MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

När leka med Barbie?

PUBLICERAT: 2015-12-27, kl: 23:36
"När jag var barn älskade jag att leka med Barbie! Och de andra dockorna i samma kategori, typ Petra och Fiona och Ariel och ja, vilka kopior till Barbie som helst för den delen. Jag hade massor av grejer. Dockor, möbler, kläder, skor och andra tillbehör ..."

Nya stövlarna

PUBLICERAT: 2015-11-30, kl: 22:42
"Det blev nya vinterstövlar åt mig själv och Angela (och mössa+halsduk åt gubben). Vi beställde från Zalando och idag fick vi paketet. Och jag är så himla nöjd! :) Våra stövlar är sååå fina :) Vi inviger dem imorgon så får vi se hur de är att gå i och om ..."

Första advent

PUBLICERAT: 2015-11-29, kl: 23:04
"Idag är det första advent . Och jag har haft en ledig helg, superskönt. Idag har vi tvättat och så har vi hälsat på Café Orlog samt varit iväg en sväng till Katrineholm där vi köpt lite smått. Annars har vi varit hemma och haft det skönt. Hade ..."