Ego Life

Publiceras av

Emma

Beskrivning: Jag älskar kläder och shopping, det är lite utav en hobby! Även inredning ligger mig varmt om hjärtat, likaså resor och äventyr! ♥

E-post: emma.gw@live.se
Ort: Örebro

[Välj som favorit!]

Ego Life

Ego Life

Jag älskar kläder och shopping, det är lite utav en hobby! Även inredning ligger mig varmt om hjärtat, likaså resor och äventyr! ♥
URL: http://egolife.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Örebro
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

It's time!

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 22:52
"Ja, nu är det dags att ta ett par djupa andetag och stirra verkligheten i vitögat. Sommaren har passerat och hösten är inte mer än ett par timmar bort. Imorn är det således första september, vilket innebär att sommarlovet är slut och att det är dags att ..."

E S S I E

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 00:19
"ESSIE, nr 73, Cute as a button! Slog på stort och köpte ett lite dyrare nagellack, blev helt kär i färgen, och hoppas att det ska sitta länge. Köpte även något fantastiskt som MAVADRY, lacket torkade verkligen på ett kick. Helt magiskt skönt ..."

Det stavas S E M E S T E R

PUBLICERAT: 2014-08-18, kl: 00:12
"Åh, vad jag har längtat efter denna dag! Och äntligen kom den, första dagen av tio dagars välförtjänt och välbehövd ledighet, Halleluhliah! Klev upp hyfsat i tid, elva, och mötte upp mamma för en sväng på stan. På listan stod nagellack och baslinnen ..."