Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 551
Placering privata,alla:822
Placering privata,Musik:30
Placering privata,Politik och samhälle:63
Placering privata,Vardagsbetraktelser:222

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Neurotiskt tänkande

PUBLICERAT: 2014-08-27, kl: 10:10
"Det är egentligen väldigt få saker som jag är riktigt rädd eller orolig för. Men det finns några få saker som jag blir totalt vettskrämd inför - och då tänker jag inte på fobier och liknande, som vi ju har lite till mans. Det är andra, lite "större" ..."

Kvinnlig list

PUBLICERAT: 2014-08-26, kl: 10:59
"Polisen har hastighetskontroll längs en motorväg och man registrerar en fartöverträdelse på en bil. Bilen vinkas in till vägkanten och ena konstapeln vandrar barskt fram till kvinnan som sitter bakom ratten. - Det gick visst lite för fort här, säger han ..."

Rönnskär i Söderhamns skärgård

PUBLICERAT: 2014-08-25, kl: 21:16
"Så har mitt eget lilla sommarparadis gått och blivit film. Själv har jag tillbringat varenda sommar i den gröna lilla stugan på ön, som var min mormor pappas tjänstebostad medan han var lots och stationerad på Rönnskär. Nu är lotsstationen nedlagd och ..."