Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Bara Bajen

Publiceras av

Bara Bajen

Beskrivning: En Blogg om Hammarby, Fotboll och om konsten att lida. Ett slags blogkollektiv som sakta men säkert vuxit till sig och blivit en plats för Hammarbyaren att följa Hammarby via webradio, web-tv, nyheter och traditionella blogginlägg

E-post: info@barabajen.se
Ort: Södermalm

 

[Välj som favorit!]

Bara Bajen

Bara Bajen

En Blogg om Hammarby, Fotboll och supporterskap. Bloggen består av ett antal personer som tillsammans har många års erfarenhet av att skriva om och "bevaka" Hammarby Fotboll
URL: http://www.barabajen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Södermalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bara Bajen-TV: Olga Ekblom efter segern mot Mallbacken

PUBLICERAT: 2015-10-10, kl: 22:26
"Bara Bajen-TV tog sig till Mallbacken för att se den mycket viktiga bortamatchen i bottenstriden. Efter en bländande inledning där Hammarby tog ledningen i den fjärde matchminuten hann Mallbacken jämna ut före pausvilan och nästan direkt när andra ..."

Tredje raka ett faktum, nu satsar vi mot fjärde raka och ett publikrekord

PUBLICERAT: 2015-10-02, kl: 22:33
"Det var en händelserik match där båda lagen hade sin beskärda del av chanser i första halvlek men där ingen lyckades förvalta dom på något vettigt sätt. När väl andra halvlek startade så visade bajen vägen direkt med att skapa lägen och man dominerade ..."

När det inte längre handlar om fotboll.

PUBLICERAT: 2015-09-28, kl: 11:59
"Dagen efter en derbyvinst brukar vara de allra bästa av dagar. Man studsar upp med ett leende och möter världen med rak rygg. Idag vaknar jag istället upp med en besk eftersmak i hela kroppen. Det går inte att glädjas fullt åt gårdagen och den här ..."