Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 744
Placering privata,alla:642
Placering privata,Musik:26
Placering privata,Politik och samhälle:56
Placering privata,Vardagsbetraktelser:163

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ryssen kommer!!

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 16:43
"Det är inte svårt att tycka att det ä väldigt lägligt på något vis. I decennier har försvaret haft skamligt låga anslag och man har skurit ner hur mycket som helst. Vissa förstå-sig-påare skulle nog till och med hävda att det svenska försvaret är helt ..."

Livskris

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 10:32
"De allra flesta som går igenom en livskris som att till exempel få cancer brukar säga att man kommer till en massa insikter när tagit sig ur krisen och blivit frisk igen. Många säger att man värdesätter saker och ting på ett helt annat sätt än innan man ..."

Hemlängtan

PUBLICERAT: 2014-10-19, kl: 16:30
"Så är jag tillbaka på rehab efter att ha haft permission och varit hemma över helgen. Det känns faktiskt lite konstigt att vara tillbaka igen. Jag har inte ens reflekterat över någon hemlängtan tidigare under in vårdtid. En månad har jag varit borta och ..."