Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

 

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

43 dagar med Kristin Lavransdotter?

PUBLICERAT: 2015-07-04, kl: 09:01
"”Den tar jag en sommar” har jag tänkt när blicken glidit förbi Sigrid Undsets tegelsten Kristin Lavransdotter i hyllan. Nu blev det denna sommar, när jag jobbar nästan hela tiden och är trött på kvällarna. Oftast läser jag 20 sidor per kväll. Av 863."

Läsrapport maj–juni 2015

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 19:15
"Melanie McGrath: Där ingen har gått (deckare) Owe Wikström: Långsamhetens lov (ljudbok) Dorothy L Sayers: Lord Peter Wimsey och andra figurer (korta detektivberättelser) Ann Cleeves: Dött vatten (deckare) Josefin Holmström: Antarktis Sara Danius: ..."

Sommar-tv: Orange is the new black

PUBLICERAT: 2015-06-28, kl: 09:14
"Det är så många skämt och så mycket snabbkäftad komedi i första halvan av säsong tre att jag/vi tänker att vi ska släppa serien. Ingenting händer, de bara tjafsar och är roliga. Ingen SVÄRTA. Men så mot slutet börjar det bränna till! Och nu några dagar ..."