La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1451
Placering privata,alla:416
Placering privata,Mode och design:122
Placering privata,Reklam och PR:11
Placering privata,Vardagsbetraktelser:107
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

9 nyårsnummer för plus size-tjejen

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 22:19
"1 – ASOS / 2 – ASOS / 3 – Boohoo / 4 – ASOS / 5 – H&M 6 – Eliza J / 7 – Nic+Zoe / 8 – Lipstick / 9. ASOS Snart är det dags för årets största fest – nyårsafton ! Jag har plockat ut nio outfits från plus size-märkena och jag måste säga – jag är rätt ..."

Coming home for Christmas

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 16:57
"Lagom till att jag anlände till Övik igår så anlände även snön. Det är verkligen något magiskt med den första snön. Den som täcker allt, så att allt blir vitt. Den som bara singlar ner som små vantar och hela en själv blir snötäckt men man märker det ..."

Att göra slut.

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 14:25
"Första gången jag träffade dem var de nykära. Vi drack vin hemma hos dem och direktsände på internet samtidigt (fråga inte). Sedan dessa har de varit en enhet för mig. Självklart är det två separata individer men de har som ändå alltid suttit ihop. Sara ..."