Magdalena Graaf Blogg

Publiceras av

Magdalena Graaf

Beskrivning: Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
Ålder: 39
Ort: Sigtuna

 

[Välj som favorit!]

Magdalena Graaf Blogg

Magdalena Graaf Blogg

Läs om en trebarnsmammas kaotiska värld fylld av barn, djur, jobb och vardagsbryderier. En ombytlig blandning av kärlek, tårar, skratt och allvar.
URL: http://magdalenagraaf.se
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2009
Ort: Sigtuna
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
5 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Cicci
> Daniel Lams
> Kotteshoppen.se
> olatidman
> Tomas Gunnarsson

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Hemma från Åre, Gone girl och tantsnusk

PUBLICERAT: 2015-03-02, kl: 11:24
"Hemma!! Vi lämnade Åre runt 12.30 igår och var inte hemma förrens 22.30 Köer innan Gävle och massor av trafik. Iochförsig stannade vi två gånger och åt pizza och sträckte på benen Jag har hunnit packa upp och tvätta lite under morgonen. Skulle ..."

Åre, pisskärring och korv…

PUBLICERAT: 2015-02-27, kl: 16:38
"Den största ångesten att falla som 39-åring i backen, är inte rädslan för att bryta ett ben. Utan snarare att pissa på sig. Har haft 2 åk med samtliga barn. Lance tycker att jag är så pinsam att han knappt vågar titta åt mitt håll. Han vägrar att äta ..."

Feber, men snabbt upp på benen

PUBLICERAT: 2015-02-26, kl: 12:09
"Vi hade en underbar skiddag igår! Solen sken och killarna kämpade i backarna. Mio som inte åkt så mycket tidigare utvecklades enormt! Han var så otroligt tapper och duktig… Jag hade lite ont i kroppen. Du vet så där när lederna värker, och man känner på ..."