Maria L

Publiceras av

Maria Jinx Larsson

Beskrivning: En hård men rättvis tjej som har funderingar kring väldigt mycket och som är i ständig konflikt med Fru Fortuna. Men är bästis med Syster Sarkasm.

[Välj som favorit!]

Maria L

Vardagsfunderingar

Bloggar om livets upp och nergångar, glädje och sorg, män, mat, ishockey, teologiska fungeringar, granskar kritiskt kvällspressen och glädjs åt förlovningen mellan Victoria och Daniel.
URL: http://princessjinx.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 25
Placering privata,alla:3267
Placering privata,Humor:289
Placering privata,Sport och fritid:447
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1071

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ett steg närmre semestern

PUBLICERAT: 2014-12-20, kl: 14:05
"Min "to do"-lista just nu är hysteriskt lång. Och hysteriskt tråkig. Jobbrelaterade prov jag måste göra i dagarna bland annat. Samt fixa inför semestern. Idag har jag haft jour och passade då på att ansöka om mitt ESTA inför USA-resan. Så skönt att ha ..."

Vänliga ord från en främling

PUBLICERAT: 2014-12-20, kl: 09:44
"Det vore en lögn att säga att livet är på topp just nu. Det har varit ett oerhört utmanande år på många plan. Jag är sliten - både fysiskt och mentalt. De senaste månaderna har jag inte ens tränat lika frekvent som vanligt. Dels beroende på bristande ..."

Oväntat möte på gymmet

PUBLICERAT: 2014-12-14, kl: 15:48
"Det är verkligen inget fel på min träningsmotivation just nu. Däremot har tiden inte alltid räckt till som jag önskat samt att jag dragits med en envis inflammation i vänster axel och i veckan fick jag en muskelsträckning i höger vadmuskel (på ..."