Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 417
Placering privata,alla:892
Placering privata,Musik:30
Placering privata,Politik och samhälle:71
Placering privata,Vardagsbetraktelser:227

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Egen bubbla

PUBLICERAT: 2014-09-30, kl: 16:23
"När man först gått hemma i tre veckor utan att orka lämna lägenheten och sedan blir inlagd på sjukhus utan några möjligheter alls att gå ut, hamnar man snabbt i en isolerad liten bubbla. Man får snabbt vissa vanor och rutiner, samtidigt som andra ..."

Lön för mödan

PUBLICERAT: 2014-09-29, kl: 10:31
"Som ni vet, ligger jag nu på sjukhus för andra gången i livet. Förra gången var för 32 år sedan och jag låg inne en natt för observation efter att ha cyklat omkull och slagit i huvudet. Med andra ord minns jag inte så mycket av den sjukhusvistelsen. Men ..."

Gôtt att leva...

PUBLICERAT: 2014-09-28, kl: 15:39
"Tisdag morgon rullades jag in i operationssalen på neurokirurgen på KS. Jag minns att man drog av mina kläder och rengöra mig inför operationn, men sen fick jag en spruta och allt blev svart. Jag minns absolut ingentig innan jag vaknar upp på ..."