Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Läsrapport juli–augusti 2014

PUBLICERAT: 2014-08-31, kl: 16:51
"C S Lewis: Kan man vara kristen? (best of) C S Lewis: Utflykt från tyst planet (sf) C S Lewis: Perelandra (sf) Stephen King: Flickan som älskade Tom Gordon Rebecca Walker: Black, white and jewish – autobiography of a shifting self C S Lewis: Vredens tid ..."

Mary Stewart: Kärleksdrycken

PUBLICERAT: 2014-08-30, kl: 16:50
"Att det tar en vecka att läsa ut en "enkel, en relativt enkel kärlekshistoria" på 224 sidor, det är egentligen inget betyg på boken utan mer ett mått på hur lite jag läser just nu. En ensam flicka, en udda moster, ett arv och ett vackert hus. Släng in ..."

Näe, Evelyn Waugh, inte nu igen!

PUBLICERAT: 2014-08-25, kl: 19:04
"Första delen i Evelyn Waughs krigstrilogi, Män i vapen, var strålande satir och skarpögd psykologi nästan hela vägen fram till alldeles på slutet när det händer en sak som gör att jag inte står ut med den. Usch. Ja, jag vet att EW skrev i en helt annan ..."