Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Prinsessan Sofias coola mössa

PUBLICERAT: 2015-10-09, kl: 09:57
"Spana in den här coola mössan som Sofia bar under besöket i Idre Sameby. Kul att både hon och prinsen valde att bära en mössa med kurbitsmönster på och som dessutom är designad i Dalarna. Det är dalkullan Lisa Staffas och hennes företag Woolisar som gör ..."

Vem blir Nicolas faddrar?

PUBLICERAT: 2015-10-08, kl: 15:15
"På söndag klockan 12.00 är det dags för dop i Drottningholms slottskyrka. Då blir Nicolas Paul Gustaf välsignad och välkomnad in i församlingen. Vid hans sida finns såklart föräldrarna men även en rad med faddrar. Vilka dessa blir vill hovet inte ..."

Här köper prinsessorna sina kläder

PUBLICERAT: 2015-10-07, kl: 17:05
"Är du nyfiken på var prinsessorna köper sina kläder? Victoria och Sofia har hjälp av stylister, Tina Thörnqvist brukar regelbundet besöka olika butiker, showroom och designers i Stockholm och plockar ut plagg som hon tar med till Haga slott där Victoria ..."