Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 39
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Bio, Ystad och helloween

PUBLICERAT: 2014-10-31, kl: 09:07
"Det är kallt i huset. Iskallt, men fint. Gud va jag är glad över att jag städade allt innan vi ”checkade ut från sommaren” Strippade alla sängar, dammsög och sorterade kläder och rensade kyl.. Huset känns välkomnande! FAST den sträcker fram en kylig och ..."

Färgklickar, askplats, Ystad, och tända ljus

PUBLICERAT: 2014-10-30, kl: 11:20
"Med hjälp av era fina råd och ert pepp, så åker vi ner till Skåne idag. Charlie är så lycklig att han hoppar jämfota. Han saknar Smilla så mycket att han skriker och sjunger av glädje. Frukost är gröt och kaffe. Orkade inte ställa upp den ”bloggsnyggt” ..."

En mellandag

PUBLICERAT: 2014-10-29, kl: 10:29
"Igår ville jag bara få dagen avverkad. En känsla av rastlöshet skenade runt i kroppen. Jag kände mig lite som instängd i en flyttkartong. Allt var ihåligt. Nära. Men ändå så långt bort. Som både du och jag verkat ha förstått så är mina dagar svart/vit ..."