MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

 

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dagens önskeplagg!

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 22:37
"Nu i dagarna kom jag på att jag vill ha dessa svartvita plagg nedan, från danska SoyaConcept. Spanade in dem på jobbet. Den första är en tunn blazer och den andra är en cardigan/öppen tunika med trekvartsärmar, båda utan stängning. Fast jag tycker att ..."

Lekparken

PUBLICERAT: 2015-06-28, kl: 22:20
"Min lediga helg lider mot sitt slut. Tänk att tiden alltid ska gå så fort... Helgen blev inte riktigt som planerat på grund av oförutsedda händelser, men det är ingenting jag berättar om här för hela allmänheten. Jag och Angela hann i alla fall med att ..."

❀ Glad midsommar! ❀

PUBLICERAT: 2015-06-19, kl: 14:10
"Hoppar in för att önska er alla en glad midsommar! :) Vi firar midsommar hemma . Ville ju egentligen gå ut, men istället för att gå ut i en regnig och dyblöt park ligger Angela och sover middag och vi håller oss alla torra och varma. Vi satsar på lek ..."