Dagens Svenskbladet

Publiceras av

Birger Ollonborg

Beskrivning: Birger är en medelålders man som rapporterar om olika nyheter tillsammans med sina medarbetare på tidningen Dagens Svenskbladet.
Ålder: 48
E-post: birger@svenskbladet.se

 

[Välj som favorit!]

Dagens Svenskbladet

Dagens Svenskbladet

Svenskbladet.se är en humorsida som har som främsta mål att få dig att skratta genom roliga nyheter och dåligt fejkade bilder i Photoshop. Svenskbladet.se publicerar nyheter inom de olika kategorierns Sverige, Utrikes, Stockholm, Vetenskap/IT, Politik, Hälsa, Ekonomi, Kultur & Nöje samt Webb-TV.
URL: http://www.svenskbladet.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 5225
Placering privata,alla:162
Placering privata,Humor:17
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Thomas Olausson och Camilla Sahlqvist

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ebba Busch Thor: "Släng bråkiga tonåringar till björnarna"

INDEXERAT: 2015-05-01, kl: 02:13
"Den nya KD-ledaren Ebba Busch Thor, uppmanar nu landets skolor att kasta trotsiga tonåringar till vilda björnar som bestraffning. - Vi kan göra mycket för den falnande skoldisciplinen och gudfruktigheten i en gärning, förklarar Ebba Busch Thor. - I ..."

Grekland; "Har pröjsat lånet" för länge sen

INDEXERAT: 2015-02-24, kl: 01:25
"Den grekiske finansministern Yanis Varoufakis uttryckte under helgen sin frustration att EU fortfarande insisterar på att driva in en skuld som Grekland redan betalt tillbaka. - Jag minns inte exakt när, men det var på ett EU-möte på en krog eller ..."

Jag tänder bara på Zelda-tjejer

INDEXERAT: 2015-02-18, kl: 01:19
"Hejsan Linnea Jag är en man i 30-årsåldern som har relationsproblem. jag attraheras nämligen bara av kvinnor som ser ut som prinsessan Zelda från datorspelet Legend of Zelda. Detta kan tyckas framstå som ett skämt men det har verkligen förstört ..."