I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

 

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Risktagande

PUBLICERAT: 2015-08-25, kl: 09:23
"Inspirerad av Lennart Bengtssons inlägg på Lars Berns blogg Anthropocene tänkte jag ge er lite tankegods om de två stora riskområdena vi befinner oss i för närvarnde. Migrationen, Invandringen och därmed integrationen Under det kommande året förväntas ..."

Matproduktionen

PUBLICERAT: 2015-08-24, kl: 08:57
"Det är ju tvivelsutan så att vi alla behöver mat. Om vi inte kommer på något riktigt fiffigt måste vi producera vår mat genom att använda den jord vi är satta att förvalta. Så har vi alltid gjort och så kommer vi att göra så länge vi finns."

Viktiga funktioner i ett samhälle

PUBLICERAT: 2015-08-21, kl: 08:45
"Många civilisationer har kommit och gått i mänsklighetens historia. Sällan vet vi varför de upphörde. Vi kanske bara vet att de funnits och fortfarande kan vi njuta av resterna, oftast i form av fantastiska byggnader. Några samhällen har kanske nte gått ..."