I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Fem år har gått - fem stora "klimatkonferenser" har passerat.

PUBLICERAT: 2014-12-15, kl: 08:32
"IGT startade i samband med den stora klimatkonferensen i Köpenhamn för fem år sedan. Ni minns den där konferensen som skulle resultera i ett globalt avtal för att rädda jorden, eller snarare mänsklighetens livsvillkor på jorden. Jorden klarar sig ..."

Nätet rasar!!!!....

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 09:33
"Gotlandsbåten ställer in 2015 och kanske även 2016 och VTs läsare rasar. Vi får veta mer under dagen . Jag återkommer med kompletteringar i denna blogpost. I och med det är nog sista ordet sagt i denna tragikomiska histora. Då blir det väl ingen ..."

Politiken spårar ur?!

PUBLICERAT: 2014-11-18, kl: 14:36
"Tiden är ur led - som dom säger. Antagligen har det sagts i alla tider. I efterhand tycker man att det var bättre förr och i nutiden ter sig den annalkande framtiden allt annat än ljus (vilket jag kommer att ägna mig åt nedan). Vad är det nu då? Det är ..."