Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 390
Placering privata,alla:960
Placering privata,Musik:35
Placering privata,Politik och samhälle:68
Placering privata,Vardagsbetraktelser:255

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Tristess och rutiner

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 16:59
"Jag trodde verkligen inte att dessa ord skulle komma över mina läppar - eller (som i det är läget) över mina fingrar till tangentbordet och upp på dataskärmen. Men på något sätt har jag börjat få lite rutin i vardagen och gå hemma hela dagarna. Från att ..."

Trailer: Siri the movie

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 10:50
"De smarta telefonerna är här för att ta över ..."

Fyra myter om tiggare

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 18:35
"Ett relativ nytt fenomen i Stockholm är alla tiggare man ser överallt. När jag flyttade till Kalmar för att plugga år 2006, fanns det inte nämnvärt många tiggare på stans gator. Men under de fem år jag var borta från Stockholm tycks antalet tiggare ..."