DigitalPR

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag har ett chip i min hand

PUBLICERAT: 2014-12-01, kl: 00:02
"För en vecka sen opererade jag in ett RFID/NFC-chip in min vänster hand. För vissa coolt, för andra fullkomligt vansinnigt, för ytterligare andra oförståeligt. För mig en ganska självklar fortsättning på det övriga jag gör för att smälta samman det ..."

Den digitala folkligheten på Internetdagarna – samlade tweets och bilder

PUBLICERAT: 2014-11-30, kl: 11:35
"[View the story ”#Digitfolk på #ind14″ on Storify] The post Den digitala folkligheten på Internetdagarna – samlade tweets och bilder appeared first on Deepedition DigitalPR ..."

Facebook fimpar organisk räckvidd för hårdsäljande postningar

PUBLICERAT: 2014-11-24, kl: 08:00
"Facebook har annonserat en förändring i algoritmen. De kommer att minska organisk räckvidd för postningar men påtaglig säljande inriktning. En förändring som bygger på deras undersökning från användare – på sisådär några hundra tusen svar. En ..."