Maria L

Publiceras av

Maria Jinx Larsson

Beskrivning: En hård men rättvis tjej som har funderingar kring väldigt mycket och som är i ständig konflikt med Fru Fortuna. Men är bästis med Syster Sarkasm.

 

[Välj som favorit!]

Maria L

Vardagsfunderingar

Bloggar om livets upp och nergångar, glädje och sorg, män, mat, ishockey, teologiska fungeringar, granskar kritiskt kvällspressen och glädjs åt förlovningen mellan Victoria och Daniel.
URL: http://princessjinx.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 16
Placering privata,alla:2860
Placering privata,Humor:236
Placering privata,Sport och fritid:393
Placering privata,Vardagsbetraktelser:927

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Rena kakel!

PUBLICERAT: 2015-06-20, kl: 14:14
"Sällan är jag så nöjd med mig själv som när jag har rengjort kaklet i badrummet. Det är dock ett jäkla gnuggande så om jag någonsin gifter mig kommer jag att hävda att det är karlgöra och låta min man ta hand om det. Den här gången testade jag Fix ..."

Blek uppföljare

PUBLICERAT: 2015-06-10, kl: 21:22
"Peter Mays första bok i Lewis-triologin - "Svarthuset" - beskrev jag som "nästan magisk" . Uppföljaren - "Lewinmannen" - är inte lika vass. Det händer direkt ingenting. Fin Macleods är numera före detta poliskommissarie och har återvänt (för gott?) till ..."

Jag kommer aldrig tvivla på Karma igen

PUBLICERAT: 2015-06-02, kl: 15:51
"Ja, folk klagar på sommarvädret men personligen känns det som om juni kommit med det positiva flow som kom av sig lite på vägen i mitten av mars. Månaden kunde inte ha börjat bättre och maj kunde inte ha slutat sämre. I förrgår - sista maj - gjorde jag ..."