Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Unik bild på kungafamiljen kan bli din!

PUBLICERAT: 2014-10-24, kl: 07:00
"Varje år anordnar Barndiabetesfonden tillsammans med Lilly Diabetes och Bukowskis en välgörenhetsauktion för att samla in pengar till forskning kring barndiabetes. Det har blivit lite av en tradition att auktionera ut unika kungliga bilder vid de här ..."

Så blir Carl Philips och Sofias bröllop!

PUBLICERAT: 2014-10-23, kl: 16:39
"Vid ettiden i dag meddelade hovet att prins Carl Philip och Sofia Hellqvist har bestämt datum för sitt bröllop. Den 13 juni 2015 säger de ja till varandra i Slottskyrkan, samma kyrka där prinsessan Madeleine och Chris gifte sig. Jag hade egentligen inte ..."

Carl Philip hämnades på Hellenius

PUBLICERAT: 2014-10-18, kl: 12:37
"Såg ni Carl Philip på Hellenius hörna igår? Jag tycker att det var en ganska avslappnad prins som pratade om förlovningen, Sofia, sina läs- och skrivsvårigheter och hur det känns att häcklas i tv. Det kan inte ha varit helt lätt att berätta hur jobbigt ..."