Snowflakes in rain

Publiceras av

Snowflake

Beskrivning: Manisk läsare som föredrar fiktion framför verklighet. Läser mest romaner, gärna science fiction, deckare och en och annan novell och dikt. Fastnar också för vissa tv-serier.

 

[Välj som favorit!]

Snowflakes in rain

Manisk läsare med utsökt smak

Jag föredrar en bra bok framför verkligheten, läser mycket och fort. Romaner, deckare, science fiction, serier och en liten dikt då och då. Och så tittar jag på tv-serier. Bästa radion görs av BBC.
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: maj, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Läsrapport juli–augusti 2015

PUBLICERAT: 2015-09-01, kl: 18:50
"Sigrid Undset: Kristin Lavransdotter (best of 2015, nobelpristagare) Nevada Barr: Pumaspår Anne Lamott: Hard laughter Josephine Pym: Miss Pym disposes Toni Morrison: Hem (radioföljetong, nobelpristagare) (delar av Eva Österberg: Tystnader och tider, ..."

Äntligen klar med Dhalgren

PUBLICERAT: 2015-08-31, kl: 19:31
"Jag satsade hårt i helgen och idag, med både pendlingsläsning och lunchläsning, och nu — äntligen! — är jag klar med Dhalgren. Det var en upplevelse kan jag säga, på gott och ont. Jag ledsnade på gängkonversationerna mellan skorpionerna, och jag ..."

Delrapport Dhalgren av Samuel Delany

PUBLICERAT: 2015-08-23, kl: 16:52
"Det här är tegelstenarnas sommar. Detta är den tredje boken jag gett mig på som går över 700 sidor, med god marginal. 800 till och med, den här. Dhalgren ingår i SF Masterworks men klockren science fiction tycker jag inte att den är hittills. Däremot ..."