Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

DigitalPR

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

 

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bloggportalen är en epok som går i graven

PUBLICERAT: 2015-10-06, kl: 10:27
"En epok går i graven. Det är inte ofta en nedläggning av en sajt kan sägas vara ett synligt bevis på det men när nu Twingly berättar att klassiska Bloggportalen nu läggs ner i slutet av oktober så är det verkligen så. Epoken som går i graven är ..."

Svenskarna och sociala medier – siffrorna för 2015

PUBLICERAT: 2015-10-04, kl: 23:33
"Lyssna gärna på vår podd där vi diskuterar siffrorna. Svenskarna och Internet – sociala medierna Vi har fått möjligheten att förhandsläsa SOI2015 om sociala medier. Det är lite av en fest varje år när IIS presenterar siffrorna och när vi nu gått igenom ..."

Sociala medierevolutionen och du?

PUBLICERAT: 2015-10-01, kl: 22:57
"Av flera anledningar har jag haft anledning att fundera över sociala medier 2015. Det positiva i att de verkligen nu blir mainstream, att de blir en del av människors mediavardag och inte minst deras sociala vardag. Mer om det på måndag i den podcast ..."