Dagens Svenskbladet

Publiceras av

Birger Ollonborg

Beskrivning: Birger är en medelålders man som rapporterar om olika nyheter tillsammans med sina medarbetare på tidningen Dagens Svenskbladet.
Ålder: 49
E-post: birger@svenskbladet.se

[Välj som favorit!]

Dagens Svenskbladet

Dagens Svenskbladet

Svenskbladet.se är en humorsida som har som främsta mål att få dig att skratta genom roliga nyheter och dåligt fejkade bilder i Photoshop. Svenskbladet.se publicerar nyheter inom de olika kategorierns Sverige, Utrikes, Stockholm, Vetenskap/IT, Politik, Hälsa, Ekonomi, Kultur & Nöje samt Webb-TV.
URL: http://www.svenskbladet.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 57387
Placering privata,alla:20
Placering privata,Humor:5
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Thomas Olausson och Camilla Sahlqvist

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Skånepolisens arbetsbörda omöjliggör utveckling av nya rasistiska glåpord

INDEXERAT: 2016-02-03, kl: 01:52
"Malmöpolisen har den senaste tiden haft fullt upp på grund av flyktingströmmen, bränder på asylboenden och passkontroller vid gränsen. Den nya arbetsbördan har bland annat gått ut över myndighetens rasism - Vi har haft så mycket att göra att vi inte har ..."

Smaug mycket nöjd med dansk smyckeslag

INDEXERAT: 2016-02-03, kl: 01:52
"Upprörda röster har höjts i samband med Danmarks nya smyckeslag, som innebär att flyktingar ska betala sitt uppehälle i landet med hjälp av guldsmycken. Men för somliga innebär lagändringen goda nyheter i form av nytt arbete. - Det har varit lite svårt ..."

Svartruta succé för Kanal 5

INDEXERAT: 2016-02-03, kl: 01:52
"I förrgår slocknade Kanal 5 för hundratusentals hushåll i Sverige. Detta som resultat av en konflikt mellan Discovery Networks som äger Kanal 5 och norska Telenor. Att kanal 5 slocknade visade sig gå hem hos tittarna. - Vi har uppmätt de högsta ..."