La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

 

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1659
Placering privata,alla:369
Placering privata,Mode och design:105
Placering privata,Reklam och PR:10
Placering privata,Vardagsbetraktelser:88
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mitt Sthlm: HTL

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 11:43
"HTL är ett av de här hyfsat nya “coola” boutiquehotellen i innerstan (på Kungsgatan närmare exakt) där man lätt kan spendera en hel dag. Frukost övergår i mumsig lunchbuffé som övergår i eftermiddagsmöte som övergår i soft AW. Öppet, ljust, stabilt wifi ..."

Katy Perry – Prism Tour!

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 09:57
"Jag har inte lyssnat på annat än Katy Perry sedan konserten i söndags. Ja, förutom härom kvällen när jag låg i badet med en bok och ett glas bubbel, då fick Sade hoppa in. Men vilken energikick hon är alltså, den där Katy! Bara det faktum att hon under ..."

Webbdagarna 2015

PUBLICERAT: 2015-03-27, kl: 14:25
"I veckan var det dags för Webbdagarna , Sveriges, skulle jag vilja säga, största konferens när det gäller digitala medier. Året till ära tog konferensen även besöksrekord med 1600 sålda biljetter. Det var alltså slutsålt! Jag har varit på Webbdagarna ..."