Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Chris O’Neills okända sidor

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 14:40
"Det är torsdag och det betyder ett nytt avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson. I morse pratade vi mycket om Chris O’Neill och den bild många har – eller har haft – av honom som något av en ”bad boy”. Det grundar sig väl i en del bilder från hans ..."

Starka kvinnor på kunglig representationsmiddag

PUBLICERAT: 2016-02-03, kl: 20:35
"Just pågår en representationsmiddag på Kungliga slottet och både prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria visade upp sina vackra gravidmagar. Det är strongt gjort att jobba så intensivt som Victoria har gjort den senaste tiden, det har varit både ..."

Prins Charles förbereder sig för att bli kung

PUBLICERAT: 2016-02-03, kl: 16:34
"Drottning Elizabeth är en mycket älskad regent i Storbritannien och det har skrivits spaltmeter i brittiskt press om svårigheterna för prins Charles att en dag ta över tronen. Han har mycket att leva upp till och kritiker menar att det vore bättre att ..."