I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

 

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nu hettar det till!

PUBLICERAT: 2015-02-02, kl: 16:26
"Efter Kammarrättens dom i mitten av januari, där man upphäver fullmäktiges beslut att återkalla uppdragen för kommunstyrelsens ledamöter, har det varit febril aktivitet i den lilla kommunen där ute någon stans i vårt avlånga land. Konsekvensen av domen ..."

Dribbel med Kommunala medel

PUBLICERAT: 2015-01-25, kl: 07:29
"Mycket tyder på att fadäsen med att lösa upp Kommunstyrelsen bara är toppen, om än en sylvass, på vanskötselns och makthungerns isberg. Härom dagen visade det sig att den obehöriga Kommunstyrelsen eller vem det nu är som beslutat (ovisst i skrivande ..."

Vilse i pannkakan

PUBLICERAT: 2015-01-17, kl: 07:01
"I den här bloggposten tänkte jag följa upp händelseförloppet i den där lilla kommunen som fick en kammarrättsdom emot sig efter det att M och S helt sonika, mitt i mandatperioden, löst upp kommunstyrelsen för att därefter sätta till en ny som mycket ..."