MATPLATSEN

Publiceras av

Victoria Lindberg

Beskrivning: Victorias matblogg. Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Uppdateras i stort sett dagligen med nya recept! Kika in!

E-post: vickantikkan@hotmail.com
Ort: Örebro

[Välj som favorit!]

MATPLATSEN

Matplatsen

Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Blandat med feelgood, inredning, kläder, familjeliv och vardagslyx. Uppdateras sett dagligen med nya recept! Kika in!
URL: http://www.matplatsen.net
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2006
Ort: Örebro
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 61915
Placering proffs,alla:30
Placering proffs,Hus och hem:2
Placering proffs,Mat och dryck:5
Placering proffs,Mode och design:17
1 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Julie Henriksen

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Gräsänkekväll

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 20:59
"Letar efter såna små kräftknivar men helt i silver, inte så förtjust i rött. Några tips?? Godkväll! Här har ni en tröööött mama som pustar ut i soffan efter en heldag på Parken Zoo. Som tur är var barnen lika trötta som jag så jag fick dem i säng i ..."

Världens godaste pannacotta

PUBLICERAT: 2014-07-30, kl: 08:48
"God morgon!! Har kylen full med små pannacottas, perfekta avslutningen på vilken måltid som helst. Och så där lite lagom stora, oftast vill man ju bara ha en liten söt munsbit efter maten. Använder plastglas som rymmer 120 ml och har fyllt dem till ..."

Hello Africa

PUBLICERAT: 2014-07-29, kl: 10:24
"Vilken kväll! Satt i spabadet och drack bubbel långt efter att solen gått ner och njöt av kvällen. Hej hej! Vaknat ovanligt pigg trots sen kväll med bubbel & bubbel i går och denna tryckande värme som får sovrummet att koka. Varenda fläkt i stan verkar ..."