Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Prins Carl Philip och Sofia har smokingmiddag i Vaxholm

PUBLICERAT: 2015-05-29, kl: 14:38
"Här i Vaxholms kapell ska Carl Philip och Sofia hålla sin smokingmiddag dagen före bröllopet. Det skriver Expressen som även berättar att personalen kommer att få skriva på ett sekretessavtal i god tid före middagen. Ett stort kungligt bröllop firas ..."

Därför flyttar Chris från Sverige

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 22:01
"I morse var det dags för Kungligt igen på Aftonbladet tv. Den stora snackisen sedan Aftonbladets avslöjande igår var såklart att Chris O’Neill har folkbokfört sig i Storbritannien. Hela familjen flyttar till London i höst och vi kommer alltså att se ..."

Victoria och Daniel på Gotland

PUBLICERAT: 2015-05-28, kl: 15:07
"I går besökte Victoria och Daniel Gotland, resan var ytterligare en del i parets fördjupning i frågor kring integration och flyktingmottagande. Den stora programpunkten var ett besök på LEVA Kungslador, ett företag som erbjuder ensamkommande barn och ..."