Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 39
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Husvisning

PUBLICERAT: 2014-10-22, kl: 09:37
"Nu ska det jobbas. Speakar för avsnitt 9 och 10 av Ensam mamma söker. La mig tidigt igår, testade en nya sömntabletter. Vidriga, känner mig bakfull. Charlie, häst och visning för ett nytt hus utanför stan. Vill ifrån lägenheten. Vet inte om det kommer ..."

En aldrig dag…

PUBLICERAT: 2014-10-21, kl: 16:29
"Ingen bra dag igår. . Tvingar mig själv att vara uppe på benen. Ingen bra dag. Det kryper i kroppen. Kliar under huden. Känner mig rastlös. Tårarna bränner. Saknar. Får tryck över bröstet. Promenerat på stan. Hälsat på olika vänner. Vill egentligen hem ..."

Soppmaskin och pappor som kissar i sängen.

PUBLICERAT: 2014-10-20, kl: 21:36
"Åkte hem till mamma igårnatt. Smög in och la mig i deras gästrum. Efter en lång jobbhelg ville jag vakna upp med mamma…. Äta frukost och bara sitta med en kaffe i hennes närhet. Skulle försöka ta en bild på de trevliga killarna i hiphopbandet MEDINA på ..."