DigitalPR

Publiceras av

Deeped

Beskrivning: Creative planner och sociala mediestrateg på Strandh.DigitalPR (digitalpr.se) och sajten om allt det andra: deepedition.com.

Ort: Borlänge

Mina favoritbloggar:

> AdLand
Motivering: Åsk aka dabitch är min digitala mor, min reklamsyster och tja... om vi säger så här: det finns ingen som jag har så mycket att tacka för som henne. Och Adland. *bork bork*
> As Good as it gets
Motivering: En darling i branschen och i bloggosfären.
> Innan du fanns
Motivering: fd DVIJDVS. Ju.
> Lotten Bergman
Motivering: Hello det är ju Lotten liksom...

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Dialing down – en gryende trend

PUBLICERAT: 2015-11-23, kl: 00:03
"Att avgränsa sig och koppla ner vissa delar av ens sociala flöde är en sorts ”trend” som växer i skuggan av det som vi benämnde ”social media backlash” i trendspaningen inför året. Backlashen är där – delvis orkestrerad av det faktum att väldigt mycket ..."

Jag vann visst…

PUBLICERAT: 2015-11-19, kl: 21:07
"Jag vann. Helt ärligt trodde jag inte ens jag skulle komma med på listan i år. Det är lite som att vinna mitt ibland giganter. Tack. Det här är mitt tacktal: Jag ska be att få citera en sak från början: ”Att tillaga en kopp te är en konst och en ..."

Internetdagarna 2015: Den digitala människan

PUBLICERAT: 2015-11-02, kl: 21:20
"Det är dags att anmäla sig nu! Vi har arbetat fram vad vi tycker ett fantastiskt program. Det sprakar och spretar eftersom det är fyllt av massor av visioner, kunskap, olika vinklar på temat den digitala människan! Läs gärna intervjun med Deeped . Ur ..."