Liie - Drops of Light

Publiceras av

Liie

Beskrivning: LIIE: 1986 - egen företagare - metalbrud - husägare - svartvit - inredningsfreak - kreativ - nattuggla - minimalist - renoveringsfantast - hemmagris. En riktigt blandblogg med andra ord, men främst får man följa med i framgång och motgång i mitt egna företag, Drops of Light.

Ort: Kramfors

[Välj som favorit!]

Liie - Drops of Light

Liie - Drops of Light

LIIE: 1986 - egen företagare - metalbrud - husägare - svartvit - inredningsfreak - kreativ - nattuggla - minimalist - renoveringsfantast - hemmagris. En riktigt blandblogg med andra ord, men främst får man följa med i framgång och motgång i mitt egna företag, Drops of Light.
URL: http://liie.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2008
Ort: Kramfors
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 719
Placering privata,alla:650
Placering privata,Hus och hem:110
Placering privata,Mode och design:179
Placering privata,Vardagsbetraktelser:171
OBS: Mycket länkad blog:
Denna blogg är med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen.
Placering, Hus och hem:46
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Patrik

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Julkalendrar och vinster

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 16:00
"Älskar att det är så mycket tävlingar i december! Roligt när vinsterna börjar komma fram. Temat för i år tycks vara beigebrunt, tre vinster varav alla i liknande nyanser. - Ett set om tre produkter från Gunry vann jag i Ida-Marias julkalender , har ..."

NaturalCycles

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 14:23
"Att enbart en termometer och en app kan fungera som preventivmedel, det var något nytt! Kan erkänna att jag är både nyfiken och skeptisk på samma gång till NaturalCycles som jag fick genom Reddville denna månad. Ett preventivmedel helt utan hormoner."

Juligt

PUBLICERAT: 2014-12-06, kl: 22:52
"Nu har julångesten börjat dyka upp i drömmarna också. Inatt drömde jag att jag fortfarande städade badrummet vid 21 på självaste julafton för att jag inte hunnit med mig, och hur mycket jag än skrubbade så hände absolut ingenting. Tror nog ni vet den ..."