Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 40
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Inredare sökes

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 22:36
"Tack för att ni är så himla fina! Vad hade jag gjort utan er? Mina underbara cybervänner. Ni får mig att skratta, ni peppar mig, och gör mig varm i hjärtat när jag är ledsen. Ligger på soffan. Filip kollar på något actionskit på tv’n, barnen sover. Mina ..."

Gympa och en liten olycka

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 18:55
"Bläää ingen bra dag idag! Ligger i sängen, grinar och tycker så jäklar synd om mig själv. Charlie hade sin första fritidsaktivitet idag. Stora killen! Gympa med sin bästis Bruno Stolt mamma! Jag min nöt skulle överaska Filip med lite delikatesser ..."

Ingen bäbis..

PUBLICERAT: 2016-02-04, kl: 09:11
"Ingen bäbis, bara en skitdag på jobbet igår. Åkte hem när vi var klara, sov, vilade magen och läste en bok. Jag har grymt mycket sammandragningar nu, det bara small till igår. Ligger i sängen och tänker inte resa på mig förrens Charlie ska hämtas i ..."