I grevens tid

Publiceras av

Wolter Stackelberg

Beskrivning: Jag är en medelålders man som bor i på landet i nordöstra småland. Jag bloggar om saker som påverkar vårt liv i stort och smått. Det blir en hel del klimatfrågor, villkor för överlevande på landet och annat som berör

E-post: wolter@localweb.nu

[Välj som favorit!]

I grevens tid

En vardagslig plats för tankar om livet på landet, mänsklighetens spratt med sig själv, nu- då- och

En medelålders man. En skogs, jakt och naturintresserad man. En familjefar. En frånskild man med utökad familj. En typisk "klimatskeptiker" (har jag förstått av AGW förespråkare). En ekonomiutbildad man. En man med IT bakgrund - frånsprungen dock. En avdankad lokalpolitiker. En motvallskärring. En glad skit. Ja, som ni ser är det inte så lätt att sätta ett epitet på en människa - det beror på infallsvinklar och beröringspunkter. Vi får väl se var detta bär hän och om mina små punkter stämmer *S*. Vill du maila mig kan du göra det på wolter (at) localweb.nu PS. Visst är det vackert på vintern? Dom säger att vi inte skall få uppleva det mer - men det får vi - år efter år *S* DS.
URL: http://igrevenstid.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Kolumn i VT, April

PUBLICERAT: 2014-04-08, kl: 08:50
"Här kommer senaste kolumnen i VT. Jag hade tänkt köra lite hållbart, biologisk mångfald och andra motsägelsefulla floskler några gånger framöver. Alla pratar om det men ingen vet vad det är, vart vi vill nå, hur vi skall komma dit och när vi är där. Ett ..."

Vindkraftsmöte i Kinda

PUBLICERAT: 2014-03-22, kl: 10:03
"I veckan var jag på ett möte i Hycklinge angående E.ons planerade vidkraftsindustri. Det var i alla stycken en bedrövlig tillställning. Folkpartiet, som är emot projektet, hade kallat Kommunstyrelsens ledamöter till en debatt om vindktsftsprojektet i ..."

Kolumn i VT, Mars

PUBLICERAT: 2014-03-05, kl: 09:05
"Här är månadens kolumn i VT . Jag fortsätter på maktspåret. Förra gången var det maktdelning, nu gäller det maktfullkomlighet och dödssynden högmod. Jag tror nämligen inte att man kan styra en värld, en världsdel, ett land eller en kommun med ..."