MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

 

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lördag kväll

PUBLICERAT: 2015-02-28, kl: 22:33
"Lördag kväll. Sitter i soffan och tar det lugnt. Tidigare idag var det jobbdag då jag mestadels jobbade i caféet. Sålde en massa korv och pizza-slicar. Blir nog likadant imorgon, många fikasugna när det är lönehelg. Ikväll tittade jag på sista ..."

Bokrea

PUBLICERAT: 2015-02-27, kl: 22:58
"En höjdpunkt medan man väntar på den riktiga våren är bokrean som startade nu i veckan. I förmiddags var jag och Angela ute och kikade lite på den. Det blev ingen bok till mig själv, hittade ingen jag ville ha. Men fyra böcker blev det till Angela: "Min ..."

Låta håret växa

PUBLICERAT: 2015-02-24, kl: 23:27
"Jag har nog bestämt mig för att låta håret växa ut igen . Det är otroligt skönt och praktiskt med kort hår och jag har absolut inte ångrat att jag klippte av håret för en kort frisyr. Nu har jag provat det och även låtit håret vila. Men till sommaren ..."