Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

När klicken blir viktigare än pressetiken

PUBLICERAT: 2014-12-18, kl: 23:31
"Sociala medieflöden toppas plötsligt av en artikel från Kvällsposten om en familj som är djupt upprörda över hur de behandlats på sin all inclusive-resa av reseföretaget. En inte helt unik artikelvinkel och inte sällan viktig konsumentjournalistik när ..."

Det värsta som kunde hända

PUBLICERAT: 2014-12-04, kl: 00:07
"Extra val med allt. Ett ultrasupervalår. Vilken röra. Jag är skeptisk till att det för något gott med sig – extra valet. Och så borgerlig som jag än är så tycker jag det funnit drag av lätt åsneaktig istadighet från Alliansens håll när det gäller att ..."

Spela skriva skriva spela

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 01:13
"Att skriva är som att spela. Skönheten ligger i helheten. Att få ihop ord, stycken, rytm och stil till att fungera. Det är lika svårt att skriva bra som att spela bra. Tänker på det när jag hjälper sonen med läxa. Han skriver en debattartikel. Vi hjälps ..."