Ego Life

Publiceras av

Emma

Beskrivning: Jag älskar kläder och shopping, det är lite utav en hobby! Även inredning ligger mig varmt om hjärtat, likaså resor och äventyr! ♥

E-post: emma.gw@live.se
Ort: Örebro

[Välj som favorit!]

Ego Life

Ego Life

Jag älskar kläder och shopping, det är lite utav en hobby! Även inredning ligger mig varmt om hjärtat, likaså resor och äventyr! ♥
URL: http://egolife.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Örebro
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

MIDSOMMARDAGEN KARLSKRONA

PUBLICERAT: 2014-06-22, kl: 20:48
"På midsommardagen åt vi först storfrukost med hela gänget ute i flymen och spelade en volleybollmatch innan vi styrde kosan in mot city. Vi var ett gäng på åtta pers som åkte in till stan för att käka lunch på Marinmuseet ute på Stumholmen. Därefter ..."

MIDSOMMARAFTON I FLYMEN

PUBLICERAT: 2014-06-21, kl: 23:14
"Obligatorisk midsommarstång! Långbord, nära och kära, allsång och jordgubbstårta, underbart! Eira, Rex, Disel och Cicci, vilka raringar, goare finns inte! ♥ Bilderna får tala i stort sett för sig själva, men det var iallafall en underbar midsommar med ..."

KARLSKRONA LÖVMARKNADEN

PUBLICERAT: 2014-06-21, kl: 23:06
"Efter ett fåtal timmars sömn och sex timmars bilfärd var vi äntligen framme i ett soligt Karlskrona och Lövmarknaden var i full rulle.. Vi åt lunch på vid gamla vattentornet och tog oss en välförtjänt liten "semesteröl". Senare på kvällen gick vi på ..."