Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Grattis på namnsdagen Victoria!

PUBLICERAT: 2015-03-12, kl: 14:49
"I dag firade kronprinsessan sin namnsdag på den inre borggården på Kungliga slottet. I vanlig ordning spelade arméns musikkår och uppvaktade med tulpaner. Lilla Estelle matchade sin mamma i lila kappa och stövlar. Självklart fick hon också stå på den ..."

Hur bra är kungafamiljen på Facebook?

PUBLICERAT: 2015-02-24, kl: 21:04
"I morse avhandlade vi ämnet kungafamiljen och deras kompetens på sociala medier i Aftonbladet Morgon. Hur spännande är kungens Spotifylista och vem i familjen är smartast på Facebook? Nu var ju kungens musik lite av en besvikelse, inte för att musiken ..."

Grattis prinsessan Estelle 3 år!

PUBLICERAT: 2015-02-23, kl: 10:21
"Prinsessan Estelle fyller 3 år idag och visar upp sina skidtalanger på nya bilder som hovet publicerade i dag. Det verkar vara full fart på Estelle som troligtvis älskar att rasa ner för backen lika mycket som sina föräldrar. Kommer du förresten ihåg de ..."