Linus Fremin

Publiceras av

Linus Fremin

Beskrivning: Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.

[Välj som favorit!]

Linus Fremin

Linus Fremin

Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.
URL: http://linusfremin.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Låt fler berättelser än min komma fram.

PUBLICERAT: 2015-09-30, kl: 14:48
"Om en googlar mitt namn är det två saker som kommer högt upp i träfflistan: att jag har haft bulimi och att jag har blivit utsatt för sexuellt våld. Det är nämligen två ämnen som jag har diskuterat i offentligheten i ganska många år nu. Jag har delat ..."

Det hänger skärvor från mitt hjärta.

PUBLICERAT: 2014-09-24, kl: 16:33
"Det hänger skärvor från mitt hjärta. Bakom det spruckna finns bara rester kvar. Det som aldrig verkar kunna bli riktigt helt igen. Det är inget för någon. Kärleken har slagit mig. Lämnat mig darrande inför varje beröring. Jag ryggar tillbaka av att ha ..."

Ensamhet.

PUBLICERAT: 2014-04-30, kl: 22:55
"Min hud gör ont av att ingen jag älskar rör vid den. Jag känner hur den saknar någons fingrar, någons värme. Det är en ensamhet som täcker den. En längtan som spräcker den. Jag saknar dig i ..."