Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Film, teater, radio och TV:15
Placering, Litteratur och skrivande:38

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nurse Jackie-maraton med spoliers

PUBLICERAT: 2014-11-22, kl: 20:18
"Jag har återsett Edie Falco i rollen som nurse Jackie, såg om säsong två och sen säsongerna tre, fyra och fem i rask följd. Underbart! Nurse Jackie är fantastisk på sitt jobb som traumasjuksköterska på akuten på All Saints Hospital i New York. Kunnig, ..."

Mary Stewart: The Crystal Cave

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 16:00
"Jag har glömt tillräckligt mycket av Kristallgrottan för att det här ska kännas spännande igen, samtidigt som jag fläckvis minns händelser och personer som gamla vänner. Perfekt comfort read, tyckte jag förra gången, och jag tycker likadant nu. Myrddin ..."

Misslyckad skräck

PUBLICERAT: 2014-11-15, kl: 20:41
"På nåt vis hör sjukdom och skräckläsning ihop för mig. Kanske för att när man känner sig eländig är det skönt att läsa om hur eländigt andra har det. Och så är det inte så intellektuellt krävande. Plus att när man har feber kan man få intressanta ..."