Hovbloggen

Publiceras av

Jenny Alexandersson

Beskrivning: Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och har jobbat med kunglig bevakning i många år. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jenny har rest tillsammans med kronprinsessan över hela världen, de har bland annat besökt Saudiarabien, Brasilien, Australien, Kina och Indien. Följ med Jenny bakom de kungliga kulisserna och möt prinsar och prinsessor vid förlovningar, bröllop, privata fester och i det kungliga vardagslivet.

E-post: jenny.alexandersson@aftonbladet.se
Ort: Stockholm

[Välj som favorit!]

Hovbloggen

Kungliga hemligheter bland prinsar och prinsessor.

Följ med bakom de kungliga kulisserna och träffa kungligheterna till både vardags och till fest! Jenny Alexandersson är hovreporter på Aftonbladet och skriver om kronprinsessan Victoria, Daniel Westling och det kommande bröllopet. Här får du även veta allt om prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och resten av kungafamiljen. Jenny avslöjar även hemligheter om många andra kungahus runt om i Europa.
URL: http://blogg.aftonbladet.se/hovbloggen
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: juni, 2009
Ort: Stockholm
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Kungliga Karameller

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nybliven mamma på bal

PUBLICERAT: 2014-04-01, kl: 08:27
"I lördags kväll var det dags för den årliga välgörenhetsbalen Rosornas bal som hålls i Monaco till förmån för Princess Grace Foundation. Monacos furstefamilj är alltid på plats och i år var prinsessan Carolines dotter Charlotte Casiraghi i blickfånget."

Diskriminering och usla ursäkter

PUBLICERAT: 2014-03-27, kl: 15:48
"Ibland blir det extra tydligt hur vårt samhälle behandlar minoriteter och hur smygrasismen finns på de mest oväntade ställen. I tisdags var kronprinsessan Victoria med när regeringens vitbok Den mörka och okända historien lanserades på Södra Latin. Här ..."

Kronprinsessan och hjärnan

PUBLICERAT: 2014-03-27, kl: 15:06
"I onsdags var kronprinsessan Victoria med under Hjärnans Dag i Folkets Hus. Hjärnans dag arrangeras av Hjärnfonden och Victoria är organisationens beskyddare sedan flera år. På bilden här ovan hälsas hon välkommen av generalsekreterare Gunilla Steinwall ..."