Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

 

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Radiotips: Dear Sugar

PUBLICERAT: 2015-07-28, kl: 19:28
"Universum har goda nyheter för de ensamma, längtande och förvirrade själarna därute. Dear Sugar! I min ständiga jakt på Ett Riktigt Bra Radioprogram, ni vet ett sånt där som får en att förundras, bli generad, och tänka nya tankar, har jag upptäckt Dear ..."

Nej, Österberg, din tystnad är inte min

PUBLICERAT: 2015-07-25, kl: 18:29
"Jag är tacksam över att jag kommit över det där plikttrogna läsandet, ”har man börjat ska man avsluta”, som jag höll på med förut. För ibland är det bara så att en bok inte är för mig. Tystnad är ett ämne jag tycker är oerhört spännande. Jag har provat ..."

Toni Morrison: Hem

PUBLICERAT: 2015-07-23, kl: 19:37
"Jag har tillbringat några fantastiska timmar med radioföljetongen, som jag laddade ner i februari och sen inte har hunnit lyssnat på. En sommarförkylning senare är mitt liv rikare. Hem är en sån där tät, innehållsrik och känslomässigt djup roman som ..."