MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tavalut - Angelas födelsedag

PUBLICERAT: 2015-10-18, kl: 23:04
"Tavalutet mobarak! Det betyder ungefär grattis på födelsedagen. Angelas 3-årsdag firades med pompa och ståt nere i Iran. Många gäster, en 5-kilos Kitty-tårta, kurdisk dans och musik, ballonger, paket och mycket mer på kvällen :) Paketen öppnades dock ..."

Varma dekorativa filtar/täcken/överkast

PUBLICERAT: 2015-10-17, kl: 22:56
"Innan vi åkte hem från Iran köpte vi dessa underbara varma filtar vi nu har i våra sängar. Vet inte om man ska benämna dem filtar egentligen, då de är större, tjockare och varmare och dessutom så himla fina. De går att använda som överkast också. I ..."

Sött och gott i Iran

PUBLICERAT: 2015-10-16, kl: 23:34
"I Iran finns det inte bara mycket mat och frukt och grönt. Utan också en himla massa sött och gott ! Överallt kan man köpa bakverk och godis . Nu ska ni inte tro att man äter så mycket mer av detta än vad man gör i vanliga fall bara för att det finns så ..."