I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Lögnens skyar över Västervik börjar skingras

PUBLICERAT: 2014-07-15, kl: 11:50
"Ni som följt IGT, som uppdateras sparsamt nu för tiden, har säkert noterat skandalen med Gotlandsbåten. Som ett alternativ till den gängse trafiken som går mellan Nynäshamn respektive Oskarshamn till Gotland försökte öns lokale och delvis beryktade ..."

Så var det färdigpratat

PUBLICERAT: 2014-07-03, kl: 11:24
"Gotlandsbåten AB lägger ner trafiken . De vill köra 2015 - säger dom. OK, nu har dom fått sin chans att testa en hypotes om lönsam Gotlandstrafik under sommaren. Det funkade inte, vilket sannolikt flera rederier räknat ut för länge sedan eftersom den ..."

I dag smäller det - eller?

PUBLICERAT: 2014-06-24, kl: 09:38
"Andra gången premiärturen sköts upp, vilket meddelades förra veckan, lovades det samtidigt att båten skulle lämna Piraeus i dag, tisdag. Då skulle de hinna fram, fixa svenska tester, lotsar, bunkring etc. för avgång mot Gotland den 4/7. I dag har den ..."