Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Spela skriva skriva spela

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 01:13
"Att skriva är som att spela. Skönheten ligger i helheten. Att få ihop ord, stycken, rytm och stil till att fungera. Det är lika svårt att skriva bra som att spela bra. Tänker på det när jag hjälper sonen med läxa. Han skriver en debattartikel. Vi hjälps ..."

På spaning i samtiden: det jag inte sett finns inte

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 13:50
"Senast idag var det personer som förklarade att Jan Gradvall har fel när han skriver om att folk anklagar Spotify för CD-döden. Det må vara så att Gradvall har fel men argumentet som personerna för fram är ”jag har aldrig hört någon nämna det ..."

Den där tjugoförsta och tjugosista

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 00:00
"Igår var jag på prisutdelning och kom på andra plats i Cision PR Influencer Award. Datadriven tävling om vilken pr-konsult som haft bäst utfall av sin medianärvaro. Två av väldigt många. Idag är det 13 år sedan jag stod utanför Borlängehälsan med ett ..."