La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1630
Placering privata,alla:386
Placering privata,Mode och design:121
Placering privata,Reklam och PR:10
Placering privata,Vardagsbetraktelser:99
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Stockholms filmfestival – releasefest!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 21:20
"Ja, nu kan det ju vara så att jag är en vecka sen med det här inlägget, men så blir det när man jobbar mer eller mindre dygnet runt och dagarna springer ifrån en som Usain Bolt. Förra tisdagen släpptes i alla fall programmet till Stockholms filmfestival ..."

Intervjuad i Bloggsnack!

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 07:52
"I somras blev jag intervjuad av Frida Knape som driver den superbraiga podcasten Bloggsnack och nu ligger intervjun uppe på deras sajt, du hittar även den på iTunes . Jag har lyssnat på podden från starten så därför var det lite extra roligt att bli ..."

Pastell makes the world go round.

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 22:17
"Pastelligt och lila med nyanser av grått. Jag kunde inte blivit mer nöjd om jag betalat planerade 2000 spänn för det hos frisör. Men istället inhandlade jag Revlons Color Creme och gick lös på barret i söndags. Nu känner jag mig lite old Hollywood, lite ..."