Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

 

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Boktips: Det grönare djupet av Johanna Nilsson

PUBLICERAT: 2015-05-26, kl: 18:00
"Här berättar jag om Johanna Nilssons Det grönare djupet, som är en sorts fristående fortsättning på Karin Boyes Kallocain. Sändes i fredags i Minuter till helg i 24Corren. Jag har bloggat om boken här , och sen dess har sambon hunnit läsa om Kallocain ..."

Patricia Briggs: Dead heat

PUBLICERAT: 2015-05-25, kl: 18:30
"Alpha och Omega-böckerna har blivit mer och mer av favoriter hos mig, mer än Mercy Thompson. Det är en väldigt stark start på den här. Chelsea drabbas av kraftig huvudvärk på väg hem med sina små barn i bilen, och blir sen argare och argare. Den stora ..."

Johanna Nilsson: Det grönare djupet

PUBLICERAT: 2015-05-18, kl: 18:10
"Den starkaste bilden jag bär med mig från ”Det grönare djupet” är när Linda Kall betraktar en jättekatt som smidigt rör sig på besök i hennes trädgård. Den är mäktig, stolt och stark. Inte det minsta hotfull. Efteråt går Linda till Palatsets källare och ..."