Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lilla grå.

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 14:37
"Det är lite mer än en vecka sen hon lämnade oss. Akut njursvikt. Hon var helt slut. Vi kunde inte göra mer. Hon fick somna in innan hon hade för ont igen. Hon fick en vecka till hemma hos oss. Lilla kärleken. Älskade lilla grå, älskade Yoda. Idag, när ..."

Det är vårt ansvar att skapa storyn om Sverige

PUBLICERAT: 2014-09-16, kl: 09:46
"Varför är det 13 % som väljer ett rasistiskt parti i ett svenskt val? Vad var det som gick så snett?  Det fanns i princip två vinnare i valet: SD och FI*. Politiskt står jag personligen långt från båda men det är intressant att fundera varför det var ..."

Den enkla sanningen: 13% valde rasism

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 16:23
"Occams rakkniv handlar om att det enklaste svaret med största sannolikhet är det rätta . Det är något man lär sig om man läser exempelvis vetenskapsfilosofi men är också vanligtvis använd i många andra sammanhang. Vi tenderar att addera olika raster på ..."