MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som nybliven mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: caroline_lindstrom_1985@hotmail.com
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 527
Placering privata,alla:810
Placering privata,Föräldraskap och barn:179
Placering privata,Mode och design:213
Placering privata,Musik:28

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Söndag

PUBLICERAT: 2014-06-01, kl: 21:33
"Söndag . Idag har det varit sista lediga dagen innan jag börjar på mitt nya jobb . Första gången imorgon som jag ska jobba igen på över 1,5 år. Känns lite märkligt, men väldigt roligt. Imorse slog det mig även att det var sista morgonen på flera dagar ..."

Lovely lace

PUBLICERAT: 2014-05-22, kl: 22:50
"Titta vilka otroligt fina spetstoppar ! Verkar som att man kan välja också om man ska ha axlarna uppe eller nerhasade, det vill säga så kallat off shoulder. Skulle gärna ha en i varje färg, men jag gillar nog ändå den svarta mest. Det är något speciellt ..."

Enkel myshörna på balkongen

PUBLICERAT: 2014-05-22, kl: 22:15
"Idag har det blivit en del balkonghäng , trots värmen. Eftersom vi sitter rätt mycket på golvet när Angela är med tänkte jag att det skulle vara trevligt med någonting mysigt och skönt att sitta på. Istället för att bara sitta på balkongmattan. Annars ..."