Bara Bajen

Publiceras av

Bara Bajen

Beskrivning: En Blogg om Hammarby, Fotboll och om konsten att lida. Ett slags blogkollektiv som sakta men säkert vuxit till sig och blivit en plats för Hammarbyaren att följa Hammarby via webradio, web-tv, nyheter och traditionella blogginlägg

E-post: info@barabajen.se
Ort: Södermalm

 

[Välj som favorit!]

Bara Bajen

Bara Bajen

En Blogg om Hammarby, Fotboll och supporterskap. Bloggen består av ett antal personer som tillsammans har många års erfarenhet av att skriva om och "bevaka" Hammarby Fotboll
URL: http://www.barabajen.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Södermalm
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 1
Placering privata,alla:5383
Placering privata,Sport och fritid:752

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bara Bajen-TV: Mats Jingblad inför omstarten av allsvenskan

PUBLICERAT: 2015-06-29, kl: 13:04
"Denna soliga måndag tog sig Bara Bajen-TV ner till Årsta IP för att titta på träningen och vi passade på att prata lite med sportchef Mats Jingblad om transferfönstret som öppnar snart. Med Pablo borta ett par månader efter dagens fotoperation och Marko ..."

Där ekade våra sånger, alltid för Hammarby

PUBLICERAT: 2015-06-23, kl: 12:37
"Idag är det exakt två år sedan vi spelade vår sista match på vårt älskade Söderstadion. Två år sedan Kennedy forcerade in det sista målet som någonsin skulle göras där. Det, ändå, snöpliga avslutet med ett kryss mot Ängelholms FF. Två år sedan vi kände ..."

”Mission Accomplished”

PUBLICERAT: 2015-06-15, kl: 20:41
"Att Hammarbys lagbygge kanske inte riktigt har tätat taket och murat väggarna ännu har vi ju fått ett antal smärtsamma påminnelser om de senaste veckorna på planen. Transferfönstret är dock på plats och till råga på allt på vid gavel, tidigare än ..."