Dagens Svenskbladet

Publiceras av

Birger Ollonborg

Beskrivning: Birger är en medelålders man som rapporterar om olika nyheter tillsammans med sina medarbetare på tidningen Dagens Svenskbladet.
Ålder: 48
E-post: birger@svenskbladet.se

[Välj som favorit!]

Dagens Svenskbladet

Dagens Svenskbladet

Svenskbladet.se är en humorsida som har som främsta mål att få dig att skratta genom roliga nyheter och dåligt fejkade bilder i Photoshop. Svenskbladet.se publicerar nyheter inom de olika kategorierns Sverige, Utrikes, Stockholm, Vetenskap/IT, Politik, Hälsa, Ekonomi, Kultur & Nöje samt Webb-TV.
URL: http://www.svenskbladet.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 11573
Placering privata,alla:106
Placering privata,Humor:17
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Thomas Olausson och Camilla Sahlqvist

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sjukskriven Jimmie Åkesson börjar älska invandrare

INDEXERAT: 2014-10-21, kl: 02:07
"Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är sjukskriven på obestämd tid, läkarna har diagnostiserat honom med så kallat utmattningssyndrom . Jimmie Åkesson berättar hur sjukskrivningen redan inverkat positivt på honom ; - Nu när jag är ..."

Björklund förvirrad av politiska metaforer

INDEXERAT: 2014-10-15, kl: 02:32
"När Magdalena Andersson (S) i måndags ställde sin prognos över rikets finanser kunde hon konstatera att ”ladan var tom”, syftandes på den sinande stadskassan. Annie Lööf (C) , som var av annan åsikt, kontrade med att den nya regeringen kommer till ett ..."

Ville kämpa för IS, reste till IS-land

INDEXERAT: 2014-10-14, kl: 02:23
"Den extremistiska gruppen IS (Islamiska Staten) har gjort sig kända för att rekrytera medlemmar via internet, och särskilt via sociala medier. En ung svensk man i 21-årsåldern från Sveriges södra delar försökte förra månaden att ansluta sig till IS."