Kompasskurs - din tankesmedja i etern

Publiceras av

Tobias Lindqvist

Beskrivning: Här är en tatuerad flyttfågel som är född i Uppsala och uppvuxen i Hudiksvall. Och som har mellanlandat i Söderhamn, London och Stockholm och avverkat 12 arbetsplatser innan han hamnade i Kalmar där han pluggar till sjökapten. Nu är jag återigen tillbaka i Hufvudstaden, i jakt på drömjobbet med stort D till sjöss! :-) Skulle jag be någon som känner mig väl beskriva mig, skulle han/hon nog säga att jag är en lugn, världsvan och omtänksam person som går min egen väg. Antagligen också att jag är rastlös och anti svenssonliv men har glimten i ögat och bjuder på mej själv.

E-post: tobias_lindqvist@telia.com
Ort: Skarpnäck

 

[Välj som favorit!]

Kompasskurs - din tankesmedja i etern

En sjömans syn på livet

Nyutbildad sjökapten som bloggar om allt och inget. Inget är för stort eller för litet för att rymmas på denna blogg. Här kan ni läsa om min fritid, mina hobbies samt jakten på det rätta jobbet till sjöss.
URL: http://kompasskurs.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: augusti, 2009
Ort: Skarpnäck
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 279
Placering privata,alla:1083
Placering privata,Musik:37
Placering privata,Politik och samhälle:78
Placering privata,Vardagsbetraktelser:281

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bilder på sociala medier

PUBLICERAT: 2015-03-04, kl: 17:21
"Ända sedan jag började blogga för en massa år sedan, har jag haft en mycket bestämd policy om vad jag lagt ut på bloggen eller ej när det kommer till information om och/eller bilder på andra personer. Vad det gäller bilder har jag haft en absolut ..."

Vi har friheten att yttra oss, men inte friheten att hata och kränka

PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 16:56
"Så fort man ute på yttersta högerkanten ska yttra sig i en fråga, brukar man hävda yttrandefrihet och andra olika demokratiska rättigheter. SD brukar till exempel älska att hävda att de är demokratiskt valda och bör hanteras därefter. På olika sociala ..."