Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

 

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 172
Placering privata,alla:1125
Placering privata,Musik:47
Placering privata,Politik och samhälle:88
Placering privata,Vardagsbetraktelser:290

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Nedräkning

PUBLICERAT: 2015-07-27, kl: 10:54
"Jag har minst sagt nedräkning på gång nu. I skrivande stund har jag två arbetspass kvar innan jag går på nästan fem veckors välförtjänt semester. Även om jag hade två veckor i juni också, så känns det som en hel evighet sedan jag hade en längre ..."

Döden döden

PUBLICERAT: 2015-07-22, kl: 14:57
"Jag har hunnit göra totalt tio tatueringar genom åren. Alla av helt olika anledningar och i helt olika skeenden av livet. De två första var indianmotiv, mycket för att jag råkar gilla indianer och deras kultur, och jag gjorde dem redan när jag var 18 ..."

Robert Broberg

PUBLICERAT: 2015-07-22, kl: 00:08
"Får jag doppa min mjukglass i din strössel? R.I.P., hr Broberg! AB 1 DN 1 2 3 4 SvD ..."