La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1562
Placering privata,alla:416
Placering privata,Mode och design:131
Placering privata,Reklam och PR:11
Placering privata,Vardagsbetraktelser:115
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Min kropp är ett krig.

PUBLICERAT: 2014-11-21, kl: 10:09
"Står i godan ro denna morgon och sminkar mig när TV4:s nyheter rapporterar något som fick mig att känna som att jag fått ett slag i magen. “Överviktiga kostar lika mycket som världens krig” . Jag mår så illa över detta uttryck och jag blir så förbannad."

Våren hos Polhem PR

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 21:30
"Igår var jag på Polhem PR på presslunch för att kika på deras nyheter för våren. Det är så himla mysigt att bara glida omkring där i showroomet och i lugn och ro klämma och känna på produkterna. En nackdel är ju dock när ha-begär bubblar upp till ytan – ..."

Stockholms filmfestival 2014

PUBLICERAT: 2014-11-18, kl: 00:04
"Detta collage får symbolisera de senaste 12 dagarna fyllda av hårt arbete (även om det inte syns på bilderna), röda mattor, film, inspirerande samtal, kändisar, kreativ bombasticitet och de mest fantastiska kollegor man kan önska sig. Tack ni underbara ..."