Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Leia Skywalker. Välkommen.

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 00:09
"Idag hämtade vi hem vår katt. En liten söt svartvit bondkatt som fötts i Uppsala och nu blir Borlängebo. Hon tar plats i familjen i en tradition av katter: Noomi, Yoda och nu Leia. Som dottern sa ”nu är vi en familj igen”. Vi är fem nu. Precis som det ..."

Tågmöte

PUBLICERAT: 2015-06-21, kl: 17:41
"(publicerat på Facebook 17e juni ) Försenat tåg. När det äntligen kommer ramlar ner i sätet. Skönt att det för en gång skull är framåt – då kan jag jobba. Snabbtåg bakåt är enda gången jag inte riktigt klarar av att göra något annat än att bara sitta."

När klicken får ta över integriteten

PUBLICERAT: 2015-06-06, kl: 10:20
"En av de klickraketer som @svtnyheter blivit så bra på är idag nyheten om att en rektor på en skola höjer betyget hos en elev mot betygsättande lärares vilja . Artikeln är välskriven och fylld av indicier på att det hela handlar om en rektor som inte ..."