I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

 

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sopimporten upphör - inte

PUBLICERAT: 2015-07-28, kl: 08:45
"Jag skrev för ett tag sedan att den debatterade importen av sopor från andra sidan Nordsjön skulle upphöra. Sista lasset skulle gått i fredags och hamnen skulle vara tom. Nu blev det inte så - tågproblem sades det, vilket är en relevant undanflykt i ..."

Krock i PK-grytan

PUBLICERAT: 2015-07-21, kl: 11:31
"Vårt tillvaro har förändrats mycket under senare år, tycker många av oss som är i den. Självklart står ett samhälle under ständig förändring och lika självklart är det de levande som tycker att det är det största som någonsin hänt. Det är bara några ..."

Sopinporten upphör

PUBLICERAT: 2015-07-11, kl: 06:46
"Kommunens inspektörer tog sina luktorgan, for ut till hamnen och konstaterade att lukten från de Irländska och Engelska soporna var en sanitär olägenhet. Därmed stoppas hanteringen. Bra så. Varför kunde det här hända? I grund och botten beror det på att ..."