Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 38
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ronja Rövardotter, Vemdalen och magiska fjälldagar..

PUBLICERAT: 2014-07-27, kl: 18:31
"Klockan ringde åtta, och självklart snoozade vi så att vi nästan blev sena. Den friska luften och den långa och härliga dagen igår gjorde oss trötta. Vi åt en snabb frukost och drack lite kokkaffe, som vår ridkompis Leif kokat i ottan (alla är inte lika ..."

På hästrygg i Trumvallen

PUBLICERAT: 2014-07-26, kl: 00:00
"Vår resa tog ett litet stopp i Älvdalen där vi lämnade av Tristan hos min pappa Kenneth Sen fortsatte vi norr över, närmare bestämt Vemdalen… Vilken succé min överraskning blev. Filips min var obeskrivlig när vi körde in på Trumvallens ranch. Vilken ..."

Nu börjar äventyret!!!!

PUBLICERAT: 2014-07-24, kl: 10:42
"Vi har precis landat på Arlanda. Charlie är kvar med familjen i Skåne, Lance ska på fotbollsläger och Tristan kommer bli avsläppt hos min pappa och lillebror Leon i Älvdalen för en helg av bus, fiske och äventyr! NU BÖRJAR VÅRT ÄVENTYRET!!! Filip vet ..."