MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: caroline_lindstrom_1985@hotmail.com
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 592
Placering privata,alla:714
Placering privata,Föräldraskap och barn:163
Placering privata,Mode och design:190
Placering privata,Musik:27

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kokostoppar

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 22:50
"Varje år strax före jul bakar jag kokostoppar . De är så enkla att baka och kräver väldigt få ingredienser. Bara ägg, socker, smör/margarin och kokosflingor. Och så klicka ut och ställa in i ugnen 10-15 minuter. Idag bakade jag två satser kokostoppar, ..."

Nostalgi: Älskade 90-tal

PUBLICERAT: 2014-11-12, kl: 22:40
"Än en gång kommer jag tillbaka till mitt älskade 90-tal! Har så mycket minnen från den tiden och jag bara älskar att frossa i all nostalgi som finns att få tag i. Titta, minns och njut! ;) ( Bildkälla ). Pogs! Runda platta spelmarker i papp som man ..."

Dunjackan har kommit!

PUBLICERAT: 2014-11-12, kl: 22:22
"Yeey! Dunjackan jag beställde från Zalando kom idag :) Så jäkla snygg! Den sitter perfekt, är skön och bekväm och har lite tyngd i sig, vilket jag förväntar mig av en vinterjacka och speciellt av en dunjacka. Snyggare grön färg än på bilden. Perfekt ..."