Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

 

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ytterligare ett steg i bioenergins värld

PUBLICERAT: 2015-10-08, kl: 12:31
"I veckan tog jag, familjen och gården ett stort steg i det här med produktion av värme. Sedan närmare femton är tillbaka har vi haft en stor pelletspanna som producerat hetvatten för distribution i ett ca. 1.200 meter långt kulvertsystem mellan alla ..."

Klimatet går inte att förutse

PUBLICERAT: 2015-09-22, kl: 08:39
"I dag skriver en av våra få riktiga klimatforskare, Lennart Bengtsson , förtjänstfullt om svårigheterna att förutse väder på lång sikt, klimatet allmänhet och i synnerhet klimat på lokal nivå. Ni har säkert sett de där kartorna om hur hemskt det kommer ..."

En liten vardagsKafka

PUBLICERAT: 2015-09-21, kl: 16:31
"Jag har länge funderat på det här med tåg kontra bil. Lite svepande sägs det underförstått att tåg alltid är bättre än biltrafik eller i lite större sammanhang att kollektivtrafik alltid är bäst. Jag har ställt mig lite tvekande inför detta. Om det bara ..."