Maria L

Publiceras av

Maria Jinx Larsson

Beskrivning: En hård men rättvis tjej som har funderingar kring väldigt mycket och som är i ständig konflikt med Fru Fortuna. Men är bästis med Syster Sarkasm.

 

[Välj som favorit!]

Maria L

Vardagsfunderingar

Bloggar om livets upp och nergångar, glädje och sorg, män, mat, ishockey, teologiska fungeringar, granskar kritiskt kvällspressen och glädjs åt förlovningen mellan Victoria och Daniel.
URL: http://princessjinx.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 10
Placering privata,alla:3445
Placering privata,Humor:295
Placering privata,Sport och fritid:485
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1150

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Godkänd semesterdeckare

PUBLICERAT: 2015-05-20, kl: 10:37
"Det har gått nästan sex år sedan jag läste en bok av Lars Bill Lundholm . Då var det "Gamla stan -morden" . En bok som gav mig fruktansvärt motbjudande eftersmak i munnen (orsaken till detta kan ni läsa HÄR ). Men eftersom hans tre första böcker om Axel ..."

Redan maj och VM-premiär

PUBLICERAT: 2015-05-01, kl: 19:33
"Tiden rullar på väldigt fort just nu. Inte ett enda blogginlägg hann jag med i april. Redan maj och jag har en mentalt utmanande månad framför mig. Ett anmärkningsvärt märkligt jobbschema och jag ska vara utan min PT i en hel månad (han har lite andra ..."

Tung period

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 07:25
"Jag har långledig helg. Och den behövdes. Inte sedan terrordåden 2001 har någonting påverkat mig så mycket som veckans flygkrasch i Alperna. Jag försöker stänga ute skvallerpressens spekulationer och konspirationsteorier och istället vänta på den ..."