MATPLATSEN

Publiceras av

Victoria Lindberg

Beskrivning: Victorias matblogg. Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Uppdateras i stort sett dagligen med nya recept! Kika in!

E-post: vickantikkan@hotmail.com
Ort: Örebro

[Välj som favorit!]

MATPLATSEN

Matplatsen

Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Blandat med feelgood, inredning, kläder, familjeliv och vardagslyx. Uppdateras sett dagligen med nya recept! Kika in!
URL: http://www.matplatsen.net
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2006
Ort: Örebro
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 92207
Placering proffs,alla:27
Placering proffs,Hus och hem:2
Placering proffs,Mat och dryck:4
Placering proffs,Mode och design:14
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Julie Henriksen

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Ett paket bara så där :)

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 18:19
"Godkväll på er! Oooouch vilken huvudvärk jag åkte på efter dagens lilla joggingtur. Ligger med spikamattan på huvudet och trycker och hoppas det ger sig till kvällens dejt med grannfruarna (känns lite bättre så, ungefär som när man trycker in naglarna i ..."

Frågor och svar, del 1

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 09:58
"1) Marlene skriver: Hej. Vill passa på att fråga om eran Lounge Heater. Är ni fortfarande nöjda? Eller ska man satsa på en stående variant:)? Kram o ha en bra dag. Svar Hej! Åh den har jag inte använt på hela sommaren faktiskt så jag minns knappt. Den ..."

The Goodiebag och dh-premiär

PUBLICERAT: 2014-09-02, kl: 08:52
"Hej! Oj vad det trillade in kommentarer/mail med frågor. Kul :) Många trevliga och vettiga frågor och en del kanske inte helt ok men jag ska svara på dem så fort jag hinner. Får bena upp dem i några olika inlägg framöver. I dag är det tisdag och ..."