MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: caroline_lindstrom_1985@hotmail.com
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 560
Placering privata,alla:794
Placering privata,Föräldraskap och barn:174
Placering privata,Mode och design:206
Placering privata,Musik:27

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nostalgi: Älskade 90-tal

PUBLICERAT: 2014-11-12, kl: 22:40
"Än en gång kommer jag tillbaka till mitt älskade 90-tal! Har så mycket minnen från den tiden och jag bara älskar att frossa i all nostalgi som finns att få tag i. Titta, minns och njut! ;) ( Bildkälla ). Pogs! Runda platta spelmarker i papp som man ..."

Dunjackan har kommit!

PUBLICERAT: 2014-11-12, kl: 22:22
"Yeey! Dunjackan jag beställde från Zalando kom idag :) Så jäkla snygg! Den sitter perfekt, är skön och bekväm och har lite tyngd i sig, vilket jag förväntar mig av en vinterjacka och speciellt av en dunjacka. Snyggare grön färg än på bilden. Perfekt ..."

Konstiga chipssmaker

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 22:44
"Chipsoman som jag är... På tal om chips fick jag syn på en lista över konstiga chipssmaker världen över, de allra flesta från USA och Asien. Jag säger bara URK! Visst, vissa av smakerna gillar jag i sig, men som chips, nä fy! Chips med smak av ..."