Deepedition

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mina pengar, våra pengar, andras pengar

PUBLICERAT: 2015-12-28, kl: 21:57
"Bland framförallt sk ”flyktingskeptiska” liksom ett antal mer mörkblå sk liberaler finns det en syn att ”det är lätt att göra av med andras pengar” när det kommer till en diskussion om flyktingar eller migranter. Helt enkelt är grunden – de är personer ..."

De har en mission: den skrämmande hypotesen

PUBLICERAT: 2015-12-26, kl: 01:45
"Det är nästintill omöjligt att offentligt uttala sig om flyktingfrågan eller förr om EU-migranterna offentligt utan att det kom en eller flera personer i flödet som snabbt förklarade att man hade fel, att man var naiv, att man inte förstod. Jag har en ..."

Johanna är en hjältinna och jag väljer att stödja centerpartiet

PUBLICERAT: 2015-12-18, kl: 15:06
"En av de få filmer som jag börjat att gråta till är Johanna Jönssons tal i riksdagen inför det ödesdigra beslutet om id-kontroller för flyktingar. För mig har hösten varit jävlig. Det har till slut blivit för mycket att försöka fajta alla troll, alla ..."