Patroklos

Publiceras av

Roland Sennerstam

Beskrivning: 40-talist med brett samhällsintresse inom kultur, religion, sanhällsdebatt och sjukvårdspolitik. Har yrkesmässig förankring i vården

[Välj som favorit!]

Patroklos

En 40-talist

Här bloggas i ett brett ämnesfält inom aktuell samhällsdebatt med analyser, kultur,politik religion,sjukvårdspolitik. barns hälsa.
URL: http://www.patroklos.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det existentiella sökandet och Richard Dawkins

PUBLICERAT: 2016-01-06, kl: 21:53
"Richard Dawkins Charles Darwin Under en Nyårshelg vidgas det existentiella sökandet – vetenskapsmän av Richard Dawkins kaliber vill snäva in den religiösa delen till en enkel formel. Richard Dawkins är känd som en övertygad evolutionist. Han har skrivit ..."

Filmen om Ove slår Star Wars på första dagen

PUBLICERAT: 2015-12-27, kl: 10:11
"Mediabevakningen inför premiären av en nystartad serie av Star Wars filmer var enorm. Alla medier hakade på och både äldre som fötts upp med de första tre Star Wars filmerna bredde ut sig i media och deltog i långa intensiva diskussioner. Jag som inte ..."

Malala på Film

PUBLICERAT: 2015-11-21, kl: 12:49
"Malala blev känd över hela världen sedan hon besköts den 9:e oktober 2012 av talibaner på sin hemort Swat Valley eftersom hon förespråkade skolgång för flickor. Hon sköts i huvudet, men efter flera operationer och svåra postoperativa infektioner hämtade ..."