MaryCaroline

Publiceras av

MaryCaroline

Beskrivning: Caroline heter jag, född 1985 och bor i den lilla sörmländska staden Flen. Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och skönhet.

E-post: marycaroline@live.se
Ort: Flen

[Välj som favorit!]

MaryCaroline

MaryCaroline - alltid ärlig, aldrig provocerande!

Jag bloggar bland annat om livet som mamma och min vardag varvat med tankar och åsikter samt film, musik, mode och inredning. Min blogg är en blandblogg!
URL: http://marycaroline.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Flen
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lista: Hur naturlig är du?

PUBLICERAT: 2015-01-20, kl: 23:11
"Haha, hittade denna lista på Kissies blogg där man kryssar i ett antal påståenden och räknar poäng. Så, hur naturlig är jag? Och hur naturliga är ni? ;) Du har…. ( ) Mascara över 100 kr (x) En plattång (x) En locktång ( ) Designparfym ( ) Foundation ..."

Önskelista

PUBLICERAT: 2015-01-20, kl: 23:04
"Just det, fick ju frågor från olika håll om vad jag önskar mig i present. För er som inte vet fyller jag 30 på lördag , ångest, haha. Nej men, känner ingen ångest över det, snarare tvärtom faktiskt. Så jag har knåpat ihop en liten enkel önskelista för ..."

Wok med kyckling, potatis och grönsaker

PUBLICERAT: 2015-01-20, kl: 22:06
"Det blev rätt enkel mat idag: wok med kyckling, potatis och grönsaker . Bara att steka ihop potatis, kycklingfilé och wokgrönsaker tillsammans med de kryddor man vill ha. Voilá! Hade egentligen varit ganska gott att fylla något bröd med woken ..."