Linus Fremin

Publiceras av

Linus Fremin

Beskrivning: Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.

[Välj som favorit!]

Linus Fremin

Linus Fremin

Linus Fremin är skribent och journalist. Bloggade tidigare under namnet "Dagens Linus" på Resume.se, men är numera fri från tidningsloggor. Skriver en hel del om hur föreställningar om kön påverkar mig och resten av världen.
URL: http://linusfremin.wordpress.com/
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jag kan inte se henne tydligt när jag blundar.

PUBLICERAT: 2014-02-13, kl: 10:13
"Jag minns att min mamma hade papegojörhängen. Röda papegojor som dinglade i hennes öron. Än mer så när hon skrattade. Det är ett av allt färre minnen jag har av henne. Det är i dag 17 år sedan jag låg med mitt öra mot hennes bröstkorg och hörde tystnaden ..."

Ett av de bästa tal om homofobi jag hört.

PUBLICERAT: 2014-02-07, kl: 13:49
"Hos TVdags.se som jag skriver regelbundet för har jag i dag skrivit en text om hur Panti Bliss, en av Irlands mest kända dragqueens, fick irländska motsvarigheten till SVT, RTÉ, i gungning efter att hon i ett tv-program pekat ut vissa kända motståndare ..."

Ingen än.

PUBLICERAT: 2014-01-31, kl: 00:25
"Tidigt på morgonen lämnade jag hans sovande kropp. Lämnade den utan att känna värmen från hans hud. Tårarna blötte ned varje steg innan jag tog dem. Blicken fäst vid sträckorna den ännu inte såg. Vem är jag utan honom, vem är jag utan någon. Oroar mig ..."