Annika Hagströms livsstrategier

Publiceras av

Annika Hagström

Beskrivning: Jag arbetar med kognitiv beteendeterapi (KBT), mental träning, team- och ledarutveckling, personlig kompetensutveckling samt avspänningspedagogik. Bedriver kognitivt baserade självhjälpskurser på nätet.

[Välj som favorit!]

Annika Hagströms livsstrategier

Levnadskonst och livsstrategi

Den här bloggen handlar om konsten att vara dig själv. Självinsikt är det som får tillvaron att fungera och självinsikt är vad den här bloggen vill ge dig. Genom ett mångårigt arbete som terapeut har jag samlat många erfarenheter om livets goda och svåra sidor.
URL: http://livsstrategi.blogspot.com
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

EN FAMN, EN KRAM FÖR DEN SOM BEHÖVER TRÖST.

PUBLICERAT: 2011-04-22, kl: 10:20
"Det finns ett stort behov av tröst. Redan från början i livet behöver vi tröstas. Det lilla barnet som gråter och skriker får läggas vid mammans bröst. Vara riktigt nära ett bultande modershjärta. Jag tror inte behovet av tröst minskar med åren. Kanske ..."

MÄNNISKANS ENDA PLIKT

PUBLICERAT: 2011-04-15, kl: 13:47
"Med natten kommer tystnaden. Med tystnaden kommer frågorna och oron talar så tydligt. Över dagen som gått och dagarna dessförinnan, veckorna, månaderna, åren, lägger sig oron som en enda stor obesvarad fråga. Perspektivet bakåt är förvirrat, fyllt av ..."

INGEN LEDER

PUBLICERAT: 2011-04-08, kl: 14:04
"Vilket är "bäst" för människan; att leva introspektivt och eftertänksamt eller att hålla sig på konsekvent ytligt avstånd från det som är svårt och sökande? Allt strävar till balans. "Man får inte tyngre börda än man kan bära", säger en del. Och de ..."