Patroklos

Publiceras av

Roland Sennerstam

Beskrivning: 40-talist med brett samhällsintresse inom kultur, religion, sanhällsdebatt och sjukvårdspolitik. Har yrkesmässig förankring i vården

 

[Välj som favorit!]

Patroklos

En 40-talist

Här bloggas i ett brett ämnesfält inom aktuell samhällsdebatt med analyser, kultur,politik religion,sjukvårdspolitik. barns hälsa.
URL: http://www.patroklos.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lovsångsteam - ett förytligande?

PUBLICERAT: 2015-05-10, kl: 18:08
"Det har skett stora förändringar i musiklivet i frikyrkan de senaste decennierna. Vill man hårdra det så har musiklivet i flera fall rudimentterats ner till en grupp ungdomar som sjunger korta slingor om äran till Jesus och att han är stor för oss alla."

Debatt om homosexualitet i pingstkyrkan och medierna

PUBLICERAT: 2015-04-18, kl: 17:58
"Tommy Dahlman Joel Halldorf Joel Halldorf teolog och ledarskribent i tidningen DAGEN samt sprungen ur en känd familj inom pingströrelsen startade en debatt om homosexualitet genom att säga att den läggningen var ingen "regelfråga". Anders Gerdmar docent ..."

Margot Wallström och Saudiarabien samt Arabförbundet

PUBLICERAT: 2015-03-19, kl: 21:06
"Den socialdemokratiska regeringen fick ingen bra start väl inne i parlamentet. Statsminister Stefan Löfvéns första stora missgrepp var att han trodde det skulle gå tämligen geschwint att göra upp med än det ena än det andra allianspartiet. Lövfén stod i ..."