Patroklos

Publiceras av

Roland Sennerstam

Beskrivning: 40-talist med brett samhällsintresse inom kultur, religion, sanhällsdebatt och sjukvårdspolitik. Har yrkesmässig förankring i vården

[Välj som favorit!]

Patroklos

En 40-talist

Här bloggas i ett brett ämnesfält inom aktuell samhällsdebatt med analyser, kultur,politik religion,sjukvårdspolitik. barns hälsa.
URL: http://www.patroklos.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Terrordåden i Paris

PUBLICERAT: 2015-01-10, kl: 11:47
"Nu har det hänt det som en gång var planerat för Gyllandsposten, nämligen massiv attack mot en tidningsredaktion. Två al Qaida inspirerade 30-åriga bröder sprang in på redaktionsmötet, som hålls varje onsdag hos tecknande skämttidningen Charlie Hebdo i ..."

Stefan Löfvén i parafras på Julevangeliet

PUBLICERAT: 2014-12-25, kl: 20:49
"OCH DET HÄNDE SIG VI DEN TIDEN att från statsminister Stefan Löfvén utgick ett påbud att hela Sverige skulle omröstas. Det var den första omröstningen på mer än 60 år och den skulle hållas den 22 Mars 2015 då fortfarande kung Karl XVI Gustaf var regent ..."

Carolas väg till tron

PUBLICERAT: 2014-11-28, kl: 10:21
"Carola Häggkvist BEN-HUR Så blev det då Carolas tur att få sin egen dag på TV4:s #såmycketbättre. Tv4 utökade programmet med 30 min. Vad folk än tycker har Carola varit Sveriges särskilda sångfågel sedan det stora genomslaget på 80-talet med låten ..."