Mitt liv som ung mamma

Publiceras av

Janina Nylund

Beskrivning: Jag är 17 år och blev mamma 25.12.08 till världens söstaste tjej, Nicolina. Jag är förlovad med min barndomsvän Daniel och drömmer om att se världens alla hörn. I min blogg delar jag med mig av min vardag, och berättar om hur det verkligen är att vara 17 år och mamma.
Ålder: 24

[Välj som favorit!]

Mitt liv som ung mamma

Mitt liv som ung mamma

Janina Elin Isabelle heter jag, född 10 november -91, alltså är jag 17 år. Den 25 december 2008 blev jag mamma åt världens sötaste tjej, Nicolina Isabelle. Jag är förlovad med min underbara granne och barndomsvän Daniel, sedan 7 juli 2008. Just nu är jag mammaledig och spenderar mina dagar med Nicolina hemma hos min mamma i Oravais, annars bor jag och mina två älsklingar i Vasa. Framtiden är spännande men oklar, på min blogg får ni en smakbit av hur en 17 årig mammas vardag egentligen är, enjoy!
URL: http://nicolinasmorsa.blogg.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bland tomtar och troll

PUBLICERAT: 2012-03-08, kl: 08:34
"Jag hade faktiskt tänkt pausa från bloggen en liten stund till, men nu känns allt lite bättre och jag har en grej jag vill prata med er om. Spöken. Tror ni på dem? Tror ni att de finns och att de kan göra sig till känna bland oss levande? Jag tror, ..."

Been seein' too much of you lately, and you're starting to get on my nerves

PUBLICERAT: 2012-03-07, kl: 14:14
"It's a waste of my time lately, and I'm running out of words. Bloggen alltså. Idag tar jag en välbehövlig paus från bloggen. Kommer förhoppningsvis tillbaka imorgon med mer motivation. Är bara så utmattad i själen känns det som, jag ska svara på mail i ..."

På tu man hand

PUBLICERAT: 2012-03-06, kl: 19:09
"En timme före Daniel skulle vakna (han jobbar natt så han sover mellan 8-15) ammade jag en trött Joline som somnade sött i sängen bredvid Daniel när hon ätit färdigt. Då klädde jag och Nicolina på oss och så gick vi ut på en långpromenad, bara hon och ..."