Dagens Svenskbladet

Publiceras av

Birger Ollonborg

Beskrivning: Birger är en medelålders man som rapporterar om olika nyheter tillsammans med sina medarbetare på tidningen Dagens Svenskbladet.
Ålder: 48
E-post: birger@svenskbladet.se

[Välj som favorit!]

Dagens Svenskbladet

Dagens Svenskbladet

Svenskbladet.se är en humorsida som har som främsta mål att få dig att skratta genom roliga nyheter och dåligt fejkade bilder i Photoshop. Svenskbladet.se publicerar nyheter inom de olika kategorierns Sverige, Utrikes, Stockholm, Vetenskap/IT, Politik, Hälsa, Ekonomi, Kultur & Nöje samt Webb-TV.
URL: http://www.svenskbladet.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: oktober, 2008
Proffs/privat: Privat
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 7780
Placering privata,alla:135
Placering privata,Humor:20
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Thomas Olausson och Camilla Sahlqvist

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Björklund; "Mindre klasser sämre för skolan"

INDEXERAT: 2014-09-30, kl: 02:21
"Den S-ledda regeringen har nu presenterat sin överenskommelse för skolan med miljöpartiet. Överenskommelsen innebär fler lärare, mindre klasser samt att gymnasium vlir obligatoriskt för alla. Nuvarande utbildningsminister Jan Björklund är dock inte ..."

Ingen i Munkfors vet riktigt hur man röstar

INDEXERAT: 2014-09-24, kl: 02:24
"Av alla de 3000 personer som är röstberättigade i Munkfors kommun, röstade 124%. Det betyder att 720 extra röster tillkommit bland de röstberättigade. Majgit Nilsson är valansvarig vid Länsstyrelsen i Värmland: - Det har visat sig att summan av antalet ..."

Friends Arena nobbas av kånkelbärskonvent också

INDEXERAT: 2014-09-20, kl: 02:38
"Under fredagen valde UEFA bort Sverige och Solna Stads Friends Arena som en av arrangörerna för Fotbolls-EM 2020. Ända sedan de moderata kommuntjänstegubbarna i Solna Stad mottog de mutor som i slutändan blev Friends Arena, har arenan haft problem att ..."