Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Drottningen prisades för sin insats

PUBLICERAT: 2015-04-27, kl: 10:50
"Just i denna stund träffar drottningen och sedan prinsessan Madeleine med familj påven Franciscus i Vatikanen. Men drottningen var på plats i Rom (rejält försenad med flyget) redan i går kväll då hon fick ta emot ett pris för sitt arbete för utsatta ..."

Mer om Sofia Hellqvists möhippa

PUBLICERAT: 2015-04-27, kl: 10:17
"Kronprinsessan Victoria var på plats en timme innan Sofia kom till herrgården för sin möhippa. Hon inspekterade badtunnan och hjälpte till att förbereda badet. Det märks att hon och Sofia har en varm och innerlig relation. De skrattade och hade kul och ..."

Sofia Hellqvists möhippa

PUBLICERAT: 2015-04-26, kl: 08:34
"Igår överraskades Sofia av sina närmaste vänner. Med knappt två månader kvar till bröllopet var dags för möhippa och gamla kompisar från Älvdalen och nya från tiden i Stockholm firade Sofia med bubbel, utebad och libanesisk middag. Kronprinsessan ..."