Bilderblogg.se

Publiceras av

Jinge Flücht

Beskrivning: Bilderblogg.se drivs av en 66-årig rabulist som dagligen fotograferar det mesta som rör sig, och även orörliga ting..... Adressen är http://Bilderblogg.se Bilderblogg ...

[Välj som favorit!]

Bilderblogg.se

En blogg som drivs av ett fotofreak..

Bilderblogg.se är en traditionell fotoblogg där jag visar aktuella och inaktuella bilder. Rätt adress är http://bilderblogg.se bilderblogg.....
URL: http://bilderblogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2004
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Foto och konst:9

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Gårdagens bilder från Isbladskärret…

PUBLICERAT: 2015-11-26, kl: 09:11
"Idag på morgonen satt jag och funderade på om jag skulle fara iväg till Isbladskärret för att ta några sena höstbilder från platsen, i samband med det tänkte jag visa en gammal bild och en som jag inte tidigare visat, i alla fall om jag minns rätt. Det ..."

Återinför Visent (Bison bonasus) i svensk natur

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 17:38
"Jag har länge tyckt att vi borde satsa på att inplantera Visenten i vår svenska natur. De har funnits här i tusentals år, idag finns de kvar bara i mindre omfattning i Polen, Ryssland och i de Rumänska bergen. Men visent (Bison bonasus) , den europeiska ..."

Die dummen Schweden, det är vår regering det

PUBLICERAT: 2015-11-25, kl: 10:03
"Personligen så häpnar jag mest varje dag, vår regering tycks tro att svenskar är obotligt korkade, helt imbecilla rent av. Nu låtsas den nämligen som att tillfälliga uppehållstillstånd är billigare för skattebetalarna än permanenta uppehållstillstånd."