Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Carl Philip och Sofia Hellqvist på idrottsgalan

PUBLICERAT: 2015-01-21, kl: 17:07
"Dagarna går försvinnande fort när man är hemma med en liten bebis. Det är inte mycket tid som blir över till Hovbloggen, men de här bilderna från Idrottsgalan för ett par dagar sedan får ni inte missa. Prins Carl Philip var på plats som vanligt och det ..."

Bilder på prinsessan Madeleines och Chris lägenhet

PUBLICERAT: 2015-01-06, kl: 11:40
"Så blev flyttplanerna bekräftade till slut, Madeleine och Chris lämnar New York och kommer hem till Sverige. Hovet utesluter inte att de flyttar till en storstad någonstans i Europa i framtiden, men för tillfället har de sin bas i Stockholm. De kommer ..."

Zlatan, kunglig förlovning och bebisar i Nyhetsmorgon

PUBLICERAT: 2014-12-27, kl: 22:20
"I morse satt jag och Elisabeth Tarras-Wahlberg i Nyhetsmorgons studio hos TV4 och pratade om det kungliga året 2014. Det är alltid lika trevligt att prata kungligt med Elisabeth, det hon inte vet om vår kungafamilj är inte värt att veta. Det blev en hel ..."