I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Slutreplik om VA i VT

PUBLICERAT: 2015-11-20, kl: 09:06
"Debatten om kommunens hantering av VA har böljat sedan vi och några andra lyft frågan i "media" - som man lokalt kallar Västervikstidningen. I dag försöker vi, i lite förtäckta ordalag, förklara för Kommunalrådet och bolagets ordförande att de handskas ..."

Såja - nu vaknar dom

PUBLICERAT: 2015-11-13, kl: 08:07
"I går beslutade den lilla kommunens politiska revision att granska VA-verksamheten. Detta efter att vi, en annan privatperson och lokaltidningen skrivit om missförhållandena. VA och renhållning skall tillhandahållas enligt självkostnadsprincipen vilket ..."

VT går på vår linje

PUBLICERAT: 2015-11-11, kl: 07:49
"I dagens VT skriver den nye ledarskribenten , Jakob Styrenius, om riskerna med "smygbeskattning" genom kommunala bolag. Han använder det faktum att vi reagerat på detta i sin artikel. Ledaren lyder som följer (hoppas det är OK att plocka in den här): ..."