I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nya intryck...

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 20:11
"... är alltid bra. Det piggar upp att få komma ifrån den närmaste ankbaljan. Min hustru och jag brukar ta oss en sväng så här i månadsskiftet januari februari, just när jagandet är över, kylan håller oss i ett järngrepp och livet är allmänt trist. Så ..."

Varför ljugs det så i klimatfrågan?

PUBLICERAT: 2016-01-25, kl: 09:04
"Alla vet att det inte är bra att ljuga. Man kan förvisso ha många filosofiska debatter om vad lögn är eller inte är. När offentligheten halkar på sanningen kanske det inte resulterar i att vederbörande blir tagna med fingrarna i syltburken eftersom det ..."

Det blev som dom ville

PUBLICERAT: 2016-01-15, kl: 15:50
"Kommunstyrelsen beslutade om investeringen i hamnen under gårdagens möte. Då är det demokrati, då är det majoriteten som bestämmer. Sånt är livet. Nu återstår det att se hur det går med renovering , färjetrafik och hamnoperatör . Jag har en känsla av ..."