Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

 

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 785
Placering privata,alla:506
Placering privata,Musik:17
Placering privata,Politik och samhälle:40
Placering privata,Vardagsbetraktelser:115

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Vem har den dummaste frun?

PUBLICERAT: 2015-07-01, kl: 11:43
"Kalle, Tomas, Janne och Niklas satt under en blöt utekväll på den lokala puben och snackade om vem som hade den dummaste frun. - Min fru är så du att hon köpte en cykelhjälm utan att ha någon cykel, sa Kalle. - Då är hon ju smart i jämförelse med min ..."

Homofobi

PUBLICERAT: 2015-06-30, kl: 15:08
"Hittade en helt fantastisk länk igår , som jag känner att jag helt enkelt känner mig tvingad att dela med mig av. Många har säker redan sett den, men då kan ni blunda för det här inlägget. :-) På fredagen gjorde fotografen Clinton som många andra och ..."