Patroklos

Publiceras av

Roland Sennerstam

Beskrivning: 40-talist med brett samhällsintresse inom kultur, religion, sanhällsdebatt och sjukvårdspolitik. Har yrkesmässig förankring i vården

[Välj som favorit!]

Patroklos

En 40-talist

Här bloggas i ett brett ämnesfält inom aktuell samhällsdebatt med analyser, kultur,politik religion,sjukvårdspolitik. barns hälsa.
URL: http://www.patroklos.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tro och sexualitet i Kyrkan

PUBLICERAT: 2014-07-13, kl: 17:29
"Hanna Möllås och Leif Carlsson har tillsammans skrivit en bok om sexualitet i bibeln och kyrkan. De har sett att det behövs en bok, som belyser detta. De vill ge en översikt av hur sexualitet har hanterats i kyrkan genom tiderna. De ser det angeläget ..."

Nu är Ulf Ekman en katolik

PUBLICERAT: 2014-05-25, kl: 08:01
"I Birgittasystrarnas kloster i Djursholm skedde ceremonin då Ulf Ekman och frun Birgitta blev katoliker under överinseende av biskopen Anders Arborelius och en nära vänkrets. Det är mänskligt och psykologiskt en fascinerande händelse, som inbjuder till ..."

Filmen om Noa

PUBLICERAT: 2014-04-19, kl: 09:37
"De gamla bibliska patriarkerna och profeterna levde i en intim dialog med Gud, en kanal som ständigt stod öppen i ett levande samtal. För att göra sin film har regisören Darren Aronofsky lagt in ett avstånd i den dialogen genom att konsekvent tala om ..."