Ego Life

Publiceras av

Emma

Beskrivning: Jag älskar kläder och shopping, det är lite utav en hobby! Även inredning ligger mig varmt om hjärtat, likaså resor och äventyr! ♥

E-post: emma.gw@live.se
Ort: Örebro

[Välj som favorit!]

Ego Life

Ego Life

Jag älskar kläder och shopping, det är lite utav en hobby! Även inredning ligger mig varmt om hjärtat, likaså resor och äventyr! ♥
URL: http://egolife.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Örebro
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

E S S I E

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 00:19
"ESSIE, nr 73, Cute as a button! Slog på stort och köpte ett lite dyrare nagellack, blev helt kär i färgen, och hoppas att det ska sitta länge. Köpte även något fantastiskt som MAVADRY, lacket torkade verkligen på ett kick. Helt magiskt skönt ..."

Det stavas S E M E S T E R

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 00:12
"Åh, vad jag har längtat efter denna dag! Och äntligen kom den, första dagen av tio dagars välförtjänt och välbehövd ledighet, Halleluhliah! Klev upp hyfsat i tid, elva, och mötte upp mamma för en sväng på stan. På listan stod nagellack och baslinnen ..."

C L E A N rain

PUBLICERAT: 2014-08-14, kl: 01:52
"Denna härliga doft trillade ner i brevlådan idag. Beställde från parfym.se som är en fantastisk sida, väldigt bra priser och supersnabb leverans. 60 ml kostade 349kr jämfört med 6-700kr i butik, och jag fick leverans en dag efter att jag lagt ordern ..."