I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fisk ruttnar fort, gäster ruttnar efter tre dagar och politiken förr eller senare

PUBLICERAT: 2014-10-09, kl: 15:32
"BÖRJAN VARNING! IGT skriver för framtiden - det skall vara kul att läsa någon gång. Denna post innehåller ironi, symbolik och kan vara abstrakt. Denna post gör inte anspråk på att vara "sann". Läses på egen risk. VARNING SLUT! Nu skall jag berätta om en ..."

Valet är över

PUBLICERAT: 2014-09-15, kl: 17:36
"BÖRJAN VARNING! IGT skriver för framtiden - det skall vara kul att läsa någon gång. Denna post innehåller ironi, symbolik och kan vara abstrakt. Denna post gör inte anspråk på att vara "sann". Läses på egen risk. VARNING SLUT! Så var det klart - valet ..."

Sista kolumnen i VT

PUBLICERAT: 2014-08-11, kl: 09:16
"Jag hoppas inte att det är den sista, utan den senaste. Inom ramen för "ståndskolumnerna" så är det den sista. Denna gång behandlar vi våra tankar inför valet. Mitt bidrag publicerades i början av augusti. Den löd så som följer: Det närmar sig – men ..."