Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 277
Placering privata,alla:1104
Placering privata,Musik:48
Placering privata,Politik och samhälle:82
Placering privata,Vardagsbetraktelser:318

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Den nyckfulla naturen

PUBLICERAT: 2014-07-21, kl: 16:41
"Den mänskliga kroppen fortsätter att förvåna mig - mina axlar och armar har nämligen blivit en följetong utan dess like. Först hade jag ont under hösten och vintern och gick till en sjukgymnast. Det onda försvann, men då började jag får svårt att röra ..."

Brott och straff

PUBLICERAT: 2014-07-20, kl: 16:40
"Någon gång emellanåt slås jag av tanken kring konsekvenserna att straffas för ett brott man begått. Inte för att jag själv varit i den sitsen, utan mer en eftertanke av något slag. Tanken kring vilka konsekvenser det trots allt får att "åka dit" för ett ..."