MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

 

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Barngardin "Fantasiträd"

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 22:33
"Åh, jag har hittat en helt underbar barngardin ! Det är en gardinlängd med ugglor på och gardinen finns i blått eller rosa och i halvlång eller hellång variant (alltså till fönsterbräda eller golv). Vanligtvis har jag inte fastnat för den här rådande ..."

"Tittetatt"

PUBLICERAT: 2015-08-01, kl: 22:22
"Angela älskar djur! Ser hon ett gulligt litet djur utbrister hon "Ååh!" :) Allra helst ska djuren vara små, söta och håriga varelser. Som katter, kaniner, hundar och ekorrar... Häromdagen när vi gick till dagis mötte vi en liten söt kattunge . Vi har ju ..."

Nya barnmöbler

PUBLICERAT: 2015-07-25, kl: 14:04
"Äntligen har vi beställt nytt till Angelas rum! Det blev en BUSUNGE växasäng och en GERSBY bokhylla (plus madrass för växasäng och en extra stödbräda för sängen). En annan säng är verkligen på tiden då spjälsängen är för trång och Angela fastnar med ..."