Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Victoria i mina hoods

PUBLICERAT: 2014-11-23, kl: 14:42
"Vad härligt att se kronprinsessan i min gamla hemstad Borås! I fredags besökte hon textilhögskolan och Textile Fashion Center. Victoria är ju hertiginna av Västergötland och hon har besökt sitt landskap många gånger genom åren, även högskolan vilket är ..."

Sofia – vår nya stilprinsessa!

PUBLICERAT: 2014-11-20, kl: 17:21
"Efter ett par hektiska dagar med en stor flytt som pågått alltför länge och äntligen avslutats ikväll (ja okej, berget av uppackade lådor blundar jag för just nu) så var jag nära att missa de här fina bilderna på Sofia och Carl Philip. Jag tror att ..."

Prinsesskopior?

PUBLICERAT: 2014-11-17, kl: 09:00
"Jag har tänkt på det flera gånger tidigare, men visst är kronprinsessan Mary och hertiginnan Catherine väldigt lika varandra? Nu skiljer det ju ett antal år mellan dem, men de har onekligen samma stil när det gäller kläder och smycken. Sofia Hellqvist, ..."