La Linda - Plus size fabulousness.

Publiceras av

Linda Hörnfeldt

Beskrivning: Exilnorrlänning i Stockholm. Digital PR-konsult på La Linda PR och e-handelsägare på Comme-Ci. Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Driver kampen för tjockisars rätt till värdighet och respekt. Och snygga kläder.

[Välj som favorit!]

La Linda - Plus size fabulousness.

Plus size fabulousness.

Plus size och fabulous med förkärlek för vida kjolar och stora halsband. Grundare av #hmriot och bloggar om snygga kläder för stora tjejer, entreprenörskap och det där de kallar livet.
URL: http://www.lalinda.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2005
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1758
Placering privata,alla:405
Placering privata,Mode och design:127
Placering privata,Reklam och PR:10
Placering privata,Vardagsbetraktelser:99
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Lina
> scottlord

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Filmsnack: Unga Sophie Bell

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 14:00
"Jag såg “Unga Sophie Bell” första gången på premiären under Stockholms filmfestival i november. Förra veckan såg jag den igen, inför biopremiären över hela Sverige. Och jag blev åter igen precis lika hänförd av den, om inte mer. “Unga Sophie Bell” ..."

Plus size-jobb i Chic!

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 11:24
"Ni minns att jag skrev om att en viss chefredaktör kontaktade mig för ett tag sedan angående en intervju? Det var ingen mindre än Charlotta Flinkenberg från Chic som skulle göra ett jobb om plus size och ville ha lite tankar från mig. Så kul! Nu finns ..."

En måndag liksom.

PUBLICERAT: 2015-01-27, kl: 23:42
"Igår hängde jag med de här fina damerna, Sara och Sanna. Vi cofficejobbade (caféjobbade på hipsterspråk) på Nobis där Ahlvar hade någon form av showroom pga Fashion Week, drack kaffe och så kom Sanna och började gapa om mimosas fast hon knappt visste ..."