Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Carl Philip hämnades på Hellenius

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 12:37
"Såg ni Carl Philip på Hellenius hörna igår? Jag tycker att det var en ganska avslappnad prins som pratade om förlovningen, Sofia, sina läs- och skrivsvårigheter och hur det känns att häcklas i tv. Det kan inte ha varit helt lätt att berätta hur jobbigt ..."

Prinsessan Madeleine och Chris flyttar till London

PUBLICERAT: 2014-10-16, kl: 23:24
"Det kom inte som någon överraskning precis. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har diskuterat möjligheten att lämna New York och flytta till London. Svensk Damtidning slog fast att paret kommer att flytta till London igår, men hovet vill inte ..."

Prinsen har humor!

PUBLICERAT: 2014-10-09, kl: 12:38
"Jodå Carl Philip är en ganska kul kille, men det kanske inte alltid kommer fram i offentliga sammanhang. Men kolla in den här filmsnutten från David Hellenius Instagram. Han har försökt få med prinsen i sitt program Hellenius hörna i TV4 flera gånger, ..."