Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mer om prinsessan Madeleines graviditet

PUBLICERAT: 2014-12-20, kl: 16:26
"Här är min nyhetskolumn från dagens Aftonbladet! Ha en trevlig helg! Familjen betyder allt för prinsessan Madeleine. Både den kungliga hemma i Sverige och den egna växande som även är rotad i USA och England. Hon har länge drömt om en stor familj, men ..."

Prinsessan Estelle önskar god jul från Haga

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 21:07
"Det har blivit en fin tradition att hovet publicerar en julhälsning från Haga slott. I dag kom det nya bilder på prinsessan Estelle och en sak som slår mig är att hon har blivit så stor. Visst känns det som om det har hänt massor sedan hon började på ..."

Prinsessan Madeleine väntar barn igen!

PUBLICERAT: 2014-12-19, kl: 20:44
"I sommar blir de fyra i familjen! Chris och Madeleine väntar barn igen och i dag kom ett pressmeddelande från hovet där de bekräftar nyheten. – Vi är väldigt glada och ser fram emot att välkomna en ny medlem till vår familj. Leonore föddes den 20 ..."