Linus Fremin

Publiceras av

Linus Fremin

Beskrivning: Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.

[Välj som favorit!]

Linus Fremin

Linus Fremin

Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.
URL: http://linusfremin.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Mors dag.

PUBLICERAT: 2014-05-25, kl: 13:05
"Jag flyttade nyligen tillbaka till min barndoms gator. Bara några hundra meter från där jag och mamma bodde när jag var liten. Senast jag var i närheten av vårt hus var när lägenheten tömdes. Den gröna bäddsoffan i vardagsrummet som mamma sov i när min ..."

Ensamhet.

PUBLICERAT: 2014-04-30, kl: 22:55
"Min hud gör ont av att ingen jag älskar rör vid den. Jag känner hur den saknar någons fingrar, någons värme. Det är en ensamhet som täcker den. En längtan som spräcker den. Jag saknar dig i ..."

Jag kan inte se henne tydligt när jag blundar.

PUBLICERAT: 2014-02-13, kl: 10:13
"Jag minns att min mamma hade papegojörhängen. Röda papegojor som dinglade i hennes öron. Än mer så när hon skrattade. Det är ett av allt färre minnen jag har av henne. Det är i dag 17 år sedan jag låg med mitt öra mot hennes bröstkorg och hörde ..."