MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: caroline_lindstrom_1985@hotmail.com
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 502
Placering privata,alla:820
Placering privata,Föräldraskap och barn:174
Placering privata,Mode och design:212
Placering privata,Musik:31

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Konstiga chipssmaker

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 22:44
"Chipsoman som jag är... På tal om chips fick jag syn på en lista över konstiga chipssmaker världen över, de allra flesta från USA och Asien. Jag säger bara URK! Visst, vissa av smakerna gillar jag i sig, men som chips, nä fy! Chips med smak av ..."

Tisdag

PUBLICERAT: 2014-10-28, kl: 22:32
"Tisdag idag. Idag var jag ledig . Eller ja, ledig och ledig. Man kan väl knappt kalla det ledig när man tvättar och städar och lagar mat och allt, hehe. Men det är sådant som måste göras. Har haft en massa tid med Angela också. Vi har lekt med hennes ..."

Hybriddjur

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 22:53
"Haha, jag dör! Titta på de här hybriddjuren , det vill säga en korsning mellan olika djur. Tänk de människor som suttit och knåpat ihop de här bilderna. Jag garvar ihjäl mig, speciellt åt näsapefågeln och lejonmarsvinet, hahaha. Näsapefågel."