Dagens Svenskbladet

Publiceras av

Birger Ollonborg

Beskrivning: Birger är en medelålders man som rapporterar om olika nyheter tillsammans med sina medarbetare på tidningen Dagens Svenskbladet.
Ålder: 48
E-post: birger@svenskbladet.se

[Välj som favorit!]

Dagens Svenskbladet

Dagens Svenskbladet

Svenskbladet.se är en humorsida som har som främsta mål att få dig att skratta genom roliga nyheter och dåligt fejkade bilder i Photoshop. Svenskbladet.se publicerar nyheter inom de olika kategorierns Sverige, Utrikes, Stockholm, Vetenskap/IT, Politik, Hälsa, Ekonomi, Kultur & Nöje samt Webb-TV.
URL: http://www.svenskbladet.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5048
Placering privata,alla:196
Placering privata,Humor:21
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Thomas Olausson och Camilla Sahlqvist

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

"Titanic" äntligen på bio i Göteborg

INDEXERAT: 2015-01-25, kl: 02:18
"I helgen har äntligen storfilmen "Titanic" med Kate Winslet och Leonardo Di Caprio premiär i Göteborg. Göteborgarna har väntat i 18 år på att filmen ska gå upp på biograferna - och många är spända på filmen. Glenn Klose, 39, är en av de som är nyfikna: ..."

GB Glace lägger bud på domänen sd.se

INDEXERAT: 2015-01-15, kl: 02:18
"I en uppmärksammad försäljning auctioneras nu ett antal svenska domännamn ut, en av domänerna är sd.se Förkortningen SD gör det naturligt att det politiska partiet Sverigedemokraterna vill köpa namnet, men det finns även andra intressenter som Svensk ..."

Oklart vem som granskar "Viralgranskaren"

INDEXERAT: 2015-01-10, kl: 02:15
"Viralgranskaren ledd av journalisten Jack Werner har vunnit titeln som årets folkbildare 2014 efter att dom granskat diverse inlägg som cirkulerar via sociala nätverk. En stor del av de inlägg som granskas visar sig vara falska och det ena avslöjandet ..."