DigitalPR

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

IZettle intervjuade oss om Snapchat

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 08:30
"Vi blev intervjuade av IZettle runt Snapchat. Den slutliga intervjun kan du hitta här . Dock sa vi mycket mer och vi fick möjlighet att publicera hela intervjun: Man brukar ofta prata om att Snapchat har hittat helt rätt bland unga men är svårt för ..."

Adapt or die – sociala medier och digitala trender 2016

PUBLICERAT: 2016-01-10, kl: 21:06
"Vi har gjort en podcast – ett samtal om den här bloggposten.  “Det kommer aldrig att gå så sakta igen som det gör nu” är en truism som ofta används bland oss som jobbar med digital utveckling. När man arbetat i frontlinjen med marknadsföring under några ..."

Vila i frid Annica Tiger

PUBLICERAT: 2016-01-06, kl: 21:15
"På Twitter ser jag ”RIP @annicatiger ”. Jag får sedan snabbt se att hennes dotter meddelar hennes bortgång på hennes FB-sida. En av de riktiga legendarerna inom svenska internet har gått bort idag. 20/8-97 Tja, varför lägger man upp en hemsida ..."