Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

 

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Memory

PUBLICERAT: 2015-09-14, kl: 23:28
"Idag har Angela spelat Memory för första gången. Jag hittade mitt gamla Memory i förrådet och tog med det, tänkte att det skulle vara kul att testa med Angela. Och visst tyckte hon att det var roligt, vi har spelat tre gånger ikväll, även om det inte ..."

Packat

PUBLICERAT: 2015-09-14, kl: 22:49
"Ikväll har vi packat det mesta inför resan. Två stora resväskor och två handbagageväskor blir det.Det är inte förrän man packar som man inser hur mycket plats allt tar :/ Vi tar ju med oss både kläder och grejer åt oss själva och presenter till familjen ..."

Stiltips hösten 2015!

PUBLICERAT: 2015-09-12, kl: 23:26
"En stor trend nu i höst som många verkar haka på är ponchon ! Ponchon finns i hur många olika modeller, material och färger som helst just nu. Och många köper dem! Det märks både på nätet och på jobbet att ponchon är ett nyckelplagg i höst. Här är några ..."