MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

 

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Carena

PUBLICERAT: 2015-04-23, kl: 22:48
"Nu har vi köpt en ny vagn , en som är smidig att köra och lätt att ta med sig. Kanon när man ska åka någonstans eller om man ska ut och shoppa på platser där det är trångt. Det var på tiden att vi köpte en annan vagn då vi ju fortfarande kör runt med ..."

Minnen från uppväxten

PUBLICERAT: 2015-04-18, kl: 23:14
"Hittade två roliga listor på omtalat.nu, " 14 saker vi som gick i skolan på 80-talet minns med fasa " och " 25 saker alla som var barn på 90-talet garanterat kommer ihåg " . Nu gick jag ju inte i skolan på 80-talet, men en del saker passar senare också."

Min lediga lördag

PUBLICERAT: 2015-04-18, kl: 22:51
"Idag har det varit både mys och fullt upp . Har haft en härlig ledig lördag . På förmiddagen gick vi ut på stan där vi handlade på Ica och gick på second hand (men där hittade vi ingenting). Och på torget utanför second hand-butiken var det folksamling ..."