La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1842
Placering privata,alla:393
Placering privata,Mode och design:123
Placering privata,Reklam och PR:8
Placering privata,Vardagsbetraktelser:99
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Intervjuad i Bloggsnack!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 07:52
"I somras blev jag intervjuad av Frida Knape som driver den superbraiga podcasten Bloggsnack och nu ligger intervjun uppe på deras sajt, du hittar även den på iTunes . Jag har lyssnat på podden från starten så därför var det lite extra roligt att bli ..."

Pastell makes the world go round.

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 22:17
"Pastelligt och lila med nyanser av grått. Jag kunde inte blivit mer nöjd om jag betalat planerade 2000 spänn för det hos frisör. Men istället inhandlade jag Revlons Color Creme och gick lös på barret i söndags. Nu känner jag mig lite old Hollywood, lite ..."

Fall flirt: polotröja + kjol = sant

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 21:28
"1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 En av absolut snyggaste stilarna i höst är den stora polotröjan i oversizemodell över en kjol av något slag. Skater, maxi, pennkjol – det spelar mindre roll. Polon ska vara jättestor och väskan ganska liten. Håret gärna ..."