MATPLATSEN

Publiceras av

Victoria Lindberg

Beskrivning: Victorias matblogg. Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Uppdateras i stort sett dagligen med nya recept! Kika in!

E-post: vickantikkan@hotmail.com
Ort: Örebro

 

[Välj som favorit!]

MATPLATSEN

Matplatsen

Härliga recept med bilder på vardagsmat, festmat, restaurangbesök och godsaker. Snabblagat, avancerat, långkok, superenkelt, bakat, gratinerat, allt du kan tänka dig! Blandat med feelgood, inredning, kläder, familjeliv och vardagslyx. Uppdateras sett dagligen med nya recept! Kika in!
URL: http://www.matplatsen.net
Atom/RSS: Atom/RSS
Bloggen startade: januari, 2006
Ort: Örebro
Proffs/privat: Proffs
Kategori(er):
Statistik:
Besök senaste veckan: 95607
Placering proffs,alla:22
Placering proffs,Hus och hem:4
Placering proffs,Mat och dryck:7
Placering proffs,Mode och design:9
2 bloggare har valt denna blogg som en av sina favoritbloggar:
> Julie Henriksen
> Lotta

[Anmäl presentationen som olämplig]

Nypublicerade inlägg från denna blogg

Veckomatsedel

PUBLICERAT: 2015-08-30, kl: 08:30
"Hej! Här kommer höstens första veckomatsedel: måndag Samurajkyckling (recept HÄR) tisdag Hamburgare med hemgjord Big Mac dressing (recept HÄR) onsdag Omelettmacka med äggkräm och räkor (recept HÄR) torsdag Krämig sparrissoppa med räktopping (recept HÄR) ..."

Lite höstnytt

PUBLICERAT: 2015-08-29, kl: 09:33
"Hej hej Har laddat upp med lite nytt från garderoben jag tänkte tips om medan jag är i väg. Jag är en sån som gärna går i vitt året om men just vita jeans tycker jag blir lite för somrigt. Men nu har Please kommit med ett par gräddvita, i heeelt perfekt ..."

Big Game

PUBLICERAT: 2015-08-28, kl: 17:30
"Hej hej Jag sitter på ett flyg mest hela dagen, landar kring 24 i natt (fast då är väl klockan ca 6 på morgonen i Singapore och jag lär knappast hinna sova något på flyget så det blir en låååång dag, missar en natt helt enkelt) så detta är ett ..."