Bara Bajen

Publiceras av

Bara Bajen

Beskrivning: En Blogg om Hammarby, Fotboll och om konsten att lida. Ett slags blogkollektiv som sakta men säkert vuxit till sig och blivit en plats för Hammarbyaren att följa Hammarby via webradio, web-tv, nyheter och traditionella blogginlägg

E-post: info@barabajen.se
Ort: Södermalm

[Välj som favorit!]

Bara Bajen

Bara Bajen

En Blogg om Hammarby, Fotboll och supporterskap. Bloggen består av ett antal personer som tillsammans har många års erfarenhet av att skriva om och "bevaka" Hammarby Fotboll
URL: http://www.barabajen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Södermalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1
Placering privata,alla:5589
Placering privata,Sport och fritid:810

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Öppet brev till Petter Andersson, del två.

PUBLICERAT: 2015-11-02, kl: 16:37
"Hej Petter! Vad kul att du äntligen läst mitt brev. Det glädjer mig mycket! Jag har kämpat i motvind ska du veta. Folk har fnyst åt mig. Sagt att jag är fånig och att det aldrig skulle hända. Men jag har stått kvar vid mitt uppdrag. Armbågat mig fram ..."

Förlust för ett ineffektivt Bajen återigen

PUBLICERAT: 2015-10-25, kl: 19:23
"Över 30 600 betalande hade hittat till arenan vilket gav ett nytt hemmasnitt-rekord och det var bra tryck på läktaren i stort sett hela matchen, men på planen så såg det ut som vanligt i stort sett. Bajen skapade ett flertal kvalificerade lägen men var ..."

Eftersnack efter Malmö! Nu som podd!

PUBLICERAT: 2015-10-25, kl: 17:47
"Efter förlusten mot samlades vi återigen på läktaren för ett Eftersnack. Vi pratade publikrekord, match men kanske framför allt framtid. Panelen bestod av Kent Granqvist, Jeanette Rådström, Gustav Gelin och Magnus Österberg. Lyssna på programmet här: ..."