Maria L

Publiceras av

Maria Jinx Larsson

Beskrivning: En hård men rättvis tjej som har funderingar kring väldigt mycket och som är i ständig konflikt med Fru Fortuna. Men är bästis med Syster Sarkasm.

[Välj som favorit!]

Maria L

Vardagsfunderingar

Bloggar om livets upp och nergångar, glädje och sorg, män, mat, ishockey, teologiska fungeringar, granskar kritiskt kvällspressen och glädjs åt förlovningen mellan Victoria och Daniel.
URL: http://princessjinx.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 7
Placering privata,alla:3284
Placering privata,Humor:294
Placering privata,Sport och fritid:426
Placering privata,Vardagsbetraktelser:1058

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kvarg med päron

PUBLICERAT: 2015-07-09, kl: 05:14
"Allt blir bra med päron. Förra veckan fick jag äntligen tag på Arlas nya kvarg med päron (på Pressbyrån på Landvetter av alla ställen). Det blev min "kvällsdessert" efter en lång arbetsdag. BETYG: 4 av ..."

Inredningshöst

PUBLICERAT: 2015-07-08, kl: 10:31
"Redan nu varnar jag för att jag kommer att blogga mycket om renovering och inredning i höst då hela lägenheten ska göras om. Just idag har jag jour - och det regnar ute - vilket gav mig tid att kolla på nätet efter nya vitvaror. Vilket inte är det ..."

Besök hos Leila

PUBLICERAT: 2015-07-07, kl: 09:26
"I slutet av förra veckan var jag ute på en jättetrevlig jobbslinga med tre nätter i Göteborg . I fredags tog jag en lång promenad kors och tvärs över hela stan och stannade bland annat till på Leilas General Store som öppnat på Södra Larmgatan 13. Det ..."