Linus Fremin

Publiceras av

Linus Fremin

Beskrivning: Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.

 

[Välj som favorit!]

Linus Fremin

Linus Fremin

Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.
URL: http://linusfremin.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag älskade honom så.

PUBLICERAT: 2014-12-04, kl: 20:00
"Jag minns hans blodiga knogar. Hur de smekte mig tills min hud skiftade färg. Jag minns hur jag stängde ytterdörren bakom mig. Ställde mig i hissen och åkte ned och sedan upp och sedan ned och sedan upp igen. Jag minns att han låg naken på sängen när ..."

Det hänger skärvor från mitt hjärta.

PUBLICERAT: 2014-09-24, kl: 16:33
"Det hänger skärvor från mitt hjärta. Bakom det spruckna finns bara rester kvar. Det som aldrig verkar kunna bli riktigt helt igen. Det är inget för någon. Kärleken har slagit mig. Lämnat mig darrande inför varje beröring. Jag ryggar tillbaka av att ha ..."

Ensamhet.

PUBLICERAT: 2014-04-30, kl: 22:55
"Min hud gör ont av att ingen jag älskar rör vid den. Jag känner hur den saknar någons fingrar, någons värme. Det är en ensamhet som täcker den. En längtan som spräcker den. Jag saknar dig i ..."