Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

 

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 209
Placering privata,alla:1076
Placering privata,Musik:40
Placering privata,Politik och samhälle:84
Placering privata,Vardagsbetraktelser:280

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Söka jobb

PUBLICERAT: 2015-05-16, kl: 17:52
"Jag måste säga att jag är glad att jag inte är 18 och nykläckt student idag. Det skulle vara deprimerande att vara ny i arbetslivet med tanke på hur svårt det är att få jobb. Jag har konsekvent sökt nytt jobb sedan jag tog min sjökaptensexamen 2011."

Den svenska sjukvården

PUBLICERAT: 2015-05-08, kl: 13:31
"Det gäller minst sagt att vara om sig och kring sig när man är eller har varit sjuk för att hålla reda på vad man har rätt till. Inte minst när det gäller det ekomoniska. Under min sjukskrivning kom jag fram till att jag faktiskt har en privat ..."

Energi

PUBLICERAT: 2015-05-07, kl: 14:42
"Jag har kommit till ett läge då det börjar kännas som att jag faktiskt aldrig varit sjuk. Bortsett från försämrad känsel ióch finmotorik i vänster halva av kroppen, som jag kommer att få leva med ett bra tag till (om det alls försvinner), börjar jag må ..."