Bara Bajen

Publiceras av

Bara Bajen

Beskrivning: En Blogg om Hammarby, Fotboll och om konsten att lida. Ett slags blogkollektiv som sakta men säkert vuxit till sig och blivit en plats för Hammarbyaren att följa Hammarby via webradio, web-tv, nyheter och traditionella blogginlägg

E-post: info@barabajen.se
Ort: Södermalm

[Välj som favorit!]

Bara Bajen

Bara Bajen

En Blogg om Hammarby, Fotboll och supporterskap. Bloggen består av ett antal personer som tillsammans har många års erfarenhet av att skriva om och "bevaka" Hammarby Fotboll
URL: http://www.barabajen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Södermalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1
Placering privata,alla:5712
Placering privata,Sport och fritid:732

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ett matchläger i Spanien som gav mer frågor än svar

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 22:59
"Ja som bekant var fotbollsherrarna i Salou, som ligger i Spanien, och spelade tre matcher mot svenskt motstånd. Det blev en blandad kompott där det i slutändan handlade om vad fan dom håller på med. Finns ytterst små ljusglimtar och processen alla ..."

Live! Bara Bajen sänder matchen mot Helsingborg!

PUBLICERAT: 2016-02-06, kl: 08:00
"Allvaret närmar sig. Det är bara två veckor kvar tills tävlingssäsongen drar igång och laget ska då vara redo att börja vinna matcher som verkligen betyder något. Men än så länge handlar det om träningsmatcher och i den tredje och sista matchen på ..."

Bara Bajen-TV: Erik och Måns efter fredagsträningen!

PUBLICERAT: 2016-02-05, kl: 14:25
"Bara Bajen-TV är kvar på träningslägret i Salou och efter fredagens matchförberedande träning pratade vi lite kort med både Måns Söderqvist som visade målformen senast och Erik Israelsson som äntligen är tillbaka på riktigt ..."