Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 38
Ort: Sigtuna

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Sophie och ämnen till podden

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 16:08
"Passade på att stanna till och hälsa på min bästis Sophie på jobbet mellan mötena Sophie har ett event den 10 maj för ERIKSBERGSKLINIKEN Har du ingenting för dig? SKYNDA att OSA Fantastiska goodiebags! Utlottning av behandlingar till ett värde av 30.000 ..."

Läsarkrönikan: Mamma och missbrukare

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 15:00
"De flesta personer har hemligheter, vissa större än andra. Den här veckans krönikör har ett udda men nog ganska så vanligt missbruk som hon håller hemligt. Intressant med hög igenkänningsfaktor för folk i samma sits. Tack för din krönika! Har du några ..."

Räkningar och samtal

PUBLICERAT: 2014-04-23, kl: 10:27
"Det bästa med mina arbeten är att de aldrig är desamma. Varje vecka/dag ser annorlunda ut. Imorgon spelar jag in en reklamfilm, på fredag har jag fått äran att vara med i sameradio och på lördag Nyhetsmorgon med David och Jesper. Nästa vecka är det ..."