Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

 

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Naturen gör prinsessan Sofia trygg

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 14:37
"Första dagen på jobbet är över för prinsessan Sofia och det verkade som om både naturen och gummistövlarna fick Sofia att känna sig trygg. Så här kommenterade hon besöket i Värmland för Aftonbladet. Sofia valde ett svart och vitt tema för sin klädsel ..."

Drottningens hattifnatt

PUBLICERAT: 2015-08-27, kl: 14:19
"I september firar brittiska drottning Elizabeth att hon är den regent som suttit längst på tronen i Storbritannien. Den 9 september har hon varit drottning i 63 år och sju månader och slår därmed rekordet som drottning Victoria hade dessförinnan. Redan ..."

Prinsessan Sofia i regnkappa och stövlar på första resan

PUBLICERAT: 2015-08-26, kl: 17:00
"Det var ett ordentligt ruskväder som mötte Carl Philip och Sofia när de kom fram till Värmland i dag. Det är ju parets första officiella jobbresa tillsammans och istället för klackar fick Sofia dra på sig stövlar. Men det hade hon ingenting emot. – Att ..."