Maria L

Publiceras av

Maria Jinx Larsson

Beskrivning: En hård men rättvis tjej som har funderingar kring väldigt mycket och som är i ständig konflikt med Fru Fortuna. Men är bästis med Syster Sarkasm.

 

[Välj som favorit!]

Maria L

Vardagsfunderingar

Bloggar om livets upp och nergångar, glädje och sorg, män, mat, ishockey, teologiska fungeringar, granskar kritiskt kvällspressen och glädjs åt förlovningen mellan Victoria och Daniel.
URL: http://princessjinx.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 16
Placering privata,alla:3111
Placering privata,Humor:267
Placering privata,Sport och fritid:436
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1006

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tung period

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 07:25
"Jag har långledig helg. Och den behövdes. Inte sedan terrordåden 2001 har någonting påverkat mig så mycket som veckans flygkrasch i Alperna. Jag försöker stänga ute skvallerpressens spekulationer och konspirationsteorier och istället vänta på den ..."

Marklund snubblar på mållinjen

PUBLICERAT: 2015-02-25, kl: 20:42
"Den här är bra. Faktum är att "Lyckliga gatan" nog är det bästa Liza Marklund skrivit om Annika Bengtsson sedan de två första böckerna i serien. Den före detta riksdagsmannen - och numera riskkapitalisten - Ingemar Lerberg hittas mycket svårt torterad ..."

Jag har blivit med PT

PUBLICERAT: 2015-02-25, kl: 20:02
"Min plan för 2015 är att investera i mig själv. Redan i slutet av förra året hade jag bestämt mig för att skaffa mig en PT. Orsaken till detta var att jag kände att jag inte kom någonstans i min träning, började tappa motivation och jag behövde någon ..."