Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 511
Placering privata,alla:749
Placering privata,Musik:30
Placering privata,Politik och samhälle:63
Placering privata,Vardagsbetraktelser:208

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Stockholm Pride

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 19:25
"Så är Stockholm Pride igång och homofoberna går på högvarv med sin moralpredikningar. Visst är det fantastiskt att man kan störa sig över två vuxna personers kärlek till varandra?! De frikyrkliga homofoberna är väldigt duktiga att gasta om hur syndigt ..."

Oproportionerliga straff

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 17:22
"I Sverige sägs det väldigt vackert att alla ska vara lika inför lagen. Och jämför man med många andra länder, så lever vi säkerligen upp till det ganska bra trots allt. Men börjar man analysera och tänka till lite, så är det trots allt vissa skillnader ..."

Michael Jackson

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 11:09
"I samband med att Michael Jackson avled, fanns det en diskussion om vad som skulle ske med hans kropp. Eftersom det sägs att han till 85 % bestod av plast, fanns det personer som ansåg att han skulle smältas ner och göras till lego. Så att barnen skulle ..."