Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 314
Placering privata,alla:1039
Placering privata,Musik:34
Placering privata,Politik och samhälle:74
Placering privata,Vardagsbetraktelser:282

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Same shit, different name

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 17:12
"Igår högtidlighölls minnet av 70-årsdagen av befrielsen Auschwitz över hela världen. Det är milt uttryckt obegripligt och svårt att greppa den ondska som utspelade sig i nazisternas koncentrationsläger under andra världskriget. Det är en fruktansvärd ..."

Sverige vs Syrien

PUBLICERAT: 2015-01-28, kl: 09:54
"Tyvärr tror jag att många av oss börjar bli avtrubbade av nyhetsrapporteringen från Syrien och Ukraina, av IS:s och Boko harams urskiljningslösa grymheter. Medan de flesta av oss i Sverige har det bättre än vi förmodligen förstår och vårt största ..."

Men orka...

PUBLICERAT: 2015-01-27, kl: 16:47
"Man får ändå inse att saker och ting går framåt, att kroppen sakta börjar hämta sig. De största symtomen jag märkt av sista veckorna har varit nedsatt känsel och finmotorik i vänster hand och arm, nedsatt balans och nedsatt ork. Jag har vissa sämre ..."