Emilie's

Publiceras av

Emilie's

Beskrivning: Emilie heter jag och bor här i Linköping med mina fina familj som består av min sambo Linus och våra två fina söner Rasmus & William. Vi har precis flyttat in i vårat stora hus och har flera års renovering framför oss. Här får ni en liten glimt av våran vardag, allt vad det innebär att vara småbarnsförälder och följa vår renovering i huset. Innerst inne är jag en riktig partypingla, även fast det blir mindre av det nu när jag är förälder, gillar mode och älskar att baka & laga mat och delar gärna med mig av recept och tips. "En sida om allt" helt enkelt ;) Hoppas ni gillar bloggen!

Ort: Linköping

[Välj som favorit!]

Emilie's

Bildrik blogg om bla. småbarnsliv och renovering av vårat drömhus.

Tvåbarnsmamma, renovering av drömhuset, mat & bakinspiration, mode och vardagstankar. A piece of our life!
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2007
Ort: Linköping
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

BLOGGFLYTT

PUBLICERAT: 2010-12-13, kl: 21:17
"Från och med nu kommer jag att blogga med wordpress och det här är min nya bloggadress:http://www.ensidaomallt/EmilieHela min blogg är flyttad dit och inom en tid så kommer jag att ta bort min blogg på blogg.se. Så se till att börja prenumerera på min ..."

Morning

PUBLICERAT: 2010-12-13, kl: 07:47
"Jag har precis varit och lämnat in bilen på Appelskogs och jag hade tänkt att ta en skön promenad hem. Tror ni att jag orkade det, jag var knappt levande imorse. Linus bror Emil kunde komma och skjutsa hem mig, tack! Igår efter jobbet åkte alla Din ..."

Work

PUBLICERAT: 2010-12-12, kl: 09:07
"Hade 10 min över så jag testade att locka håret lite med min plattång.. Man måste få in tekniken, sen kommer det bli görfint som vi säger på östgötska ;) ..."