Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 38
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hänglås, galaklänningar, löshår och tunnelbana

PUBLICERAT: 2014-08-21, kl: 15:23
"Hänglås eller kodlås?! Hehe köpte båda, FÖR JAG VET av gammal vana (två tidigare pojkar) att om en vecka måste vaktmästaren klippa upp Tristans nya skåplås i skolan. INGEN i min familj har lyckats hålla rätt på en nyckel i mer än en vecka. Hur gör du, ..."

Fisk till middag…

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 18:45
"Stressig dag! Men fått mycket gjort… Skolupprop, skolgårdsfest. .. Ögonbrynen rycks med tråd. Fifan vad ont det tog! Men fint blev det… Lite färg på brynen, och mindre hår i plytet Tog en dropin efter mitt jobbmöte på MOOD gallerian… Praktiskt och ..."

Skicka in era berättelser till Läsarkrönikan!

PUBLICERAT: 2014-08-20, kl: 12:54
"Nu börjar det bli vardag igen och nästa vecka kör vi igång både podcast och den uppskattade Läsarkrönikan. Det blir nog även så att vi kör igång tävlingarna igen. Allt på en gång:-) Vi har lite på lager men vi behöver mer! Jag och vi vill läsa din ..."