Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

 

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Svensk litteraturhistoria enligt Göran Hägg

PUBLICERAT: 2015-10-02, kl: 18:15
"Ikväll bläddrar jag i den här och läser där det faller mig in. Tack Göran Hägg , du spränglärde litteraturvetare och vasse debattör. 68 år känns snålt. Och jag kom mig aldrig för att läsa nyckelromanen Doktor Elgcrantz eller Faust i Boteå, om folk på ..."

Imre och jag i kväll

PUBLICERAT: 2015-09-28, kl: 19:20
"Ännu en åldrad, deprimerad man vars kropp börjar förfalla. Vad är det med mig? Jag har väl aldrig gillat sånt. Eller så är det dags nu. Imre Kertész skriver ur ett mörker, ur sin plåga, ur Auschwitz. Alltings referenspunkt är Auschwitz. Efter ett ..."

Delrapport om makarna Nixon

PUBLICERAT: 2015-09-23, kl: 19:57
"Pat och Dick har legat länge bortglömda, men så fick jag ett ryck och läste andra tredjedelen. Här handlar det om deras vicepresidentår, de var ju vicepresidentpar under Eisenhowers åttaåriga presidenttid, och framför allt Pat får ofta rycka ut istället ..."