La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1437
Placering privata,alla:387
Placering privata,Mode och design:121
Placering privata,Reklam och PR:6
Placering privata,Vardagsbetraktelser:105
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

#ootd: Turquoise

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 12:35
"LINNE – River Island / KJOL – ASOS CURVE / örhängen – River island / HALSBAND – MITTNAMNHALSBAND.SE / Ring – Glitter / Scarf – Urban outfitters Ser ni hur väl jag matchar min turkosa vägg? Helt oplanerat dessutom. Idag är det workshop med Glitter-gänget ..."

En kväll i den eviga solnedgången

PUBLICERAT: 2014-07-28, kl: 12:41
"I fredags gjorde jag något som jag gjort alldeles för lite den här sommaren – jag hängde i en park. Jag lyssnade på blues och presenterade Leia för härliga människor och fick öl från en snäll man med en full kylbox. Och det kändes som att solen gick ner ..."

Äntligen! Min Plus Size Shopping Guide!

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 19:05
"Vad jag har gjort i helgen? Förutom nästan runnit bort i värmen och sedan hurrat över regn ? Jag har börjat pussla med min Plus Size Shopping Guide ! Tanken är att den här sidan ska samla sajter där du kan shoppa trendiga, snygga och inte alltför ..."