Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Prinsessan är gravid igen!

PUBLICERAT: 2014-09-08, kl: 21:59
"Nix, det gick inte att hålla hemligt den här gången heller. Catherine är gravid igen och har drabbats av en svår form av graviditetsillamående, precis som när hon väntade prins George. Därför skickade brittiska hovet ut ett pressmeddelande i måndags ..."

Sofia Hellqvist och tatueringarna

PUBLICERAT: 2014-09-04, kl: 08:30
"Vi har ju sett dem förut, kungligheterna som har tatuerat sig. Sofia Hellqvist – som ju blir prinsessa nästa sommar – har en solliknande figur i nacken… … och en fjäril på höger sida. Men hon är långt ifrån ensam om att tatuera sig. Danske kronprins ..."

Estelle och förskolan

PUBLICERAT: 2014-09-03, kl: 11:57
"Hösten är här på allvar även om det fortfarande är soligt och varmt. Jag har haft en paus från Hovbloggen som ni har märkt, det är härligt och fantastiskt att vara föräldraledig och jag har försökt njuta så mycket det bara går. Men nu börjar det strömma ..."