Sex i Göteborg

Publiceras av

Eric

Beskrivning: Välkommen! Välkommen till Sex i Göteborg! Mitt namn är Eric, eller i vilket fall kan ni kalla mig Eric. Jag är en hetro singel kille född 1986 som bor i Göteborg. I denna bloggen kommer ni kunna läsa om mitt sexliv och mina sex äventyr med kåta tjejer i Göteborg. Här kommer ni kunna läsa om sex, sex och åter sex. Allt jag skriver är sant och baseras på verkliga händelser! Trevlig läsning!

E-post: 6ingbg@gmail.com

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Din gay erfarenhet?

PUBLICERAT: 2010-05-13, kl: 20:06
"Nu när HBT festivalen håller på i Göteborg så blev jag lite nyfiken på att frågorna till dig kära läsare: Har du någon gång haft sex med någon av samma kön? Om du har det får du jätte gärna berätta om hur, när och hur det var? Har du någon gång övervägt ..."

Den bästa avsugningen!

PUBLICERAT: 2010-05-12, kl: 23:49
"Hon stäcker sig framåt mot min kuk, hon öppnar munnen och omsluter ollonet. Hon suger och leker med tungan runt mitt ollon och sakta låter hon kuken komma djupare in i hennes mun. Hon suger ganska hård och bestämt, med ena handen vid kukroten som smeker ..."

Sprutar du för fort?

PUBLICERAT: 2010-05-12, kl: 22:17
"Tänkte att jag skulle ge er killar/tjejer tre av mina tips för hur ni/era killar ska kunna hålla sig längre utan att komma. Ett problem i sexlivet kan ibland vara att killen kommer för snabbt och efter att han kommit och är nöjd, skiter totalt i er ..."