Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En fars dag

PUBLICERAT: 2015-11-08, kl: 22:05
"Inser att jag sitter och grunnar ganska mycket på dagen. Det är fars dag. Ser många uppdateringar som handlar om mina vänners pappor. Ser dagen som vanligt politiseras . Läser också texter om de som inte gör några uppdateringar . En text om fäderna som ..."

Deepavali

PUBLICERAT: 2015-10-31, kl: 12:37
"Minnas de som inte orkade. De som lämnade oss kvar. En armé som tunnas ur. Åren som går. Åren som försvinner in i mängden. Den eviga kampen mot demonerna. Deepavali. Alla helgona. Och jag landar ännu ett år. Överlevd. År för år. Övertid. Andas stilla."

Det här med att argumentera mot generaliseringar

PUBLICERAT: 2015-09-29, kl: 20:40
"För många år sen var jag kristen. Jag gick i kyrkan och jag blev sen präst. Efter en session in i framgångsteologin skulle jag nog vilja påstå att jag sen höll mig till den mycket liberala skaran av kristna, min bibeltolkning var långtifrån ..."