Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ia Genberg: Söta fredag

PUBLICERAT: 2016-02-10, kl: 16:48
"Det stinker sopor i Stockholm, denna fredag i augusti när större delen av Ia Genbergs debut utspelar sig. Och är det inte denna fredag så är det en annan fredag, oftast i berättaren Max liv men ibland i Tobbes, Tess, Flemings eller kanske Bims. Jag ..."

Bodil Malmsten 1944–2016

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 12:05
"”Man borde tala om döden”, tänker författaren, ”den för alla gemensamma, den punkt som ger människolivet dess form.” Författaren bestämmer sig för att läsa en dikt om döden, men hejdar sig vid minnet av den skrikande kvinnan i Farsta. Läs på ..."

Torgny Lindgren: Ljuset

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 08:48
"Där kaninerna är, där förblir ingenting som det har varit. Vilken underbar berättare han är, Torgny Lindgren. Jag älskar västerbottniskan — han gick åt Ume — och de stora spörsmålen, de existentiella frågorna, som ställs av de till synes enkla ..."