Bilderblogg.se

Publiceras av

Jinge Flücht

Beskrivning: Bilderblogg.se drivs av en 66-årig rabulist som dagligen fotograferar det mesta som rör sig, och även orörliga ting..... Adressen är http://Bilderblogg.se Bilderblogg ...

[Välj som favorit!]

Bilderblogg.se

En blogg som drivs av ett fotofreak..

Bilderblogg.se är en traditionell fotoblogg där jag visar aktuella och inaktuella bilder. Rätt adress är http://bilderblogg.se bilderblogg.....
URL: http://bilderblogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Foto och konst:5

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag längtar efter vårens fågelkvitter…

PUBLICERAT: 2016-02-12, kl: 16:42
"Igår när jag var iväg och fotograferade vinergäck vid Waldemarsudde så hörde jag en tendens till lätt upphetsning bland småfåglarna på platsen. Det var inte samma intensiva pipande som när temperaturen stiger över 10°, men tendensen fanns där. Men det ..."

Bör inte FN ta initiativet när det gäller Syrien?

PUBLICERAT: 2016-02-12, kl: 07:40
"Häromdagen så hörde jag att Ekot berättade att FN har uppmanat alla EU-länder att hjälpa till med flyktingmottagandet från Syrien. Man betonade just ”alla länder” i EU. Det är givetvis bra att FN engagerar sig, men varför använder inte FN sin auktoritet ..."

Dagens bild, årets första Vintergäck i Stockholm?

PUBLICERAT: 2016-02-11, kl: 13:52
"Idag så tog jag postdiligensen, eller vad det nu var, in till den kungliga hufvudstaden för att fotografera årets första vintergäck. Planen lyckades då jag till slut hamnade på den lika kungliga prins Eugens Waldemarsudde. Där är nämligen denna rara ..."