MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som nybliven mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: caroline_lindstrom_1985@hotmail.com
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 444
Placering privata,alla:863
Placering privata,Föräldraskap och barn:189
Placering privata,Mode och design:210
Placering privata,Musik:29

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

American kitchen

PUBLICERAT: 2014-09-13, kl: 22:58
"Okej, jag avskyr att laga mat och det händer väldigt sällan att jag bakar. Trots det har jag ett drömkök - ett amerikanskt ! Tänk er ett stort luftigt kök med stora ytor och många förvaringsmöjligheter. Stort kylskåp, stor frys, många lådor och skåp, ..."

Orientalisk inredning

PUBLICERAT: 2014-09-12, kl: 22:11
"Jag älskar verkligen orientalisk inredning! Vet inte riktigt vad det är som gör att jag känner mig dragen till det, men det måste vara färgerna, formerna, tygerna, materialen och stämningen som gör det. Orientalisk inredning får mig att känna harmoni på ..."

Nytt i garderoben

PUBLICERAT: 2014-09-03, kl: 21:39
"Det har blivit en hel del nytt i garderoben på sista tiden. Har shoppat både på jobbet och på nätet faktiskt. Känns skönt att unna sig lite och att få lite nytt. Visar mina favoriter av allt jag köpt under senaste månaden :) Okej, ganska dåliga bilder."