Dagens Svenskbladet

Publiceras av

Birger Ollonborg

Beskrivning: Birger är en medelålders man som rapporterar om olika nyheter tillsammans med sina medarbetare på tidningen Dagens Svenskbladet.
Ålder: 48
E-post: birger@svenskbladet.se

[Välj som favorit!]

Dagens Svenskbladet

Dagens Svenskbladet

Svenskbladet.se är en humorsida som har som främsta mål att få dig att skratta genom roliga nyheter och dåligt fejkade bilder i Photoshop. Svenskbladet.se publicerar nyheter inom de olika kategorierns Sverige, Utrikes, Stockholm, Vetenskap/IT, Politik, Hälsa, Ekonomi, Kultur & Nöje samt Webb-TV.
URL: http://www.svenskbladet.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 18452
Placering privata,alla:72
Placering privata,Humor:17
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Thomas Olausson och Camilla Sahlqvist

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Jesus omvandlade sprit till vatten

INDEXERAT: 2014-10-25, kl: 02:26
"Polismyndigheten i Örebro beslagtog stora mängder alkohol hos en man för över sju år sedan. Misstanken gällde brott mot alkohollagen, men alkoholen var köpt i Tyskland. Åklagaren lade ner åtalet och tingsrätten hävde beslaget hösten 2011. Ny hyllar ..."

Försvaret letar ubåt som var på bild i tidnigen

INDEXERAT: 2014-10-23, kl: 01:58
"Det är många turer kring ubåten som siktats i Stockholms skärgård. Enligt svenska medier har det siktats en ubåt i Kanholmsfjärden, en ubåt som påpassligt fotograferats av en privatperson. När detta blev känt gick Försvaret ut med en massiv sökoperation ..."

Sjukskriven Jimmie Åkesson börjar älska invandrare

INDEXERAT: 2014-10-21, kl: 02:07
"Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är sjukskriven på obestämd tid, läkarna har diagnostiserat honom med så kallat utmattningssyndrom . Jimmie Åkesson berättar hur sjukskrivningen redan inverkat positivt på honom ; - Nu när jag är ..."