Resan för Bloggportalen är på väg mot sitt slut...
Läs om vad som händer 30:e oktober

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

 

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 196
Placering privata,alla:1105
Placering privata,Musik:43
Placering privata,Politik och samhälle:85
Placering privata,Vardagsbetraktelser:284

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nöjdheten personifierad

PUBLICERAT: 2015-08-04, kl: 19:41
"Tre dagar har gått sedan jag anlände till sommarstugan i Söderhamns yttersta skärgård. Tre dagar av lugn, ro och vila. Jag har sovit mycket, jag har suttit under syrenerna i täppan och läst - har nu byggt en hyfsad solbränna. Vädret har dessa dagar ..."

Coca cola

PUBLICERAT: 2015-08-03, kl: 22:18
"Detta är vad som sker i kroppen efter att du har druckit en burk Coca cola. Personligen har jag nästan helt slutat med läsk och är nu riktigt glad att jag faktiskt gjort det. Visserligen är det inte på grund av detta som syns nedan, utan mer med tanke ..."

Semester

PUBLICERAT: 2015-07-29, kl: 11:02
"För mig uppgår denna totala mängd tid i år till knappt fem veckor. Med början idag!! Wiiee... Bilden lånad från Skratt utan ..."