Patroklos

Publiceras av

Roland Sennerstam

Beskrivning: 40-talist med brett samhällsintresse inom kultur, religion, sanhällsdebatt och sjukvårdspolitik. Har yrkesmässig förankring i vården

 

[Välj som favorit!]

Patroklos

En 40-talist

Här bloggas i ett brett ämnesfält inom aktuell samhällsdebatt med analyser, kultur,politik religion,sjukvårdspolitik. barns hälsa.
URL: http://www.patroklos.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Girighetens pris - en utvidgad recension

PUBLICERAT: 2015-07-07, kl: 08:36
"Valeria Bruni Tedeschi som den desillusionerade lyxhustrun Carla Den italienska filmen Girighetens pris är regisserad av Paolo Virzi och bygger på en roman av Stephen Amidon med titeln "Human Capital" Den italienska titeln är "Il Capitale Unamo" (det ..."

Kampen mot extremism behöver större insikt i religiösa kontexter

PUBLICERAT: 2015-05-25, kl: 17:08
"Illustration: Magnus Bard - Stockholms stads strategi mot våldsbejakande extremism har beslutat att stötta ungdomar som kommer hem från ett delatagande i IS krigföring för etetablerande av ett kalifat på landområden i Irak och Syrien. Dessa ungdomar ..."

Lovsångsteam - ett förytligande?

PUBLICERAT: 2015-05-10, kl: 18:08
"Det har skett stora förändringar i musiklivet i frikyrkan de senaste decennierna. Vill man hårdra det så har musiklivet i flera fall rudimentterats ner till en grupp ungdomar som sjunger korta slingor om äran till Jesus och att han är stor för oss alla."