MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

 

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Minne: Hatade gympan

PUBLICERAT: 2015-08-25, kl: 22:26
"Jag vet att jag verkligen inte är ensam om att ha hatat skolgympan på högstadiet och gymnasiet. Många är vi som hatat de gemensamma omklädningsrummen och duscharna, ett flertal gympalärare, plintarna, fotbollen, redskapsbanorna med mera, med mera. Tänk ..."

Pre fall pics

PUBLICERAT: 2015-08-25, kl: 22:06
"Trots att värmen ännu hänger kvar känns höstvibbarna i luften. Hösten är inte långt bort och nu kommer regn och rusk och svalare temperaturer. Garderoben ska uppdateras med höstnyheter och även ute i naturen syns förändringarna, även om det går ..."

Barnduffel

PUBLICERAT: 2015-08-24, kl: 23:19
"Titta vilken söt duffel för barn jag hittade på bonprix.se! Det står att det är en vinterjacka, men jag tycker mer det ser ut som en höstjacka. Väldigt fin i vilket fall som helst. Den finns i fem olika färger, denna rosa var min favorit, samt den som ..."