Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

 

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sorry Gabriel

PUBLICERAT: 2015-03-28, kl: 08:12
"Fylld av förväntan började jag på Kärlek i kolerans tid av Gabriel Garcia Marquez och jodå, han målar med orden och det är stickspår och det är papegojor och det är miljöer och människor som levt i många år och har en rad hemliga tankar och dolda ..."

Michael Chabon: The Yiddish Policemen’s Union

PUBLICERAT: 2015-03-21, kl: 11:58
"Underbart återseende! Jag älskade den här första gången jag läste den och jag älskar den nu. 400 sidor läsfest med hårdkokt berättarglädje, under den kontrafaktiska fiktionen att judarna förlorade kriget om Israel 1948 och kastades ut ur Jerusalem."

Kate Atkinson: I museets dolda vrår

PUBLICERAT: 2015-03-18, kl: 21:06
"Starten var precis som jag mindes den. Vi får följa Ruby Lennox redan från tillblivelseögonblicket, när något som kan kallas medvetande vaknar till i hennes (ofrivilliga) mors livmoder. Sen dröjer det till februari innan hon föds, ännu ett februaribarn ..."