Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 39
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Basket

PUBLICERAT: 2014-11-21, kl: 02:46
"Kallt och mycket blåsigt i dag. Men vad gör väl det? Vi låg tappert i poolen och badade ändå. Sen har vi bara varit på rummet och tittat på tv, lyssnat på ljudbok Killarna är på basket i kväll. Jag och Charlie myser på hotellet. Imorgon åker vi hem… Det ..."

Krokodiler eller alligatorer?

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 17:39
"Vad är skillnaden på en krokodil och en alligator? Hur många gånger har jag inte googlat det! Men glömmer ändå bort. En viss information vägrar att stanna kvar i huvudet? Vi bestämde oss för att åka och se vilda alligatorer. .. Kanske INTE den ..."

Sawgrass

PUBLICERAT: 2014-11-19, kl: 15:07
"Om du någonsin åker till Miami så MÅSTE du åka hit. Världens största outlet för märkesvaror. Kläder. Mat. Prylar. JA ALLT! Fullständigt galet. Och halva priset. Jag hade älskat att få strosa runt själv en dag. MEN med fyra viljor som alla vill titta på ..."