Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Det är vårt ansvar att skapa storyn om Sverige

PUBLICERAT: 2014-09-16, kl: 09:46
"Varför är det 13 % som väljer ett rasistiskt parti i ett svenskt val? Vad var det som gick så snett?  Det fanns i princip två vinnare i valet: SD och FI*. Politiskt står jag personligen långt från båda men det är intressant att fundera varför det var ..."

Den enkla sanningen: 13% valde rasism

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 16:23
"Occams rakkniv handlar om att det enklaste svaret med största sannolikhet är det rätta . Det är något man lär sig om man läser exempelvis vetenskapsfilosofi men är också vanligtvis använd i många andra sammanhang. Vi tenderar att addera olika raster på ..."

Då hade de inte funnits här – bästa kampanjen mot SD

PUBLICERAT: 2014-09-13, kl: 12:44
"När jag såg hennes bild så slog det mig rakt i magen. Om SD funnits förut och fått som de ville hade hon inte funnits. Och det skulle för mig vara en oerhört stor förlust. Min nära vän, min arbetskamrat, min kompanjon i # socialbydefault . Inget av det ..."