Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 198
Placering privata,alla:1051
Placering privata,Musik:41
Placering privata,Politik och samhälle:75
Placering privata,Vardagsbetraktelser:260

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

I-landsproblem

PUBLICERAT: 2015-11-07, kl: 11:27
"Jag har stött på ett problem som jag inte haft på flera år. Mina kläder börjar bli för stora. De senaste åren har problemet varit ungefär det motsatta, jag har fått köpa nytt allteftersom kläderna har blivit för små kring midjan och jag helt enkelt inte ..."

Njutbarhet

PUBLICERAT: 2015-10-29, kl: 19:24
"Hur måna som än klagar på hösten med dess kyla och mörker, kan jag själv inte låta bli att tycka om denna årstid. Jag älskar verkligen färgerna, den klara luften och mysfaktorn som de mörka kvällarna innebär. Jag kan möjligen erkänna att den mörka delen ..."