Patroklos

Publiceras av

Roland Sennerstam

Beskrivning: 40-talist med brett samhällsintresse inom kultur, religion, sanhällsdebatt och sjukvårdspolitik. Har yrkesmässig förankring i vården

[Välj som favorit!]

Patroklos

En 40-talist

Här bloggas i ett brett ämnesfält inom aktuell samhällsdebatt med analyser, kultur,politik religion,sjukvårdspolitik. barns hälsa.
URL: http://www.patroklos.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lena Andersson nr 2 - Utan personligt ansvar

PUBLICERAT: 2014-11-11, kl: 10:07
"Med snabb leverans finn nu en fortsättning på Lena Anderssons bok Egenmäktigt förfarande från 2013. Den renderade henne ett Augustpris. Huvudpersonen är den samma, Ester Nilsson, en författare som skrivit sin första pjäs - Tresamhet - och den sätts upp ..."

Hur radikaliseras ungdomar i religiösa organisationer?

PUBLICERAT: 2014-10-02, kl: 23:25
"Det finns svenskar, som krigar med Islamiska Staten (IS) i Syrien och Irak. De har blivit rekryterade i Sverige av hitkomna medlemmar ur IS. Vad innebär radikalisering, hur uppstår den och hur kan den förhindras innan ungdomarna ger sig iväg? Det är en ..."

Ullenhag får mothugg om islam som religion och politisk ideologi

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 07:34
"Mona Walter med somaliskt ursprung skrev en artikel i tidningen DAGEN riktad till integrationsminister Erik Ullenhag den 21 juli. Det var ett svar på hans artikel i Svd den 10/6 där han talade om en ”samling mot islamofobi”. Mona Walter slås av den ..."