Bara Bajen

Publiceras av

Bara Bajen

Beskrivning: En Blogg om Hammarby, Fotboll och om konsten att lida. Ett slags blogkollektiv som sakta men säkert vuxit till sig och blivit en plats för Hammarbyaren att följa Hammarby via webradio, web-tv, nyheter och traditionella blogginlägg

E-post: info@barabajen.se
Ort: Södermalm

 

[Välj som favorit!]

Bara Bajen

Bara Bajen

En Blogg om Hammarby, Fotboll och supporterskap. Bloggen består av ett antal personer som tillsammans har många års erfarenhet av att skriva om och "bevaka" Hammarby Fotboll
URL: http://www.barabajen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Södermalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

En domarskandal och ett bra Norrköping blev för tufft

PUBLICERAT: 2015-07-27, kl: 23:10
"Serietvåan Norrköping tryckte ner Bajen å det grövsta första 25 minuterna men där bak stod en storspelande Ögmundur Kristinsson i vägen. När väl den största pressen lagt sig, ja då kommer istället målet där Emir Kujovic, precis som senast, gör matchens ..."

Dags att gnida spåkulan…

PUBLICERAT: 2015-07-22, kl: 15:04
"Med 16 omgångar spelade, ett sommaruppehåll i ryggen och ett transferfönster som står på vid gavel så kan vi konstatera att det händer saker i Allsvenskan. Spelare byter klubbar, några återvänder hem, några lag börjar kanske sniffa guldstrid medan andra ..."

Stark moral gav 1 poäng i målrik match

PUBLICERAT: 2015-07-20, kl: 22:23
"Inför publikrekord på Bravida Arena fick man se en match som hade många målchanser åt båda håll. Häcken tog kommandot i målprotokollet och hade precis efter avspark i andra halvlek en 3-1-ledningen, men Bajen skulle återigen visa prov på stark moral när ..."