@hotmail.com
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

KAKHUSET- Kärlek i Australien!

KAKHUSET

Kakhuset drivs av Alexandra och Mattias. Vi lever ett exotiskt samboliv i fantastiska Sydney, Australien. Vi är ett ungt och mycket kärleksfullt par som föll pladask för varandra i april 2007. Sedan dess har vi inte sett några andra än varandra, vi tror på äkta kärlek och kärlek vid första ögonkastet. Vår blogg Kakhuset startade vi i början av det 1 års långa distansförhållande som vi skulle komma att ha 2008. Kakhuset blev då ett sätt för oss att hålla kontakten och uppdatera oss om varandras liv från varsin sida av jorden. Vi bloggar tillsammans här på Kakhuset och den gemensamma målsättningen är att fylla bloggen med kärlek, tips, inspiration och såklart massvis med vackra bilder från Australien ♥
URL: http://www.kakhusets.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

21h arbetspass och 2h sömn

PUBLICERAT: 2012-03-13, kl: 00:04
"Godmorgon! Idag ska jag in till uni för att lära mig så mycket som möjligt om hur det går till i the developmental lab. Skoj! Jag ska inte vara där förens klockan 1pm så jag passade på att unna mig en sovmorgon idag. Tyvärr hade inte Mattias samma lyx."

Psych super(nerd)woman

PUBLICERAT: 2012-03-11, kl: 12:28
"PsycSoc är UNSW's student society för psykologistuderande studenter . Jag hjälpte dom lite under O-week med att stå i deras bås och signa upp psych students för att bli medlemmar. Som tack för hjälpen fick jag en av dom nya PsycSoc-tröjorna. Den har ett ..."

Forska inom utvecklingspsykologi

PUBLICERAT: 2012-03-09, kl: 04:49
"I min första Social&Developmental Psychology lecture som jag hade förra veckan så gjorde the head lecturer ett announcement. Hon sökte några motiverade studenter, med High Distinction i betyg för minst en psych-kurs förra året, för att börja hjälpa ..."